Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz Mephike #111216 üzenetére

    Idén jött a Hi-Fi Rush, AoE II -re csináltak egy egész korrekt konzolos portot. Jött multiplatform cím is, ami első napos Game Pass, mint például a Minecraft Legends, Wo Long.

    Aztán kilépett a timed -ből és idén megérkezett ide is Ghostwire Tokyo (igen, 2022 -es játék), ami szerintem szintén jó cucc lett. Szintén a Game Pass -ba, ahogy Atomic Heart is, ami úgy látom mégis bejött pár embernek.

    Ez volt az első 4 hónapban, amihez biztosan jön még idén az AoE IV. Majd egy másik multiplatform cím is beköszön Game Pass -ba, a Lies of P. Aztán megérkezik a Starfield is.

    Forza Motorsport szerintem idén be fog futni, de akkor sem vágok eret, ha átcsúszik a következő évre.

    Többi majd az Xbox bemutatón kiderül. Már ha kiderül, de nem vagyok látnok, nincsenek bennfentes információim. Ahogy szerintem itt másnak sem, hiába lövik le a villanyt az Xbox -nál.

    AB felvásárlást teljesen felesleges felhozni, mert ha mindenki egyből áment mond rá, ebben az évben akkor sem került volna bele egy játék sem a Game Pass -ba. Szóval a 2023 -as év szempontjából tökre indifferens. Az meg hogy még meccselnek vele nem túl jó dolog, de azért ekkora üzletnél nem óriási nagy meglepetés. Ezért meg kell dolgozni.

    Persze értem én, hogy mostanában mindeképp kell heti 2x picsogni a Redfall és a #szarazikszboksz meg #nincsrájáték témában, de már marha unalmas. Az, hogy át kell pörgetni az érdektelen témákon már rég nem érvényes. Mert konkrétan elkezdi valaki, és ez megy napokig. Végtelenségig ismételve úgy, hogy egyébként semmit nem változtat a lényegen.

    Biztos nem érdekel senkit, de múltkor vettem fagyit és baromi sz@r volt. Mintha vizet nyalogattam volna. Eldöntöttem, hogy legközelebb inkább másik fagyizóba megyek. Mivel az első fagyizóban sem vagyok tulajdonos, így minden probléma nélkül váltok egy számomra jobb, minőségi fagyizóra. Tegyétek ti is ezt.

    Van PS, Nintendo. Mindegyik remek választás a maga módján. Lehet GoW -val, TLoU -val, Zelda -val és sok más exkluzív játékkal eltölteni az időt. Tényleg nem értem miért kell állandóan ezen a témán vergődni, amikor van rá megoldás.

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák