Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
Van egy kis gondom. bdata módosítva, majd pedig feltettem a kínai patchelt verziót: 1.1.19+SSH+MI+txpwr. Minden sikeresen lefutott, sehol nem volt hiba. Kireseteltem a routert, mikor végeztem. És mikor állítanám be, ez fogad: [kép]
Alapból ez van benne wifi névnél. Itt már sejthető, hogy valami nem jó. Beírom a wifi nevet, jelszót, amit akarok. Cache-t töröltem a böngészőből, de másik böngészőnél is ez van. Telefon nem lát semmit wifit (Nem tudom, hogy kell-e lennie alap wifinek rajta, gondolom igen). Ha belépek a router admin felületére 2.4G és 5G-nél sincs beírva semmi. Ott át sem tudom nevezni őket. Kábelen van rajta net, mondjuk az internet led nem világít. Lehet valami nem sikerült neki bdata módosításnál? Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest