- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Szia!
Köszi,
teljesen igazad van, annak semmi értelme nincs, hogy a tapasztaltabbak elmondják, hogy mit hogy csináljak szájbarágósan, ezt nem is vártam el.
Igen, az újrakezdés legetősége mindig ott van... Most még nem fogom újrakezdeni, mert így legalább van benne kihívás, megnézem, hogy beválik e taktikám, hogy most rámegyek ezerrel a műholdak fejlesztésére és remélem, hogy több ország nem távozik a tanácsból.
Azért jó ez a játék, mert sokkal több van benne szerintem, mint amennyi elsőre látszik, nagyon kell benne gondolkozni, ez nagyon tetszik. -
Szasinka
tag
Hát igen, nem egyszerű. Nekem az az érzésem támadt, hogy még a kockadobás is kedvezőbben alakul normálon. 25% chance (rooke high coveres ellen) mellett is sűrün volt találat, érzésre jobb volt mint 1 a 4-hez. Classicon meg az 45% chance hoz 1 a 4-hez arányt érzetre...
Az impossible meg impossible, csinálja az akinek hét monitora van... -
gyiku
nagyúr
hogyan toltal par honapot?
normal modban nyomom, nem volt veszes eddig, talan 4 rookie fingott ki. a 2 vezeremberem megvan, de azokra vigyaztam is. amint jon 1 rendes sniper, kiterjesztem a vip letszamot 3ra.
meg nem psyztek a kis nyomorek sectoidok, (csak egymas kozt van lila hullam, az mi?) de az etherealoktol en is fosok (mintha lattam volna install kozben ethereal-os filet)
tegnapi terror site-on volt 2 [link], 4-5 talalat kellett, mire kidolt 1. amit csinalt zombit, 1 kockarol 100% hittel is 2 loves volt -
warcat
veterán
Nagyon jó a játék,nem is értem miért nincs itt nagyobb felhajtás miatta.
GMG-n remélem használtad azért a -25%-os kupont,azzal csak 37,5 euró volt preorderben.
A most érvényes -20%os kuponnal is csak 40 euró.Nagyon kíváncsi leszek az újrajátszhatósági faktorra azon fog múlni minden.Csak normalon játszok így elsőre,az első pár pálya csak ujjgyakorlat,de amikor elkezdenek özönleni az idegenek,na az már szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged