- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Guitar14 #110895 üzenetére
Soluslike-szerű. Szerintem, és valószínű ezt a stílust viszi tovább ez a rész is. Sötét környezetben. Szóval akihez ez nem is áll annyira közel, az simán tehet vele egy próbát.
Egyébként némileg nevezhető reboot -nak, és lényegében ez is helyes kifejezés. Az viszont biztos, hogy az első rész után 1000 évvel játszódik 5x akkora térképen. Ez az ellentmondás az elég zűrzavaros fejlesztésnek köszönhető.
Vagy mondhatjuk reboot szerű kiadás/rész, ami egy soulslike szerű játék lesz.
-
persil
nagyúr
válasz
Guitar14 #110895 üzenetére
A '14-es lords of the fallen reboot-ja/ujragondolasa.
En szerettem egyebkent, minden benasaga, hibaja ellenere egy szorakoztato jatek volt, ketszer vegigtoltam, de tobb tenyleg nincs benne. Viszont az ujat varom, remelhetoleg ott javul a recept, ahol kell.
De igen, soulslike.(es remeljuk soulslike-abb, mint az eredeti volt...
)
-
Steve1207
veterán
válasz
homerhamm #110892 üzenetére
Még csak szerda volt
Amúgy árfigyelőben szoktam nézni, hogy csütörtökönként mi kap 20% kedvezményt, az javarészt FPD-es lesz. A csütörtöki akciós pack elindítása után szokták listázni napközben, de olyankor csak az a pár kerül fel egymás után "új akciónak", szóval kiszűrhető. De ugye változó, van, hogy csütörtökön délelőtt már tudni, van, hogy pénteken délutánig még store-ban sincs és még nem lehet játszani. Utóbbi időben nem igazán érdekel, pedig mennyi nagy címet végigcsapattam ilyen hétvégéi 40-50 órás etapban anno
-
Zó
aktív tag
válasz
eL Geri #110886 üzenetére
Az is tetszett, csak félbemaradt. Mondjuk még nem is a valóban nehéz harc miatt (hardon szerintem lenyomtam az első kettő vagy három bosst), hanem utána a hubon kerestem valami macskákat, és túl hosszú időre tettem félre. Azóta félek, hogy nehéz lenne újra felvenni a ritmust.
-
Steve1207
veterán
válasz
eL Geri #110886 üzenetére
Az nekem is nagy kedvenc, Ascent után is kiváló volt, hiába régebbi cím, az is inkább ennek hatására jött létre.
FPD: a Division 2 lehet majd, mert az Ubi már belengette, hogy 18-21-ig free weekendet tart belőle. Amúgy potom áron fut még a new york-os bundle is belőle most 3e alatt, a sima meg ezeröccáz', simán megéri.
-
Nem találtam az én kedvencemet a fenti felsorolásokban, így bedobom:
[Superliminal] -
Zó
aktív tag
Beugrott még egy kisebb finomság: Hotline Miami. Csak az első részt játszottam végig, de az rettenetesen jó volt.
-
Zó
aktív tag
válasz
icemad #110861 üzenetére
Rengeteg játék van, ami indie vagy legalábbis hasonló és jó. A Fez tudtommal nem BC-s, így XSX-en nem megy, de gondolom, egy irodai PC elviszi.
Abból a generációban ott van még a Braid, a Limbo, a The Cave (a Sega adta ki, de alapvetően indie próbálkozás a Double Fine-tól), kissé minimalistább grafikájú, de kiváló szerintem a VVVVVV (jó nehéz). Ha már kihívás, a Super Meat Boy is adja magát. Tényleg jó a Trine is, és már co-op is van benne.
Későbbi, mintegy Limbo-szellemi utódja az Inside, hasonló játék pedig a Black: The Fall.
Nem indie, de kisebb projekt, a Rayman Origins és Legends nagyon tetszett, amennyit játszottam velük PS3-on, nemrég megvettem őket Boxra is. És itt újra előhoznám az emlegetett Blizzard Arcade Collectiont, elég igényes gyűjtemény jó klasszikusokkal, rendszeresen van 1500-ra leárazva a store-ban, ezek ma már indie-nek hatnak.
Jóféle 2D platformer volt a Giana Sisters: Twisted Dreams is, sajnos az utolsó bossnál óriási volt a difficulty spike, és PS3-on még szaggatott is közben, így hagytam a fenében, PC-n egy bug bug miatt nem volt kedvem újrakezdenem egy pályát, de amúgy tényleg jó
Melegen ajánlom az A Hat in Time-ot, nekem bombameglepetés volt 2017-ben 3D platformerként.
Sok point 'n' click kalandjáték van. A Wadjet Eye Games háza táján érdemes szétnézni. A grafika pixeles, de rendben van, szinkron meglepően jó tud lenni bennük. A tavaly The Excavation of Hob's Barrow nekem az egyik kedvencem volt az évben. A klasszikus Beneath a Steel Sky pedig folytatást kapott Beyond the Steel Sky néven, ezt még csak nemrég vettem emg, még nem próbáltam. A The Procession to Calvary pedig a Game Passban is benne volt korábban, vagy bejön a humora, vagy nem, szerintem egynek mindneképpen jópofa, amúgy több játékból áll az a "ciklus", de én s csak ezt játszottam az előfizetés miatt. A Norco még benne van, eddig nem kapott el igazán, de érdekes lehet.
A Stasis csak PC-re van, a látvány és a zene (Mark Morgan) kiváló, nálam ezeken túl nem lett kedvenc, de érdekes játék sci-fi horror témára kellő csavarral, mostanában kap folytatást. (Az ingyenes The Cayne pedig egy bónuszjáték a fejlesztőktől.)
A Thimbleweed Park is jó, kicsit talán túl negyedik falas, de szórakoztató, játékmenetben is erős kalandjáték Ron Gilberttől.
Aranyos lopakodós játék RPG-elemekkel a Ghost of a Tale (tudtommal 4 emberes projekt, szinte hihetetlen), valamiért csak a PC-s verzió volt benne a Game Passban (pedig elvileg megjelent One-ra), és sajnos későn kezdtem bele, kikerült menet közben (azóta GOG-on ingyen osztották).
Tetszett még nekem a The Pedestrian és a Gorogoa is, az előbbi puzzle paltfromer, az utóbbi sima puzzle, de mind a kettő elég agyalós és igényes. A Game Passnak köszönhetem őket, sajnos már kikerültek.
A Shadow Tacticsből leragadtam a demónál, de az alapján egy kiváló és gyönyörű Commandos-klón, de elképzelésem nincs, hogy kontrollerrel milyen lehet. Kapott egy kiegészítőt, és a fejlesztők elkészítették a western tematikájú Desperados 3-at is (ez is Commandos-klón, az 1-gyel játszottam, az jóféle).
Felkapottabb és Game Passból is simerős lehet a Hades (már kikerült), a Vampire Survivors (ez filléres, és megvettem a két DLC-vel együtt, a maga stílusában zseniális) és a Death's Door (oldschoolabb Zelda-szerűség, tetszik, de valahogy hangulatom mostanában nincs hozzá).
De tényleg tonnányi van, annyi ígéretes darabot nem volt időm kipróbálni, hogy az hihetetlen. (Nemrég végre megvettem, bár a Play Anywhere ellenére végül GOG-on, a Zen Studios magyaros tematikájú Óperenciáját, ez egy körökre osztott dungeon crawler. Nem volt még időm rá, de ha már hazai megemlítem zárásként.)
-
Dinomano
őstag
What Remains of Edith Finch - Nagyon jó volt szerintem is, emlékszem kb. a család összes tagjának a sztorijára. :-) Nagyon szép is volt, maga a "művészlélek" mentalítással berendezett ház is nagyon tetszett... A történetmesélés, a misztikum... Örök darab.
Firewatch is tetszett, bár a végén csak lestem a befejezésen... :-) -
Dinomano
őstag
válasz
hombre[EU] #110874 üzenetére
Trine sorozat nagyon szép, első 2-t játszottam ki anno.
-
Zó
aktív tag
válasz
Dinomano #110868 üzenetére
A What Remains of Edith Finch nagyon tetszett, talán nem is játszottam hozzá mérhető walking simmel, a legtöbb jó esetben elmegy. A Firewatch is egész jó volt. A Gone Home aránylag ügyesen mesél, de szerintem elég naivan áll a témához. Persze ráfogható, hogy ez csak a konkrét illetők szemszöge, de azért részben magáért a "tanulságáért" dicsérték agyon.
-
Norb79
őstag
válasz
hombre[EU] #110874 üzenetére
Idén akkor rövid lesz az év, ha már a nyár jövőre van!
-
skroy
senior tag
válasz
thedivision2 #110873 üzenetére
Ha összekapcsoltad az EA és Microsoft fiókot, akkor elvileg mennie kell az EA app-al. Legalábbis nálam megy.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
thedivision2 #110873 üzenetére
EA Play Xbox Game Pass-előfizetéssel – Gyakori kérdések | Xbox Support
A PC Game Pass-nak is van saját topikja btw.: PC Game Pass - GAMEPOD.hu Hozzászólások -
ρσгτσ
addikt
-
thedivision2
aktív tag
Sziasztok. Abban tudtok esetleg segíteni, hogy a GPU-val, PC-n el tudom valahogy érni az EA Play-ben elérhető játékokat? Ha igen, hogyan? Összekapcsoltam a két fiókot, de semmi eredmény.
-
Sefneni
őstag
Holnap leleplezik az új Mortal Kombat-ot. [Twitter]
-
smokin
tag
A Fableről már el is feledkeztem. Jó lenne valami info róla, de nem látok rá sok esélyt.
-
Dinomano
őstag
Tudom, hogy miről beszélsz... :-) Tud terhes lenni a game használt piac, főleg ha az ember belefut egy-két érdekesebb vevőbe. Anno Xbox 360/PS3 játékoknál voltam úgy, hogy 500-1000 Ft-os tételek esetén már nyűg volt a csomagolás+irogatás+egyeztetés+postára futkozás. (Ami újabban plusz macera, így hogy csak nagy postahivatalok maradtak meg.)
-
Zó
aktív tag
válasz
Dinomano #110860 üzenetére
Persze csak azért mondom, hogy ami látszólag nullszaldó volt, az járt egy csomó munkával, szóval ebben az értelemben azt az adag játékot nem ingyen élvezhettem. És alapvetően így fogom fel a használttal való csereberét, intézkedést, tud lenni szórakoztató, de ha már nagyon lopni kell rá a szabad perceket, akkor meggondolom, biztos ez a jobbik út-e. A féláras banánért sem sétálok el 2 kilométerrel messzebbre, mert mire odavissza megjárom, többet bukom rajta, mintha helyben megveszem drágán.
-
icemad
nagyúr
válasz
Dinomano #110859 üzenetére
Indie címhez képest tényleg jó. De maga a játék tömény szórakozás. Régen vigyorogtam ennyit játék közben.
Inkább ilyen és hasonló címekről kellene többet írni, hátha valaki még kedvet kap hozzá. Te pl melyik címet tudnád ajánlani, amivel tényleg jól szórakoztál és nem sokat lehetett hallani róla itt a fórumon? Az sem baj, ha nem gamepassos.
(Nekem pl a Tynikin is tetszett, bár az teljesen más stílus. Amolyan Lemmings és random platformer játék keveréke.)
-
Dinomano
őstag
válasz
icemad #110825 üzenetére
Szerintem rohadt jó és stílusos grafikája van a Besiege-nek. Ez a felskiccelt minimál design nekem nagyon-nagyon tetszik, meg stílusra nagyon egyben van a kinézet. Rajzolgató/festegető emberként nekem nagyon bejövős volt az egész.
Amúgy meg hatalmas fun a játékélmény, lehet próbálkozni, mint valami "kisgyerek". -
persil
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #110856 üzenetére
De total szandekosan ez a cime. 🤷
Marmint ez amolyan "reboot" fele lesz. -
Zó
aktív tag
válasz
gianni85 #110854 üzenetére
Én fordítva csináltam: PS3-ra rendeltem többéves használt játékokat olcsón egyben, végigjátszottam őket, és néhány kivételével fillérekért, piaci ár alatt eladogatva a nagy részüket miatt elvileg a pénzemnél volt úgy, hogy mind el se ment (pl. a "fantasztikus" Haze még megvan). De ha átszámolom órabérbe a postázást és találkozókat, akkor persze veszteséges a történet.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
l.skywalker #110853 üzenetére
Igazán adhattak volna valami más címet neki.
-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker #110853 üzenetére
Jo messze van meg ez -.-
Pedig nagyon varom.
-
gianni85
veterán
Még 360 alatt pont azt csináltam… akkor középsuli/egyetem mellett volt időm, pénzem már kevésbé, szóval minden jött day1, és végigjátszás után eladtam. Akkor nem éreztem nyűgnek, azóta meg van rengeteg csomagautomata
Viszont visszagondolva akkor nem is nagyon voltak olyan helyzetek, hogy egy day1 játék élvezhetetlen volt… mára meg a fordítottja. -
l.skywalker
Topikgazda
Lords of the Fallen | Xbox - megjelenés: október 13.
Hamarosan indul az előrendelés. -
Zó
aktív tag
válasz
Norb79 #110849 üzenetére
Én leírtam, hogy drágább a PC, mert amikor más ezt felveti, és dobálózik számokkal, akkor az jellemzően le van maradva. Látom, hogy a saját PC-m mit tud (Play Anywhere, ugye), és tudom, hogy virtuálisan 600k-ból simán összedobtam lényegesen erősebbet. Az kb. háromszorosa az XSX-nek (annak az árában benne van a kontroller is, PC-hez meg még adapter is kell, bár az kis tétel). Igen, ez nem vita tárgya, az fogyasztói szokás függvénye, hogy szoftverből mi hozható ki, ha a multi fizetőssége konzolon tény is. A mostani - jelenleg - XSX-ekvivalensnek megfelelő vasam meg nyilván nem lenne háromszoros.
De ez régen is így volt: kétszeres-háromszoros PC-s árakkal előzhetted a konzolt. A MOST sokszorosába került a PC tétel nem igaz. Inkább azt mondanám, mindig mindig, és a visszagottabb többszörös kifejezést használnám. Nyilván vannak kilengések, ahogy halad a generáció, az aktuális hiányokról, bányászőrületről nem is beszélve, de most jól válogatott minőségi alkatrészekből ki lehet hozni a szokásost, csak ehhez a sweet spotra kell fókuszálni. Volt ennél kisebb is és nagyobb is a különbség. Ebből a szempontból nincs itt semmi látnivaló, a shader stutteringet és az utóbbi idők gyengébb portjait (bár ez is relatív, ugye) sokkal inkább elfogadom valós és újszerű problémának. Na meg ha olcsók vagyunK: kis szerencsével 60k-ért lehet szerezni használt XSS-t. "Sokszorosába" kerül az XSX? Az újnak meg a duplájába? Tragédia ez? Félre ne értsetek, jogos az ár alapján dönteni, csak a ló túloldalától óvok.
Egyébként számomra a PC tényleg a jelen és a múlt exkluzívjai miatt megkerülhetetlen (a konzolokkal szemben), illetve az átvihető óriási - és a lehetőségek szerint használt - gyűjteményemről szól, de épül-szépül már a boxos könyvtár is. PS-es is van, de elégséges BC híján hiába vennék hozzájuk PS5-öt, PS3-on vagy PC-n emuval tudom továbbra is játszani a nagyjukat, esetleg felhőből borsos havidíjért, kurrens bőség meg nincs ott se. Hát kösz, nem. Nem mondom, hogy rossz csomag, csak számomra egyelőre nincs nyerő ajánlatuk.
Szerk.: Jó, hogy jött Plague Tale 2-höz a 60 fps patch, mert eddig csak PC-n tudtam úgy játszani. Más kérdés, hogy számomra az egész játék nem ér 60 forintot, bőven elég volt belőle az első rész, tán még sok is.
-
Norb79
őstag
Nagyon torzítani kell a saját igényeket ahhoz, hogy ne legyen sokszoros az ár különbség a két megoldás (pc vs konzol) között.
Persze a minecraft, meg az xbox classicra megjelent címeknél nem olyan nagy a különbség megjelenésben az xsx és hasonló áru komplett pc között, de ez nem azért van, mert egyenértékű a kettő, hanem mert ezekre borzasztó overkill az xsx is.
Egy plague tale2, vagy gears5, vagy FH5 esetén viszont szemmel követhető, hogy hasonló látványhoz mennyibe kerül egyik megoldásban és mennyibe kerül másik megoldásban a hw környezet, és az sajna ég és föld, évtizedes távon befizethető belőle a GPU, amivel olcsóbb az xsx-es megoldás.
Az xsx meg erre van kitalálva, nem a 80as évekbe visszamenőleg nosztalgiázni. Nyilván korlátozottan arra is van lehetőség, de nem ez a célfüggvény, szóval ezen szűk metszeten keresztül összehasonlítva a két megoldás költségeit nem biztos, hogy a legobjektívebb képet kapjuk. -
Zó
aktív tag
válasz
gianni85 #110836 üzenetére
Igen, a PC-s hardverek mindig drágábbak voltak, az utóbbi időben pedig ment egy extra őrület. Lehet most is az XSX-nél drágábban venni középkategóriás VGA-t, korábban pláne lehetett. De az én kártyám, mely eddig állja a versenyt vele, az most kb. 150k boltból. Lényegesen erősebbet meg lehet venni az XSX árából. Mellé még kell sok minden, de ez a túlzásokhoz képest árnyálja a képet. Eközben nominálisan a konzolok árai is feljebb kúsztak, és a megszokotthoz képest launch óta nem olcsóbbak lettek, hanem drágábbak. Néha úgy érzem, hogy ez csak nekem tűnik fel
A havidíj felé terelés, a multi fizetőssé tétele pedig listaáron elég borsos lenne, de mág ügyeskedve is tesz hozzá az árhoz, persze így kevesebb játékot kell venni, de a havidíj már szinte muszáj. Ha egész évben a megvásárolt CoD és FIFA megy, akkor is. (A havidíjazás főleg akkor fájdalmas, ha több platformod van. Többfelé fizetni? Ráadásul PS-en akkor olcsóbb, ha folyamatosan van?)
A használtpiacra meg azt tudom mondani, mint aki régen gyűjtőként aktívan ebayezett, másoknak is intézte a beszerzést, találkozók sorát bonyolított le, rendszeresen járt postára: nem hiányzik. Ha órabérbe átszámolom a rászánt időt, tényleg csak akkor éri meg, ha veszek valamit day1, aztán gyorsan alig bukóval lepasszolom, vagy nagy tételben gondolkodom. Egyik sem érint, mert ha valami azonnal kell, az nálam azt is jelenti, hogy megtartós. De kevés az ilyen. Egyébként meg az akciók és az előfizetésekbe kerülés bármikor lecsökkentheti a piaci értéket, de nem követem az árakat. Nem járt még lemez az XSX-emben. Félreértés ne essék, jó, hogy van lehetőség a lemezes szórakozásra, csak egyénfüggő, mennyit lehet fogni rajta. A "kötelező" Game Pass (ha már Gold, legyen kövér) mellé meg ugye még kisebb rá az inger.
Egyszóval: a PC nem olcsó, de ésszel nem megfizethetetlen, a konzol jó ajánlat, de nem annyira filléres, mint amennyire tűnik, nekem meg van mindkettő, és tök jó így
Megjegyzem, exkluzívokra a PC a való: viszi az MS-exkluzívokat (retróból persze az emusakat vagy az eredetileg is PC-seket), a PS-exkluzívok csorognak (vagy a retró emulátorral mehet), a Nintendo meg viszonylag frissen is megoldható emulátorral, a "backward comaptibily" pedig a legjobb. Eközben tényszerűen a legtöbb friss exkluzív is PC-s, az más kérdés, hogy a nagy részükhöz elég egy IGP
-
Zó
aktív tag
válasz
consono #110835 üzenetére
Ha az ágyfelhasználók 80%-a fakírágyat használna, én akkor is kényelmesnek találnám a sajátomat, és valójában mindenki másnak is lehetne sajátja. Érdekes a statisztika, de az a kérdés, hogy muszáj-e a fakírkodni. Hát nem
A több kliens lehet zavaró, a Ubié pláne, de általánosságban Alt-Tab-bal egy pillanat váltok közölük, számomra a boxos felület kényelmetlenebb ennél, az egységesség előnyei ellenére (nagy kár, hogy a GOG a kliensegyesítés Galaxyt szinte magára hagyta). Sajnos a konzolos felületek és a gyengébb kliensek marha messze vannak a Steamtől (nem a Big Picture-re gondolok, az egy vicc, és tesznek is rá jó ideje), pedig az sem tökéletes.
A lényeg, hogy szerintem a beteszem és játszom már jó ideje inkább a múlt leírása, mint a konzolos tömegek számára a mindennapok. Volt ilyen valaha. C64-en például lehet "pécézni" (kazettával, floppyval, parancsokat beírogatva, turbó módozni stb.), de cartridge-et betolva instant játszani is. Ott voltam, megéltem. Ahogy a régi konzolokon is. Előbb volt konzolom, mint PC-m. Ez már a növekvő tárhelyigénnyel megkopott, amikor bejött kényszerűen az optikai meghajtó, de a 7. generáció végképp betett. A PS3 annyira borzalmas volt, hogy inkább újra szerkesztettem volna config.syst. (Ezt teljesen komolyan gondolom. Annyira.) A Series más szint már bírom, használom, de "bloated" a régi jó és rossz értelemben is vett faékséghez képest. Nekem PC-n is ott vannak a kliensben a játékok, elől a legfrissebben használtak, csak nem kontrollerrel, hanem egérrel indítom őket. Lehetnek különböző preferenciák, megértem, de eltúlzottnak tartom a különbségtételt. Főleg azt tekintve, hogy a '90-es éveket megéltem játékosként.
Az XSS nagyon jó ajánlat tud lenni, főleg használtam. Gondoltam is rá az XSX mellé, de bánt a gondolat, hogy gyengébb
Mindazonáltal 60k-ért beszerezni egyet, ha a kontroller a csomagban nincs lestrapálva, az nem semmi. Viszont én tényleg nagyon jókat retrózom 100k-s PC-ken is, akár dedikált VGA nélkül is. Bármilyen masinából kihozom az élményt (bár konzolon limitáltabbak a lehetőségek a performanszjavításra), sőt, talán még az újdonságot hajszolva a legnehezebb. De nem is izgatnak a Vörös Bukások.
-
hadam98
senior tag
válasz
ThorsHUN #110845 üzenetére
Nem tudom mikor játszottál vele utoljára de azóta rengeteget fejlődött és nem lassabb már a játékmenet. Jelenleg úgy kell elképzelni mint egy realisztikusabb fifa. Nem azzal van a bajom, hogy nem tudok nyerni, hanem ahogy össze van rakva. A játékmenet mint egy hoki, oda tapadnak az emberek a labdához ráadásul minden második gól ugyan az. Az animáció is annyira életszerűtlen. A UT meg egy vicc. Jó csapatot is nehéz és idő összerakni, de még mezt is külön kell szerezni. Ami van az Efootball-ba minden téren jobban össze van rakva. Igaz még nincs rendes offline tartalom, de elvileg a 2024 részben már ez is lesz. Szóval nem, maradok az ingyenesnél. Amúgy a grafika is ott van. Az új stadion szép lett és vannak már realisztikus arcok jó pár játékosnál. Javaslom egy nehezebb fokozaton próbálj ki egy authentic meccset.
-
ThorsHUN
őstag
-
Frod
addikt
Tegnap újra leültem a Benedict Fox elé, és kb 10x-e sikerült leverni az első boss-t, pedig érzésre nem csináltam semmit sem másképp, de egyszercsak beadta.
Legalább lehet folytatni.Egyébként kicsivel utána megkapjuk a duplaugrást, és a hp-löttyön is lehet fejleszteni!
-
hadam98
senior tag
Most kipróbáltam megint az új FIFA részt, hát nem tudom… Azért ez a játékmenet még mindig egy hoki. A japán liga meg kikerült. Az első meccsen az ellenfél kapusa (ai) kifutott a szöglethez, gondolom már be volt rágva, hogy más nem tud fejelni.
Maradok az EFootball-nál. -
Redneck
nagyúr
válasz
Dawide@axele #110839 üzenetére
Én is abba az irányba tartok épp. VGA-n és PS5-ön is gondolkodtam, de 1-2 játék miatt, mindkettőt túlzásnak érzem.
Úton a Deck, itthon meg pöröghet a box és a GP.
-
válasz
Dawide@axele #110839 üzenetére
Azt nem nagyon ismerem csak fél füllel hallottam róla.
-
válasz
gianni85 #110836 üzenetére
Átlagosan amúgy tényleg drágábbak konzolra a játékok, legalábbis a digitális áruhazakban, storeokban. Használt piacot nem ismerem. Néha megdöbbentő árkülönbségek vannak a pc-s játékok javára. Pc-t én csak a magyarítással rendelkező játékok miatt fejlesztenék ha lenne teljesen felesleges pénzem erre. Kicsit azért reménykedek, hogy az ai elterjedésével a fordítások filléres, végtelenül egyszerű dologgá válnak majd a közeljövőben és teljesen termeszetes lesz, hogy a konzolokra megjelenő játékokban is elérhető lesz a magyar nyelvű feliratozás.
-
consono
nagyúr
-
gianni85
veterán
válasz
consono #110835 üzenetére
Mondjuk az árat felhozni már tényleg felesleges, mert védhetetlen. Mikor egy középkategóriás vga annyiba kerül (ha nem többe) mint egy xsx… persze ilyenkor jön, hogy lehet használtan venni, meg különben is a 3 éves közepes konfigon jobban futnak a játékok… aztán az se teljesen állja meg a helyét, hogy a játékok annyival olcsóbbak lennének (konzolon ott a használtpiac), na meg az áramfogyasztás (rezsicsökkentés
)
Nekem az építés miatt hiányzik a pc, mert baromi jó esztétikus konfigokat csináltam régen, de ma már nem bírnám anyagilag. -
consono
nagyúr
Ha csak azt nézem, hogy egy helyről, egy kattintással jön minden, már az is nagy különbség
Nem kell MS, Epic, Steam, EA, gog, stb. De szerintem ha kérdőíveznénk, úgy általánosan a PC tulajok között, 20% alatt lenne a TV-T használók aránya (vagy nagyon meglepődnék). Szóval nekem, de, ez az egyik legnagyobb különbség.
Meg persze az ár, amit kényesen kerül mindenki, a Series S árán irodai PC-t is nehéz összerakni... Lassan egy jobban kiépített Raspi 4 többen van.. -
Zó
aktív tag
válasz
consono #110727 üzenetére
Biztos én használom rosszul az XSX-et, de nálam ugyanúgy telepíteni kell a játékokat, mint PC-n kliensből, legfeljebb a letöltés valamiért lassabb nálam az MS-től, így tovább tart. Ráadásul a PC-m is tévére kötve, mint a konzol(ok), így én nem elsősorban ebben ragadnám meg a különbséget.
-
Zó
aktív tag
válasz
Farkassacred #110721 üzenetére
Kinek mi a lényege. Annyiból nekem is fontosak, hogy részben miattuk vettem. Csak - és ezzel nyilván kisebbség vagyok - pont nem az újak, hanem a régiek miatt, hogy bepótolhassam őket (főleg kooperatívban), nekem gyakorlatilag a BC adta el a konzolt. Persze a Game Pass és a Play Anywhere is jól jött hozzá, és szerencsére a gép is rendben van.
Szerintem az exkluzívok aránya egyre marginálisabb, és megkockáztatom, az eredeti Xboxnak volt még a legjobb a felhozatala (továbbá superior portok és online lehetőségek), a 360 után pedig óriási zuhanás jött. A PS1-2 óta számomra a Sony is lejtőn van (hiába a produkciós színvonal, a fanfárok, én nem feltétlen azt keresem, amit ők nyújtanak, bár nem is ugrom el előle). Őszintén szólva gyakran érzem úgy, hogy a régi játékokba ölni az időt érdemesebb, mint újakba. Persze vannak frissebb liblingjeim is, csak nem minden trend tetszik, és persze a régiekből azokat fogyasztjuk, melyek kiállták az idő próbáját, az újak pedig itt vannak mind szem előtt.
-
Zó
aktív tag
válasz
Bad Pritt #110742 üzenetére
Nekem az a szerencsém, hogy 2020-ban játszottuk végig húgommal a 3 után. Számomra nosztalgia volt, neki első alkalom, és mindketten jobban élveztük. Sok szempontból fapados, de hatalmas atmoszférája van, és az egésznek van egy fajsúlyosabb élménye, a 3-ban meg mindent one hitelni kell, minden pusztulgurul stb. Jó az is, de nekem az az irány kevésbé jön be.
Amúgy rendszeresen játszom '90-es évekbeli játékokkal, sőt, annál régebbiekkel is, és többnyire remekül szórakozom. A Lost Vikings esetében bajban lennék, ha megfelelő modern alternatívában kellene gondolkodnom. (A Trine más, és bár bírom, számomra gyengébb feladványokban.)
-
-
Wesder
titán
Blizzard's plans for an Overwatch 2 PvE campaign with hero talents and progression have been cancelled, with the studio looking to instead work co-op into its live service roadmap.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
gianni85 #110824 üzenetére
Nálam anno a második rész maradt ki, az elsővel toltam régebben. Szerintem a harmadik rész jó lett, és sokat fejlődött a régi részek után, ami manapság már kissé elavult lehet...
~4.500 forint körüli összeget szerintem simán megér a 2. és a 3. rész együtt.
Szerk.:
Jah amúgy, ha a 4. részt megvetted, akkor már nem biztos, hogy megéri most beruházni a Prime Evil -re. Csak ha rengeteg időd van.Kb. 2 és fél, 3 hét van vissza a megjelenésig. Attól függően, hogy melyik kiadást vásároltad meg.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
gianni85 #110824 üzenetére
Nem tudom, nekem teljesen kimaradt a széria, a IV bétát is csak egyszer indítottam el, amíg megcsináltam a NecroVikinget. Csak azért linkelem mindig megszokásból, mert korábban többször előfordult, hogy az aktuális akció lejárta után mindig jött valaki és megkérdezte, hol a legolcsóbb a Diablo III. Ebben meg ugye benne van a felújított második rész is.
#110823 Steve1207: én is erre gyanakszom, mert se Blizzard, se Ubi játékot nem vettem korábban konzolra. Utóbbi még magyarázható a Ubisoft Clubos összekapcsolással, ez pedig a Battle.net/Activision fiókkal akár.
-
icemad
nagyúr
Gamepassban találtam a Besiege nevű játékot. Hát ez tök jó. Annyi a lényege, hogy az elérhető anyagokból olyan gépet kell építeni, ami túljut az ellenfél védelmén. Se grafikailag, se zeneileg, se sehogy nem üti meg a minimum mércét, de mégis hatalmas fun játszani.
Próbáljátok ki!
-
gianni85
veterán
válasz
csuvicsuva #110819 üzenetére
Egyébként annak aki anno egyetemen pc-n tolta kicsit a dio2-t, de nem húzott annyira be… van annyival jobb beta alapján a 4. rész, hogy kihagyjam a 3-at, vagy izlandi alkcióban nincs vesztenivalóm?
-
Steve1207
veterán
válasz
csuvicsuva #110819 üzenetére
Most nézem, nekem is csak nekedben van. Ez a csak neked akciót egyelőre inkább úgy használják, ami időszakos téma inkább, anno az Ubi megszórás mindenkinél (igaz az randombabb volt), most ez is, hogy jön az új rész, igaz én baromira nem rajongok a 3-ért. A 4 amúgy majd érdekelhet, tetszettek a gameplayek.
-
csuvicsuva
addikt
Szokásos Diablo.
Wesder és én is kaptunk csak neked akciót a Diablo Prime Evil Collectionre. Még mindig drágább, mint Izlandon (ott nekem nem adja be a plusz akciót), de nem nagy a különbség. 4500 HUF vs. 5247.50 HUF.
-
l.skywalker
Topikgazda
Street Fighter 6 Open Beta: május 19. 9:00 - május 22. 9:00
Részletek:
Open Beta | STREET FIGHTER 6 | CAPCOMTrailer:
Street Fighter 6 - Open Beta Announce Trailer - YouTube -
ThorsHUN
őstag
válasz
l.skywalker #110810 üzenetére
Merci! -
l.skywalker
Topikgazda
-
RudY
addikt
válasz
skroy #110800 üzenetére
Megéri még várni, lassan elterjed a piacon a WD kártyája is, őszre akár még feleennyi is lehet (remélhetőleg).
-
Wesder
titán
válasz
Hapcimalac #110806 üzenetére
Igen.
-
mcwolf79
veterán
válasz
smokin #110799 üzenetére
Szerintem a többség már akkor elégedett lesz , ha a bejelentett játékokból mutatnak gameplay-eket, valamint nem ártana néhány megjelenési dátum a nem túl távoli jövőben (bár ugye ez nem garancia a tényleges megjelenésre).
skroy: most jelentették be , hogy csökkentik a bővítőkártyák árait, úgyhogy érdemes várni egy kicsit .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Készpénzben Nyugatinál Xbox Series / PS4 / PS5 / Switch vásárlása tartozékokkal, játékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest