Új hozzászólás Aktív témák
-
pulguinha
aktív tag
válasz
Delirious #362 üzenetére
Szia,
Igen, navigáció és zene hallgatás, ahogy az előző telefonok esetében is.
8as Golf, mindkét végén usb C kábel (nem gyári), autóban az egység gyári.
Az a nehéz, hogy mind a két végén C-s kábel kell, tehát a gyárit eleve nem is próbáltuk és összesen egy van az autó miatt. -
bubus66
nagyúr
válasz
Delirious #310 üzenetére
Szia!
Én meg találtam a neten.
Brands:Xiaomi
Codename:rothko_eea_global
Device name:Xiaomi 14T Pro
Region:European Economic AreaOS2.0.14.0.VNNEUXM Android 15.0 2025-01-20
-
posacenere
csendes újonc
válasz
Delirious #310 üzenetére
Köszi, ez tök hasznos infó volt! Ebben legalább már van 2025 januári biztonsági frissítés.
Erről lehet tudni valamit, hogy magyar régiósként végig ez a cápázás kell majd más régiókról hogy megkapjuk az éppen aktuális verziót a frissítésekből?
Lehet csak engem zavar, Samsungról jöttem át, de itt nem várható stricten legalább a biztonsági frissítés az aktuális hónapban a magyar régión? Hanem hektikusan lesz elérhető, egyszer ezen, egyszer azon a régión?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest