Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem csak részben kapcsolódik a témához, de mivel ilyen készülékem van, ezért inkább itt érdeklődnék.
Nézegettem a Xiaomi (és Redmi) órákat, mert gondolkozom azon, nem lenne rossz és ha már a készülékem Xiaomi, az óra is legyen az (egy Huawei GT2-es órám van, amit gondolom lehetne párosítani hozzá, de akkor már frissítsünk).
Nézegettem a hivatalos oldalon a lehetőségeket, mert két dolog volna fontos nekem:
* Tudjak vele NFC-vel fizetni.
* Ne kerek legyen, hanem négyszögletes (tudom, tudom... de az a forma jobban bejön).A két paraméternek megfelelőt egyelőre nem találtam. Létezett korábban ilyen? Ahogy az oldalakon böngésztem, általában a nem kerek órák azok mind sportra vannak fejlesztve, ezért a kártyás fizetést nem tudják. De lehet, csak rosszul néztem valamit.
Egyelőre nem égető a szüksége, elvagyok nélküle is, adott esetben simán várok, hátha újítanak valamit, csak addig is gondoltam rákérdezek

Szerk.: Persze a hsz. megírása után rögtön szembe jött egy típus a Xiaomi Redmi Watch 4 személyében, de az jelenleg elérhető
Köszi a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest