Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
igen, rajta vannak, Phil az egyik interjúban beszélt róla, hogy emiatt csúsztak picit mert ehhez egyeztettek az AMD-vel, és kellett valami pluszban a gyártás előtt hardver oldalon is, nem csak szoftveresen.
Más: Dec.4.-én jelentik be a GP játékokat, jó lett volna a mostani akció előtt, Control ugye, khm..

-
rdt89
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én sose egy Ubisoft játék alapján ítéltem meg egy konzolgenerációt. Ismeretes az ubisoft trehányul optimalizál és most már a bug-ok is sokszorosára nőttek a játékaikban.Szóval kivárom egy Forza, halo, Gears erre fejlesztett változata mit hoz ki a konzolból utána ítélkezem.
-
balazs025
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Még van egy ilyen is, de ez is feláras (és én nem is vennék ilyet).
-
Zebu
addikt
Nekem az új frissités sem oldotta meg, hogy a külső vinyóm nem megy az egyik USB-ből. perifériák igen.
-
30z.Samu
titán
válasz
Alexios
üzenetére
Ezt "mondtam" én is, S-en 720p, X-en az update után 1080p~1200p...kicsit nehezen tudom elhinni, hogy ennyit tudnak ezek a gépek, de majd úgy is jönni fog több, komolyabb játék, majd meglátjuk mi a helyzet. Plusz elméleti síkon a MS vagy az AMD is valamit ügyködik még a háttérben, hogy jobban muzsikáljon a két gép.
(#25893) pzstm: Performance módban végig 720p.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
sting2
üzenetére
Hivatalos csak ez van, de ez is feláras:
https://www.xbox.com/hu-HU/accessories/headsets/stereo-headset
-
hadam98
senior tag
December 4. jelentik valószínűleg be a GP játékokat.
Az új kezelőfelület frissítés nagyon jó lett, tökéletes most a dashboard és gyönyörű.
Akinek kétségei vannak a Series S akár az X teljesítményén az várjon még egy évet amikor kijön az AMD és MS Machine Learning technológiája amivel elvileg önmagában a DLSS alternatíva is nagyon megdobja a teljesítményt és a képminőséget. Plusz ugye az hivatalos, hogy kevesebb időt kaptak a játékok fejlesztésére valamint gondok vannak a Devkitel amit jövőre vagy akár év végére orvosolnak.
Forras: Twitter -
sting2
addikt
Tegnap Destiny 2 közben, 3 különböző fulessel is próbáltam kommunikálni.
Nem volt kielégítő.
G933 sercegett, akadozott.
Huawei telefonokhoz kapott headsetek jbban szóltak, de azok meg a saját hangomat is produkálták (mic monitoring 0!).
Kontroller adapterbe dugva - ugyanez a helyzet.
Mi a lofaszert " nem tudtak adni egy egyszerű mono fulest a géphez, ahogy a konkurencianal is van?.. -
l.skywalker
Topikgazda

This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale Plus Black Friday / Cyber Monday SaleNOTE: The Black Friday / Cyber Monday Sale runs until 03 December.
-
hyggelig
senior tag
Ma reggel a recepciós fickó megkérdezte, hogy szuperál a konzol.
Annyi cuccot rendelnek nap, mint nap a kollégák, hogy a GLS-es fickó már szinte itt dolgozik, mégis emlékezett az én csomagomra
-
kresz2
aktív tag
Semmiképpen sem temetni, vagy lehúzni akarom a konzolt.
Csak egyszerűen meglepődtem,lehet, hogy majd lecserélem a nagy testvérre, persze ráér.
Köszönöm a válaszokat! -
Norb79
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nekem most egy hónap alatt lement a félév.
-
Bogyi007
veterán
-
Sefneni
őstag
A győri MM-ben végre kiraktak bemutató példányt az SS-ből. Tényleg nem egy nagy gép.
Viszont a PS5 hatalmas.
-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Én is series s tulajdonos lettem.
Nagyon pofás, gyors kis gép, de azért vannak kétségeim is.
Konkrétan, az ac valhalla teljesítmény módjáról van szó.
Nagyon frankó, hogy megvan a 60 fps, de őszintén szólva, a látvány nem az igazi.
Nem vagyok elégedetlen, de ez a felbontás nem igazán győzött meg, mi lesz a következő 6-7 évben? -
Remiel
őstag
-
ρσгτσ
addikt
válasz
chipesz
üzenetére
Ja igen. Most látom amit linkeltél már régi cikk.
Nem is néztem, hogy több dinamikus háttér van. Egyből cseréltem.
Szerk.:
Illetve úgy egyáltalán a dinamikus hátterek nem nagyon piszkálták fel az érdeklődésem.Az anomáliák ettől a frissítéstől nem szűntek meg (vagy nem minden)...de ez nem csak a Xbox -on múlik, hanem a játékok fejlesztőin is.
-
_norby_
csendes tag
Aki még szeretne sx-et az most esetleg edigitalon rápróbálhat, azt állítják, hogy van raktáron

Legalábbis 5 perce nekem még sikerült venni egyet, de úgy látom már újra elfogyott

-
Norb79
addikt

November is eltelt csendesen.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Instant on-ban ezt magatol megoldja?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
kinghaxor
üzenetére
Insiderre írta ő is a mait. Csak valószínűleg magasabb szinten van mint te. Pl. Alpha.
Szerk.:
Másik cikkben írják is:
"These are currently available to testers in the Xbox Insider Alpha Ring. We'll update this article when we've found they're fully live or when more are added." -
natë
nagyúr
Megvettem ezeré a Titanfall 2-t. Hát ez kibeb@szottjó...
Még jól is néz ki! -
chipesz
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Amíg várakozol, hogy letöltse, ilyen.
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mar jön lefele

A dinamikus háttér/témára kíváncsi leszek
-
törölt tag
Jön lefele a frissítés és pzstm linkjét megnézitek, van ott egy kép ahol a CP2077 is jön lefelé. De már megint betárcsázós net sebességgel frissül...
-
l.skywalker
Topikgazda
-
RudY
addikt
Jó kis beszélgetés lett:
A nő, aki Master Chief mögött áll - MAGYAR feliratos EXLUZÍV Kiki Wolfkill interjú
[link] -
pzstm
titán
Akinek volt pár anomáliája (meg persze akinek nem) az is irány frissíteni, ha még nem jelent meg majd holnap este megpróbálni esetleg

November 2020 Xbox Console Update Begins Rolling Out on Xbox Series X|S and Xbox One -
mcwolf79
veterán
válasz
Ati007
üzenetére
Hát az egyéni preferencia kérdése, hogy az a plussz amit ad megér-e 40-50e Ft-ot. Szerintem meg. A különböző stick-ek különböző játékokhoz valók (én a magasabbat használom FPS-hez, mert finomabban tudok vele célozni) , szinten FPS-ben hasznos a ravaszok beállítási lehetősége ( rövidebb beállítással gyorsabban lehet lőni). Az analógok ellenállásànak beállítása is hasznos lehet, én pl. Autós játékokban jobban szeretem , ha a gyárinàl kicsit nagyobb a karok ellenàllàsa.
A 3 profil is hasznos : nálam egy van FPS-hez, egy van autós játékokhoz, egy a Wot-hoz.
Még úgy alapból tényleg prémium érzete van az egésznek. -
Ati007
őstag
Használ valaki Elite 2 controllert? Megéri az árát?
-
Dvix
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ohohohohóóóó
Én tökre élvezem ezt újra gyereknek érzem magam
-
Def26
félisten
undorító lassú megint a játék letöltés.
-
Dvix
senior tag
Sziasztok újfent gyerekek!
Nyomatom ezt a series X-et és a Jedi Fallen Order-el kezdtem. Nagyon hangulatos. Az asszony el is vette rögtön a kontrollert.
Úgyhogy addig PC-re meg letöltöttem az Age of Empires DE-t PC-re. Tetszik ez a GPU.
Nekem megérte. A géppel semmi gondom nem akadt. -
Steve1207
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezért tűnt el a Legion-ban a mentési lehetőség az utolsó patch óta
Remélem azért jön majd a frissítés hamar, mert fórumok alapján sok rá a panasz. -
törölt tag
válasz
nkaresz1976
üzenetére
Ezek azért nem rossz pontok. Egy szolíd 80-as. Biztos jó móka lesz azoknak, akik szerették az AC:O-t, a Zelda BotW-t, vagy akàr a görög mitológiát.
-
Scarletiel
őstag
Mától PC mentes lettem végre!! Nincs többé driver szarakodás, nincs tinkerelés, nincs ini file-ban turkálás, nincs évente/kétévente kisebb nagyobb upgrade, nincs kényszer, hogy minden maxon menjen. Csak egy gomb van, bekapcsol, játék kiválaszt és élvez.
Viszont ki költöztem a monitor mellé a Series X-el, kérdésem lenne, hogy akik monitorral használja milyet használ? Elsősorban 32 colos érdekelne VA panellel aminek nem felhősödős a panelja és nem mosódik mozgás közben. 1440p 120hz-ben.
-
gduck
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Mert még nem jöttek rá az emberek, hogy ez az új "nép box"! Kicsi a bors, de erős!
-
30z.Samu
titán
válasz
szimszonos
üzenetére
Ennyi, használja egészséggel!

-
törölt tag
válasz
laci12234
üzenetére
Csak a Play Anywhere játékoknál azonos a mentésed pc-n és konzolon, így akkor az általad említett játékok nem tartoznak ide.
-
laci12234
tag
-
Bad Pritt
félisten
Elkezdtem az MCC-t.
Nem mondom, hogy játékos szempontból kifejezetten nosztalgikus lennék manapság, de azért vannak a játéktörténelemben olyan pályák, küldetések, vagy egyszerűen csak pillanatok, amik valószínűleg egy életre megmaradnak az emberben, vagy csak hosszú évek (sőt évtizedek) múltán is előhozzák a régi emlékeket.
Tudom, hogy a Silent Cartographer az, amit manapság is az egyik legzseniálisabb pályának tartanak, és tényleg az, önmagában esettanulmányt ér, de basszus, a 343 Guilty Spark hihetetlen élmény így felújítva... -
törölt tag
Ezt a pontos típust nem találtam meg, de névben nagyon hasonlóra 10 bitet ír (8bit +FRC), és ezzel nagyon nem vagyok képben, hogy az ilyen "kamu" 10 bit-es panel esetén 8-at vagy 10-et kell beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Én tökre élvezem ezt újra gyereknek érzem magam