- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz
balazs0830 #3441 üzenetére
Bocsi!
Megtaláltam a 13-as topikját, igaz több mint egy éves az utolsó hsz... -
dSERiES
senior tag
válasz
balazs0830 #3207 üzenetére
Eddig háromszor felraktam a 2.0.3.0-cat pedig mindent úgy csináltam. Feladtam
B***sz vagyok én már ehhez (régen pedig még ilyen kernel-cseréket is nyomtam..)
Köszönöm azért -
dSERiES
senior tag
válasz
balazs0830 #3204 üzenetére
Ez mennyire áll távol a nem-hivatalostól, úgy értem mennyire áll fenn annak a veszélye hogy reseteli magát vagy bugzik utána?
Fura mert a 2.0.3.0-cat tök gyorsan megkaptam a béta programra regelés után. Most meg semmi.
-
dSERiES
senior tag
válasz
balazs0830 #3202 üzenetére
Köszi szépen. Én eddig a "telefonról" menüből próbáltam, illetve az update.zip-re nevezéssel gyári recovery-ből de egyik sem sikerült.
-
dSERiES
senior tag
válasz
balazs0830 #3200 üzenetére
Ezt várom már mint a messiást
Letöltöttem cirka 3 nap alatt a nyomorult 560mb-os ota-t erre unable to validate vagy mit ír és nem megy fel
-
CubeDogg
tag
válasz
balazs0830 #3113 üzenetére
Köszi! Nekem is összejött!
-
válasz
balazs0830 #3110 üzenetére
Köszönöm, siker
De gyerekek, én MIUI/HyperOS frissítésre még nem mondtam szerintem rosszat, de erre csak azt tudok eddig..
-Kezdőképernyő elrendezés wtf? Pinpong vs kosárlabda...
-S betűméretet használok, mindehol okés, de a beállitások menü(meg minden más gyári cucc) a holdról látszik. Eddig ez szinkronban volt. Ha kisebbre veszem akkor ezek ok, de minden más bazi kicsi..
-Mellé a vezérlőközpont szintén batár nagy, de legalább már nem fér ki, ami eddig igen..
-Az állapotsor elrejtése/megjelenítése semmit nem ér. Gyári cuccokon kívül fele app nem terjeszkedik ki rá..(menet közben, valami egyszer csak mégis..)
-App indító animáció qva szarul néz ki...
-Az óra akkor is látszik az értesítő sávban, ha van kint óra a kezdőképernyőn. Eddig akkor nem.
-A kirakott óra widget minden restart után visszaáll gyárira.
-A gyári időjárás widget(meg sok másik) nem rakható ki a "sűrű" elrendezés szélességére.Csak így hirtelen, az éjszakába..
-
CubeDogg
tag
válasz
balazs0830 #3110 üzenetére
Szia! Legutóbb nekem működött ez a megoldás, két kolléga segítségével összeollóztam az érthető leírást, viszont akkor innen töltöttem le a romot: https://mifirm.net/model/fuxi.ttt#eea de itt most nincs fent a legfrissebb. Be tudnád linkelni, hogy az általad leírt módszerhez honnan érdemes leszedni a ROM-ot? Köszi!
-
osonte
őstag
válasz
balazs0830 #3030 üzenetére
Sajnos ezt a frissítési kiskaput elkaszálták. Én is sokszor próbálkoztam mindenféle időzítéssel, de olyan mintha kivették volna azt a rést, ahol nem veszi észre a fájl átnevezését...
Azért is sajnálom, mert szerettem volna 15 / 15 Ultra-t jövőre, de így kihagyom inkább a Xiaomit mint márkát. 400-500 ezret nem ér egy olyan telefon, aminél a csillagok állásától függ, hogy érkezik -e rá frissítés. Utoljára az asszony már 4 verzióval volt megragadva, kb fél éve nem frissült és így nem is lesz rá megoldás. Szerencsére van választék más márkák irányában. Szerintem nem jó irányba megy a cég és biztosan veszít hosszú távon vevőt ezzel, de azért nem halnak bele. Lehet majd javítanak ezen, de akkor például nekem már mindegy lesz, pedig 4-14 -es sorozatig velük voltam, de sok pénz ez ahhoz, hogy próbálkozzak, hátha már jól működik a frissítés. Persze tudom valaki minden frissítést megkap, de az engem nem vigasztal, ha én nem! -
osonte
őstag
válasz
balazs0830 #3028 üzenetére
Nagyon el kell kapni a pillanatot és pár másodperc alatt kell átnevezni a fájlokat. Én holnap tudom kipróbálni, mert 1-3 óra még mire letölti a laptopon az új romot, azt már csak holnap telepítem. Megírom majd, hogy sikerült -e.
-
osonte
őstag
válasz
balazs0830 #3026 üzenetére
Azt úgy csinálom, hogy a legújabb frissítőcsomag letöltésére megyek és amikor a letöltés 98-100% között van, akkor fájlkezelőben nagyon gyorsan átnevezem a letöltött romot, a ténylegesen legújabb teljes rom nevére (amit korábban már letöltöttem a megfelelő mappába), így becsapom a telepítőt és azt hiszi a telefon, hogy a régi romot rakja újra, közben újraindítás után a frissebb rom verziója fogad.
-
osonte
őstag
válasz
balazs0830 #3024 üzenetére
Nekem sem találja. Szokásosan manuálisan töltöm le és majd ráerőreltetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest