- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Hát a magam részéről: folyamatosan gyártottam a szatelliteket, mikor volt pénz, függetlenül attól, hogy fel tudtam-e lőni őket, aztán mikor igen, volt hogy három is röppent a magasba,
Ezeket már írtuk, de figyelni kell azt is, hogy olyan helyen csináld a kvesztet, ahol a többi (!) ország a zónában is idegbajos... na meg sietni kell egy kicsit... folyamatos nyomás alatt voltam én is, nem akartam haladni a sztorival, de nem lehetett, mert egyre idegesebbek lettek a népk, lépni kellett.Egyebet nem mondhatok... a pénzesebb országokat próbáld az elején választani, na meg a bónuszt összehozni az extra pénzért.
Tudomásom szerint nem lehet visszaszerezni az országokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gamepad
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest