- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
"We're excited to confirm your Forza Motorsport cover cars - meet the stunning 2023 No. 01 Cadillac Racing V-Series.R and 2024 Chevrolet Corvette E-Ray. Tune in to the Xbox Games Showcase on June 11th for an up-close look at the cars, and see a full walkthrough of our single player career gameplay during Forza Monthly on June 13th! See you at the starting line."
-
AMD Power
titán
Ez az Assassin's Creed Rogue lényegesen jobb irányíthatóságban, de a grafika még a sima AC után is elég kritikán aluli. Szemcsés, borzasztó.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Dealabs - billbil-kun
Francia cikk a korábban már említett Ogden és Orren Xbox kiegészítőkről.Xbox vezeték nélküli kontroller – Starfield Limited Edition : 74,99 € / 79,99 USD
Xbox vezeték nélküli fejhallgató – Starfield Limited Edition : 124,99 € / 124,99 USD
-
Neurotoxin
őstag
válasz
IntelKiller7 #111256 üzenetére
Erről a reggeli Twitter "találatom" jutott eszembe, ahol már azt beszélték páran, hogy PS exklúúzííív lett az MGS és az Alan Wake 2
-
Dinomano
őstag
Valamikor láttam akciósan a Mirrors Edge Catalyst-ot... Most csak Eneban találtam egy argentin kulcsot 700 Ft körül. Azt írja, hogy nem aktiválható HUN régióban. Tudom az ilyen kulcsot is használni? Illetve jobban járok, ha várok egy akciózást? (Szokott lenni akcióban, legalábbis szoktam látni. Régi game.)
-
Zó
aktív tag
válasz
beyruth82 #111275 üzenetére
Ezt értem, csak azt írtad, hogy az "1-2 nem volt sikeres", ami csípte a szemem. Ráadásul pár mondattal korábban az AC1 sikerét pont a lehúzó vélemények miatt vontad kétségbe, miközben a kasszáknál az is nagy siker volt, nem viccből öntöttek vagyonokat az Ezio-trilógiába. Csak kellett a tisztázás a lelki békém érdekében
-
Zó
aktív tag
válasz
beyruth82 #111271 üzenetére
A sikert lehet több mindenben mérni, de ha csak ezt is nézzük, ami X évben blockbuster volt, az 20 évvel később lehet veszteséges. Az FC1 pedig nyomtatta a pénzt a Cryteknek, és ezért is ütötte az IP vasát a Ubi. Gyakorlatilag kudarcnak tekinteni az eladásokat teljesen a tényekkel szembehelyezkedő álláspont. Technológiai szempontból pedig nyilván az 1 volt az izgalmasabb, de a 2-ben bemutatkozó Dunia engine is érdekesebb volt (a tovaterjedő lánggal promózták, mindneki odáig volt). Ez persze egy másik aspektus.
Az egész úgy hangzik, mintha ez az összehasonlítás arra megy ki, hogy az FC1 rovására felmagasztalható legyen az FC3. Eszembe nem jutna azért lesajnálni a WarCraft II-t, mert a WarCraft III jobban fogyott. Mindkettő nagyon profitot hozott, és ami játékosként fontosabb, műfaja meghatározó darabja lett. De mondhatnám az első WarCraftot is, melyből az első évben tizedannyi fogyott, mint a folytatásból. És még nem is a 3-hoz vagy pláne a WoW-hoz mértem, hogy még jobban legyalázhassam. Ennek ellenére siker volt az is, és anyagilag (is) az állította pályára a Blizzardot.
-
-
Dinomano
őstag
válasz
Voy15 #111263 üzenetére
Igen. Ráadásul a setting sem volt véletlen, az "új" víz effektet, fényeket a mediterrán szigeten lehetett "csillogtatni".
Szigetes, mediterrán illetve trópusi setting-el engem amúgy is meg lehet venni, a tengert is imádom.
2004-ben kb. a Riddick mellett az álleejtős kategória a FC volt.
(Most direkt újranéztem youtube-on egy orig. gameplay videót. Ma is szép.) -
Dinomano
őstag
válasz
mötálhed #111262 üzenetére
AC IV-ben nagyon jól eltalálták az on foot részek és a hajókázás arányát... Nagynak hat a világ, miközben azért a lábon befutkározható területek nem nagyok.
Hangulat nagyon ott van, amikor pl. bontod a vitorlát, nekikezd énekelni a legénység, és repít a dél-tengeri szél... :-)
Aki játszott gyerekkorában kalózosat, az nehezen állja meg csillogó szem és vigyorgás nélkül... -
Zó
aktív tag
válasz
beyruth82 #111261 üzenetére
Az FC3 multiplatformként jelent meg alapból nagyobb piacra, erősebb marketinggel. A maga kontextusában kell nézni az FC1 eredményeit, 2004-ben nagyot szólt. Az tény, hogy az FC3-mal kezdődött az új formula, és jutott el sokakhoz a széria. És úgy tűnik az is, hogy neked nagyon bejött
-
Zoolee19
senior tag
Sziasztok
Van itt olyan aki ea play pro előfizetö?
Van egy kis gondom vele, legalábbis olyan szinten hogy a Need For Speed Unbound nem akar elindulni, és semmi hiba kódot nem ír. -
-
Zó
aktív tag
válasz
beyruth82 #111253 üzenetére
Mondjuk, az a korábban sikertelennek minősített FC1 nagyon jól szerepelt a kritikusoknál, és blockbuster is volt PC-exkluzívként. Elég kedvelt és elismert játék volt minden értelemben, így meglep ez a retrospektív "lehúzás".
Nyilván konzolra már később és más formában jelent meg, és abban az évben volt még Half-Life 2, Halo 2 (persze ez PC-n pont nem rivalizált vele), Riddick, Doom 3, Painkiller, CS: Source, UT 2004, Battlefield Vietnam, Call of Duty: United Offensive (kieg, de elég jó volt multiban, az IW helyett az RtCW fejlesztőitől), ezért könnyű volt más friss kedvencet találni.
-
vonSux
őstag
válasz
Kétség kívül óriási. Nagyszerűen teljesít mindkét platform.
-
.LnB
titán
válasz
-
válasz
X@b3e #111252 üzenetére
Nem hiba van benned, hanem egy unikum vagy a gamertársadalomban
Mondjuk a far cry 1-hez képest nem lehet rókabőr lehúzásnak nevezni a 3-4-5-6 es new dawnt mert nagyon eltérnek tőle. Ugyan így az AC 1 es 2-höz kepest mondjuk az origins, odyssey, valhalla trió is nagyon más. Nem lehet azt mondani nem igyekeztek az ubis fejlesztők változtatni időről időre. Aztan ez vagy bejött vagy nem. -
X@b3e
addikt
-
Dinomano
őstag
válasz
ρσгτσ #111225 üzenetére
Hümm... Egyet tudok érteni veled... Már csak azért is, mivel megvan oldva frankón a visszafele kompatibilítás, X Classic, 360, X One, Series játékok is futnak a gépen. 20 évre visszamenőleg lehet válogatni... Oké, értem, hogy nem friss címek, de pl. hiába új a Redfall, ha 360-as címnek néz ki. :-)
-
frankdelgado
őstag
A Sanyi sócsésze nem okozott nálam tartós erekciót, ami kicsit felkeltette az érdeklődésemet az a Helldivers 2, mert Starship Troopers fílingje van. Meg persze Alan Wake 2 jöhet gémpassba
. Addig is pörgetem a fényszablyámat, hadd hulljanak a rohamosztagosok.
-
ρσгτσ
addikt
-
Skynet258
veterán
Végetért a Planet of Lana, nem szoktam különösebben szeretni az indie-ket, de ez baromi jó volt. Igaz rövid, cirka 5 óra volt, de a zenék, a kamerállások nekem nagyon tetszettek. Fejhallgató ajánlott hozzá mert az effektek is jól lettek keverve.
Nem váltja meg a világot de meglepődtem milyen jó volt. A sztori sem egy agyoncsavart valami, de a maga egyszerűségében ez egy jó kis játék volt. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Wesder #111230 üzenetére
Jah igen...Marathon | Official Announce Trailer
-
oriic
HÁZIGAZDA
Alan Wake 2 olcsóbb lesz az átlagnál.
Nem lesz lemezes verzió a játékból, csak digitálisan jön, ezért ennyi az ára. [link]
Secondly, not releasing a disc helps keep the price of the game at $59.99 / €59.99 and the PC version at $49.99 / €49.99.
-
oriic
HÁZIGAZDA
METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER | Announcement Trailer | ESRBszerk: slowpoke...damn..
-
ρσгτσ
addikt
METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER | Announcement Trailer
Alan Wake 2 - Official Gameplay Reveal Trailer
Street Fighter 6 - Your Story Trailer
Assassin's Creed Mirage - Gameplay Trailer
Immortals of Aveum - Official Gameplay Trailer
The Talos Principle 2 | Reveal Trailer
Ghostrunner 2 Announce Trailer
Dragon's Dogma 2 - 1st Trailer -
ρσгτσ
addikt
válasz
Mephike #111222 üzenetére
Szinte semmi más nem megy itt, csak ugyanaz ismételve 50x. Szar a Redfall, nincs játék, szar az egész Xbox. Az elején még tökre érthető volt, mert teljesen jogosak az észrevételek (nagy része), de 3 hete ez megy.
Nem szokásom beleszólni az ilyen témákba, vitákba, de tényleg sok már. Ráadásul semmi nem változik ettől, és ha ennyire kilátástalannak látjátok az Xbox jövőjét, akkor tényleg nem értem miért vagytok itt.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Mephike #111216 üzenetére
Idén jött a Hi-Fi Rush, AoE II -re csináltak egy egész korrekt konzolos portot. Jött multiplatform cím is, ami első napos Game Pass, mint például a Minecraft Legends, Wo Long.
Aztán kilépett a timed -ből és idén megérkezett ide is Ghostwire Tokyo (igen, 2022 -es játék), ami szerintem szintén jó cucc lett. Szintén a Game Pass -ba, ahogy Atomic Heart is, ami úgy látom mégis bejött pár embernek.
Ez volt az első 4 hónapban, amihez biztosan jön még idén az AoE IV. Majd egy másik multiplatform cím is beköszön Game Pass -ba, a Lies of P. Aztán megérkezik a Starfield is.
Forza Motorsport szerintem idén be fog futni, de akkor sem vágok eret, ha átcsúszik a következő évre.
Többi majd az Xbox bemutatón kiderül. Már ha kiderül, de nem vagyok látnok, nincsenek bennfentes információim. Ahogy szerintem itt másnak sem, hiába lövik le a villanyt az Xbox -nál.
AB felvásárlást teljesen felesleges felhozni, mert ha mindenki egyből áment mond rá, ebben az évben akkor sem került volna bele egy játék sem a Game Pass -ba. Szóval a 2023 -as év szempontjából tökre indifferens. Az meg hogy még meccselnek vele nem túl jó dolog, de azért ekkora üzletnél nem óriási nagy meglepetés. Ezért meg kell dolgozni.
Persze értem én, hogy mostanában mindeképp kell heti 2x picsogni a Redfall és a #szarazikszboksz meg #nincsrájáték témában, de már marha unalmas. Az, hogy át kell pörgetni az érdektelen témákon már rég nem érvényes. Mert konkrétan elkezdi valaki, és ez megy napokig. Végtelenségig ismételve úgy, hogy egyébként semmit nem változtat a lényegen.
Biztos nem érdekel senkit, de múltkor vettem fagyit és baromi sz@r volt. Mintha vizet nyalogattam volna. Eldöntöttem, hogy legközelebb inkább másik fagyizóba megyek. Mivel az első fagyizóban sem vagyok tulajdonos, így minden probléma nélkül váltok egy számomra jobb, minőségi fagyizóra. Tegyétek ti is ezt.
Van PS, Nintendo. Mindegyik remek választás a maga módján. Lehet GoW -val, TLoU -val, Zelda -val és sok más exkluzív játékkal eltölteni az időt. Tényleg nem értem miért kell állandóan ezen a témán vergődni, amikor van rá megoldás.
-
Moby
veterán
válasz
Mephike #111216 üzenetére
Phil Spencer nem magyarázkodott egyszer sem. Ő egyszerűen csak elmagyarázta, hogy évek megfeszített munkájával kiépítette a hibák következmények nélküli halmozásának kultúráját a cégben, és ő ehhez ragaszkodik a továbbiakban is. Nyilván, hiszen maga is minden nap példázza a saját pozíciójában. Kívülről is nehéz lenne értelmezni egy 343i, vagy bármilyen más lelépteséket a szervezeten belül, miközben ő maga is legfelülről mozdulatlanul sajnálkozik az ABK akvizíció bukdácsolásán.
-
válasz
AMD Power #111205 üzenetére
Kronológiaia sorrendben így vannak amúgy:
[link]
Megjelenési sorrendben meg így:
[link]
De majd én is úgy akarom (valhalla kijátszása után) ahogy te. Első résztől és megjelenési sorrendben. A Rogue az már az 5. rész elvileg mert a Balck Flag után adták ki. A legjobb részekről meg vita megy. Egyesek szerint black flag, mások szerint az ezio trilógia (AC2, AC brotherhood, AC revelations) és vannak akik szerint már az új trió az origins, odyssey, valhalla. Amivel te játszottál (unity azt hiszen vagy a rogue) azokat pont gyenge reszeknek tartják sokan (de persze ez is szubjektív, izlés dolga). Ha a back flag nem volt meg még szerintem avval jatsz majd egyszer mindenképp mert van benne magyar nyelv és minden listan a legjobbak között tartjak számon. -
Mephike
őstag
válasz
ρσгτσ #111214 üzenetére
- A hardveres eladások nem hozzák a várt számokat.
- A GP előfizetők száma nem a várt ütem szerint növekszik.
-A Redfall az én szememben (gyanítom nem csak nálam) bukta volt, rontotta az Xbox márkanevet. Lehet mentegetni a dolgokat, de rengeteget ártott a cégnek, hogy ilyen moslék állapotban engedték kiadni. Ezt így ebben a formában nem lehet hagyni, nagyon félek a Starfield megjelenési állapota miatt, pedig isten lássa a lelkem nagyon szeretném ha sikeres lenne az a játékuk.
- 2023 pocsék exkluzivitás terén. (Totál nem érdemes azon rugózni, hogy van-e értelme az exkluzív címeknek, ha a nép szemében van és van/lenne rá igény. Totál felesleges azon agyalni, hogy ezek a címek majd a jövőben jönnek, az embereket a most érdekli.)
- Nem jött össze és még egy ideig nem is fog az Activision/Blizzard felvásárlás. (Tegyük félre miért nem jött össze, akkor is kellemetlen az MS-nek, mert egyértelmű, hogy lendületet adna az Xbox részlegnek.)
Ha ez nem így lenne, akkor Phil-nek nem kellett volna az utóbbi időben egyfolytában magyarázkodnia. Ha minden f*sza lenne idén, akkor az első két pontom nem úgy alakult volna, ahogy.
Persze simán lehet csak én látom borusan a jövőt, és közben minden jó és minden tökéletes és a 22-23-as évek remekül alakultak, és nem itt semmi probléma... -
hombre[EU]
veterán
válasz
IntelKiller7 #111199 üzenetére
elég kevés égō van azon a cadillacen
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva #111211 üzenetére
Xbox szempontjából az most fontos, hogy belátható időn belül, leginkább idén megérkezzen. Nagyon sok (további) kritikát kapna a cég, ha 2024 -re tolnák a játékot. Szerintem.
Már így is csúsztatták.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva #111209 üzenetére
Szerintem idén be fog futni, de csak az év végére ér ide.
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #111204 üzenetére
Megjelenési dátum bejelentés a showcase napján: holnap?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest