Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• P1eTr0

aktív tag

Sziasztok!

A kérdésem csak részben kapcsolódik a témához, de mivel ilyen készülékem van, ezért inkább itt érdeklődnék.

Nézegettem a Xiaomi (és Redmi) órákat, mert gondolkozom azon, nem lenne rossz és ha már a készülékem Xiaomi, az óra is legyen az (egy Huawei GT2-es órám van, amit gondolom lehetne párosítani hozzá, de akkor már frissítsünk).

Nézegettem a hivatalos oldalon a lehetőségeket, mert két dolog volna fontos nekem:

* Tudjak vele NFC-vel fizetni.
    * Ne kerek legyen, hanem négyszögletes (tudom, tudom... de az a forma jobban bejön).

A két paraméternek megfelelőt egyelőre nem találtam. Létezett korábban ilyen? Ahogy az oldalakon böngésztem, általában a nem kerek órák azok mind sportra vannak fejlesztve, ezért a kártyás fizetést nem tudják. De lehet, csak rosszul néztem valamit.

Egyelőre nem égető a szüksége, elvagyok nélküle is, adott esetben simán várok, hátha újítanak valamit, csak addig is gondoltam rákérdezek :)

Szerk.: Persze a hsz. megírása után rögtön szembe jött egy típus a Xiaomi Redmi Watch 4 személyében, de az jelenleg elérhető :D :D

Köszi a válaszokat előre is.

Új hozzászólás Aktív témák