Új hozzászólás Aktív témák
-
Delirious
tag
Tech Mukul | Xiaomi HyperOS 2
➤ Device = Xiaomi 14T Pro
➤ HyperOS 2.1 Version = 2.0.101.0.VNNEUXM
➤ Android Version = 15
➤ Number of Update = 1
➤ Region = Europe -
Delirious
tag
Bocsi, most vettem észre Németországon felejtettem a telót, szóval azon jött a frissítés.
-
Delirious
tag
Jött egy frissítés. Magyar régió, Yettelnél vásárolt készülék.
-
Delirious
tag
Nálam amikor kijött azonnal frissült (talán német régióval) 2.0.14.0.VNNEUXM-re. Azóta sem manuálisan letöltést követően, sem automatán egyik régión sem ajánlja fel 2.0.16.0.VNNEUXM frissítést. Remélhetőleg ettől frissül majd 2.1-re hamarosan. Egy német fórumon azt írták a tavály szeptemberi készülékek a 14-es frissítést kapták, az októberiek pedig a 16-ost. Mondjuk nem tudom hol lehet megnézni mikori az enyém.
-
Delirious
tag
válasz
pulguinha #360 üzenetére
Bocsi, de a "csatlakoztatni az autóhoz" nem annyira egyértelmű. Illetve a "Volkswagen" sem mond túl sokat igen sokféle van belőle. Azt lenne jó tudni, hogy mi a szándékod? Navigáció? Milyen fejegység van benne? Gyári, az autó tartozéka? Utólag beszerelt? Androidos? Másik telós fórumban sokan panaszkodtak, hogy nem csatlakozik megfelelően az Android autoval. Nálam az a tapasztalat, hogy a teló gyári USB kábelével eldobálta a kapcsolatot. Több kábelt próbáltam és egy régebbi Samsung USB-C lett a befutó, azzal stabil a kapcsolat ezzel a telóval és Redmi Note 13+ Plus 5G-vel is. Opel Astra K gyári androidos fejegység.
-
Delirious
tag
Ezt Hollandia régió dobta, neten semmit nem találtam erről a frissítésről.
-
Delirious
tag
Hali! Lehet, hogy az OS2.0.12.0 számú frissítést visszavonták? Svájci régióval felment a 11, de 12 már nem (Ausztria, Csehország és Németország sem nyert).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mazda topik
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest