Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Én nem is hittem azt, de legalább azt gondoltam, ha van egy 2.5G WAN port, akkor minden LAN porton eloszlik az a sávszél, erre kiderül, hogy a 3 LAN port összesen tud 1Gbps-t... Mindegy, végülis wifin kitekeri a jelenlegi maxot, amúgy ott vannak a mérések 2Gbps megy wifin, az azért nem rossz... Igazából amire nekem kell azt tudja, csak mégis ezek olyan rejtett sumákságok, na meg persze ezt talán tudta volna az AX3600 kicsit olcsóbban... Ugye kezdjük ott, hogy amikor rendeltem, akkor azt hittem, hogy ez már tudja a 6GHz wifit, persze kiderült, hogy ez is csak sumákság. Most már mindegy.
Nem ülök a router mellett, az a 944 a szoba másik sarkából jön, sőt a router a TV mögött van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dali Concept 1
- X1 Nano Gen1 13" 2K IPS i7-1160G7 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem ülök a router mellett, az a 944 a szoba másik sarkából jön, sőt a router a TV mögött van.
trance89