- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
Hogwarts Legacy grafikai módok:
-
persil
nagyúr
válasz
Marcsello31 #103441 üzenetére
Nem attol lesz valami warez, hogy nem fizetsz erte.
Nem vagy tisztaban a fogalommal.A topikban meg tilos a warez. Hogy fizetos, vagy online, vagy rakot gyogyit, az senkit nem erdekel, ha kategorikusan ki van jelentve, hogy a warez az tilos.
Kepzelj egy parkolot, ahova nem allhatsz le piros autoval. A kutyat nem fogja erdekelni, hogy loptad e, vagy ford, vagy eppen automata valtos. Csak az, hogy piros, ami oda nem mehet.
Nem bonyolult.
-
Marcsello31
őstag
A leges legfontosabb hogy működjön az egèr ès a billentyűzet! 123 múkodj.abbahagytam
.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Marcsello31 #103441 üzenetére
Az teljesen mindegy. PS2 meg Nintendo emulátorozás Series X -en full warez. Csak gondoltam szólok, mielőtt itt nagyon belendül a téma.
-
Marcsello31
őstag
válasz
ρσгτσ #103439 üzenetére
Ha ki van fizetve a dev mód mièrt?! Èrtem èn hogy warez, de mivel semmi sem megy ki ilyen módban a net felè sztem mindegy. Nekem is mentek sokáig, aztán meguntam ès inkább használom úgy eredetiben. De sztem nem. Akkor úgy írom hogy mindenki èsszel saját felelősségére csinálja. Engem nem baszogattak amúgy fejlesztői módban. De már láttam olyat is hogy nem kel a fejlesztői mód van valami babra trükkös link amit ha megnyitsz megnyitja a storèt ès onnan töltöd le, az már tényleg warez. _mobilról irtam_
-
Anulu79
addikt
Szerintetek series x-hez jó [ez] a monitor minden tekintetben?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Marcsello31 #103438 üzenetére
Plusz tegyük hozzá, hogy ez már warez. Ezért úgyis törölni fogják.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Dinomano #103436 üzenetére
Szia! Retroarchot ez a program egy komplett emulátor pack az alatt rengeteg emulátor használható. Lètezik mèg PS2 emulátor is! De egy fontos dolog van. Csak akkor mennek ha a fejlesztői módot beállítod a konzolon. Kb 5.000ft egyszeri vásárlással. Dosboxtól kezdve a Nintendoig mindent. Már írtak rá dolphint is. De csak akkor megy ha átrakod a konzolt developer fejlesztői módba.
remélem tudtam segíteni. _mobilról írtam_
-
parandroid
félisten
-
Dinomano
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy Xbox (Series) milyen emulatorokat tud futtatni? Láttam pár YT-videót, amin retroarch fut X-en. PC-hez képest hol tartanak az emulatorok X-boxon, ill. miket tud leemulálni (működően)?
-
GalaHU
addikt
válasz
parandroid #103352 üzenetére
Én benne lennék, tudnám vinni a kislányom acc-ját is.
-
gianni85
veterán
válasz
lastmohican2 #103427 üzenetére
Meg gondolom már többen átmentek az 5-re is…
most látom, hogy én csak olyan 25-30 menetet játszottam eddig, szóval még oda se jutottam el, hogy bármilyen tippeknek/taktikáknak utánanézzek, szóval idővel lehet meglettek volna ezek,de annyira nem tetszett a játékmód hogy sok időt beletoljak -
ρσгτσ
addikt
válasz
homerhamm #103429 üzenetére
BestByte maradt a régi, csak gondolom az adatbázis nem került át a Konzolvilág -hoz, így a PlayIT alatt megszűntek a korábbi regisztrációk. Vagyis a továbbiakban nem a BestByte a PlayIT Store oldal üzemeltetője, hanem a Konzolvilág.
Szerk.:
Valószínű ez azzal is jár, hogy a mostani PlayIT üzletek nevet fognak cserélni, és nem kerül át a Konzolvilághoz. Mert az oldalukon lévő átvételi pontoknál a Konzolvilág üzletek címei vannak felsorova. Nincs ott például a budapesti Árkád üzlet sem. -
Redneck
nagyúr
Na basszus, most látom csak, hogy 6 hetet csúszik az új Jedi játék. Oké nem sok idő, de úgy vártam.
-
homerhamm
addikt
válasz
KonzolKartel #103428 üzenetére
Aha, így már értem.
Ezek után nem csodálkoznék, ha ezen boltokból Konzolvilág lenne.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
homerhamm #103385 üzenetére
A playitstore egy "linceszelt" név, amiért playit mint rendezvény mögötti cégnek kell fizetni. Persze ez ennél azért bonyolultabb, de nagy vonalakban így tudom elmagyarázni.
Az eddig a playitstore mögött álló cégcsoport nem hosszabbított szerződést, nem állt érdekükben. -
lastmohican2
tag
válasz
gianni85 #103426 üzenetére
Elméletileg lehet növelni az esélyt boostolással, ha partyban vagy és egyszerre kezditek az eliminatort, akkor ugyanabba fog bedobni titeket. Bár még így is mázli kell, hogy ne legyen sok és vagy ügyes ellenfél... Valószínű több alkalom is kell majd, hogy meglegyen mindenkinek.
Én anno egymagam hajszoltam, s nem kellett olyan sok próbálkozás. Hajnalban munka előtt nyomtam napi szinten egyet, s sokszor volt olyan hogy 20 alatti volt az induló játékosok száma az eliminátorban. -
Wesder
titán
The Surprising Journey Of Hi-Fi Rush’s Development - MinnMax Interview
Néhány kis érdekesség a játékról. Kb 1 óra a videó ha valakit érdekel.
-
Marcsello31
őstag
válasz
IntelKiller7 #103420 üzenetére
Ok. Örülök neki, mint a reggeli túrórudinak....
.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #103420 üzenetére
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Marcsello31 #103418 üzenetére
Nagyon jo. Ja nem.
Scholes9-nek ment volna 😀
-
Scholes9
nagyúr
Ezt próbálta már valaki, milyen lehet
[link]
-
Bad Pritt
félisten
Ezek a Spectra szobák a Hi-Fi Rush-ban embertelenek (és még béna is vagyok
). Konkrétan 100%-os hatékonysággal kell őket megcsinálni, ráadásul időre. Négy van meg eddig, ennél az utolsónál már vért izzadtam, fogalmam sincs, mit tartogathat a további négy...
-
Joccc07
addikt
válasz
parandroid #103352 üzenetére
Felőlem mehet.
-
darkstreet89
tag
Dead Space beszerezve, hétvégén mehet a hentelés.
-
-
Norb79
őstag
válasz
Marcsello31 #103401 üzenetére
Most van egérbill támogatás, de ha holnap nem lesz? Biztos minden kételyünk el tud szállni ezzel kapcsolatban?!
-
sith7
félisten
válasz
Marcsello31 #103401 üzenetére
-
icemad
nagyúr
válasz
hombre[EU] #103405 üzenetére
Vagy csak lesz valami launch trailer, a végén meg egy két héttel későbbi megjelenési dátum.
Azért ez még mindig a Gta, ennek már nem kell reklám, meg marketing, meg igazából semmi sem. Jelenjen meg és kb mindenki megveszi. Első héten több tízmilliós eladást simán összehoz. Kérdés ugye, hogy ezt a jelenlegi gta online-t meddig akarják fejni. Mert amíg az irdatlan sok pénzt hoz, addig úgysem lesz új gta. Rdr online részével se igazán foglalkoznak, mert nincs belőle szemmel is jól látható bevétel. -
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #103394 üzenetére
Nyugi, én fogok. Mármint erre a posztra, és majd emlékeztetlek rá, amikor jön a hír, hogy ebből legalább (az első)kettő mégis inkább 2024
Mer ez a január-február még jellemzően a csodavárás korszaka, aztán majd búzös, elviselhetetlen valóság, qa meg-nem-jelenésekről, meg a megjelenésekről-de-minek -
Wesder
titán
Redfall single player campaign will require permament Internet connection.
-
icemad
nagyúr
válasz
hombre[EU] #103399 üzenetére
Az már megvolt tavaly a szivárogtatásnál.
Elég régóta ülnek már rajta, remélem karácsony körül megjelenik. Tudod, a remény hal meg utoljára.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Bad Pritt #103392 üzenetére
Igaz! Teszteltem, tényleg megy az egér és a billentyűzet a játékban, csak annyi van, hogy át kell állítani a beállításoknál
és tökre olyan utána mint pcn szokott lenni, Marhajó a grafika,
ennyi pénzt nekem megért. Köszi mindenkitől.
Van mód az egérre és a billentyűre a játéknál, ez azért jó dolog..
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- Politika
- Star Trek
- Autós topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest