Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Ez a "mosoporozas" egyebkent rendkivul vicces, ha 8 eves vagy, de az megvan, hogy gyakorlatilag mindenkinek pont ugyanilyen idiota nick-je van...? Szoval ertem a viccet, meg minden, de, hogy mosoporozol .LnB nevvel, az kevesbe hat professzionalisnak. Persze, mi emberek, mint komplett faj, hulyek vagyun, mint a segg, ez teny, szoval nem lepodok meg semmin. 🤷
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
1. Nekem az jutott eszembe róla. (Első kommentem. Ez talán tisztázódott az idézettel.)
2. Nem értek egyet azzal, a kijelentéssel, hogy az "ég világon semmi köze hozzá".Egy szóval se írtam, hogy olyan. Vagy, hogy ugyan az mint a L4D. Csak erősnek érzem azt a kijelentést, hogy semmi köze hozzá. (És erre is ott az idézet).
Szóval mire fel még mindig ez a b*szkodás komolyan?!

Lécci' tisztelj meg azzal, hogy idézel, amikor azt írtam, hogy ugyan olyan: [link]
-
-
-
törölt tag
válasz
DIEGO15
üzenetére
Annyit meg tudok erősíteni, hogy olyan fiókra is beváltható, amelyen korábban volt, de épp nincs előfizetés (azt viszont nem tudom, hogy goldra aktiválható-e, ha nincs 300 forintos opció), de én nem vásárolgatnám havonta. Nem a fillértoszás, hanem a fiók védelme miatt. Soha nem lehet tudni, kit, mikor, miért banolnak.
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
És én azt mondtam, hogy olyan? Nem. Azt mondtam, hogy az jutott eszembe róla.
"De egy jó kis Left 4 Dead játéknak tűnik."- Ezt írtam
Nem is értem, hogy miért baszogattok most ezzel. Miért annyira fontos, hogy kiforgassátok a szavaimat?
Szerintem sokkal nagyobb butaság az a kijelentés, hogy az ég világon semmi köze hozzá. Mint, hogy nekem az jutott eszembe róla.
És ezt mind alátámasztja a kreatív igazgatótól idézett szöveg, a teljes is. (Amúgy idéztem korábban az egész bekezdést, ott van.) -
törölt tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Mindenki nézzek meg magának, de én szeretem az ilyen kisebb egyedi játékokat.
-
Bad Pritt
félisten
Idézd már az egészet akkor, mert így folytatja: but, in terms of the way that you play and experience Redfall, it’s not like those [Left 4 Dead] games at all.
Pont, hogy azt mondja, hogy nem olyan.

Figy, ha L4D-ként akarsz rá gondolni, szíved joga, de ha kipróbálod májusban és az első méteren megfekszel, mert megpróbáltad L4D-ként játszani és nem lehet akkor ne a játék legyen majd a hibás.
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
“It’s totally understandable for somebody to come to that conclusion" - creative director Ricardo Bare
Ha már a kreatív igazgató is azt írja, hogy érthető ha valakinek a L4D jut eszébe róla. Akkor miért akarjátok ennyire bizonygatni az ellenkezőjét?

Nekem ennyi elég. Ráadásul tisztázza is a dolgot, a Far Cry hasonlattal. -
Bep
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Az lehet, hogy felveszik, de eddig gyengék voltak hangok terén. Nem a hangok miatt szerettük eddig a Forzákat (a Horizon 4/5 még az FM7-nél is gyengébb autóhangok terén).
Valószínűleg nem véletlenül hangoztatják a hang fejlesztéseket. -
GalaHU
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ne nekem linkeld, én már láttam.
De a munka oroszlánrésze nincs rajta a videón, és a végtermék szempontjából az legalább olyan fontos. -
törölt tag
Remélem még több ilyen Hi-Fi Rush project fog születni a Microsoft alatt. Ha nem tudnám kik csinálták volna és mondanák nekem hogy ez egy Tango játék, biztos lehülyézném az illetőt a 2 Evil Within után.
Ez a celshaded grafika kortalan, 10 év múlva is remekül fog kinézni. Az zenék egész jók, bár ez ugye ízlés kérdése. Az átvezető videók minőségére nem lehet panasz szerintem. Első bossig mentem, egyelőre nagyon tetszik.
Pár napja volt róla szivárgás, de csak a neve meg nagyon early conceptek, amik egyáltalán nem ilyen játékot mutattak. Egy kellemes meglepetés összességében.
Szerk.
A Deluxe upgrade-et be is húztam hozzá. -
persil
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
"Szezon a fazonnal. Nézz rá a World War Z-re, Vermintide 2-re vagy a Darktide-ra, na azok evolúciós lépcsőfokok a L4D után."
Igy van, itt a lenyeg. Az a "baj" hogy eleve azt feltetelezte valamiert a forumtars, hogy a looter shooter, mint olyan a left4dead-bol jott. Pedig nagyon nem, mindig kulonbozo volt.
-
persil
nagyúr
"Az óta változott persze a zsáner."
De nem az a zsaner valtozott, mert a ket dolog mindig is teljesen mas volt. A l4d valami egyedi volt, amibol a mai napig jonnek ujabb es ujabb cimek es a mai napig tok mas, mint egy destiny, vagy borderlands.
"De ez az ég világon semmi köze hozzá kijelentés, ez hülyeség."
Azert nem hulyeseg, mert az osszes kozos tulajdonsag a coop mod, a zombik, meg az fps nezet. Ez finoman szolva is nagyon sok - egyebkent total kulonbozo - jatekra igaz. -
Bad Pritt
félisten
Nem hülyeség, a L4D egy horda fps, a Redfall meg nem, talán az egész open worldben nem lesz annyi ellenfél, mint a Valve játékának egyetlen pályáján. Szezon a fazonnal. Nézz rá a World War Z-re, Vermintide 2-re vagy a Darktide-ra, na azok evolúciós lépcsőfokok a L4D után.
-
GalaHU
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Hát ezt inkább nem is véleményezem... Nyilván olyan egyszerű "felvenni" egy autó hangját...

Nem úgy megy hogy odaállsz egy diktafonnal a kipufogóhoz, aztán hajrá! Eleve egy autó minden irányból máshogyan szól, máshogyan verődnek vissza a hangok a környezetéről, más és más belső elemek erősítik, vagy tompítják a belső hanghatást, dolgozik bele a váltó, a difi, a versenyző sisakja, stb...
Ha ennyire egyszerű lenne, akkor minden játékban ugyanúgy hangoznának a kocsik, de ugye rohadtul nincs így!
A felvételeket nagyon sziszifuszi munkával, több berendezéssel és szögből veszik föl, de ez csak az alap! Az hogy milyen lesz a végeredmény az a hangkeverésen múlik, méltatlanul lebecsült pozíció, de a hangmérnököké az egyik legnehezebb munka a játékfejlesztés során. Mennyit cikiztük anno a GT szériát a porszívó hangok miatt, pedig lóvé biztosan nem volt akadály.
Itt még fűszerezi az is, hogy elméletileg a tuningtól függően más és más lesz a hang, de tuti nem tudták mind az 500 autó összes tuningvariánsát végigpermutálni és egyesével leméregetni (soha nem lenne kész) úgyhogy a szériától bármennyire is eltérő hangot már a hangmérnök "álmodja" meg, kvázi mint egy zeneszerző.
Ajánlott irodalom:
https://www.youtube.com/watch?v=VloOCmQ3fyM&ab_channel=ProSoundEffects -
persil
nagyúr
Nem "ellenkezek", de a left4dead nem a looter shooter-ek atyja, sosem volt, eleve nem volt ez soha a mufaja sem. Ezert nem ertjuk az egeszet.
A peldaim meg egyaltalan nem hulyek, te pont ugyanilyen parhuzamok alapjan mondod, hogy a l4d looter shooter, meg hogy az egesz zsaner abbol fejlodott ki, csak "atneveztek". Ez szimplan csak nem igaz, objektiv teny.
Ennyi erovel minden jatek, amit lehet tobben jatszani, first person nezetu es lovoldozni kell benne, az mind egy mufaj? Mert nem az.
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nem kell itt elemezgetni részleteiben. Én azért írtam a L4D-et, mert ennek a co-op hentelésnek, az az alapja. Az robbant először, és lett híres. Az óta változott persze a zsáner. Én se azt mondom, hogy ugyan az mint a L4D. Eltelt jó pár év, miért lenne ugyan az? Nekem az ugrott be róla. Végig úgy voltam vele, hogy az SP-t csak azért mutogatják, hogy az antiszoc emberek se féljenek, egyedül is végigjátszható lesz.
Ez a hivatalos Far Cry hasonlat viszont, amit wesder írt, és én is megtaláltam, ez tisztázta a dolgot nálam is.
De ez az ég világon semmi köze hozzá kijelentés, ez hülyeség.
-
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Legyen döntetlen:
"If you like the look of Arkane’s vampire shooter, the studio has already highlighted how Redfall is more Far Cry than it is Left 4 Dead, after plenty of comparisons to Valve’s team-based shooter have been made since launch.
“It’s totally understandable for somebody to come to that conclusion,” Arkane creative director Ricardo Bare explains. “There are four playable characters, you can play together cooperatively, and you’re going against the undead. But, in terms of the way that you play and experience Redfall, it’s not like those games at all. Redfall is more like loading into Far Cry." -
GalaHU
addikt
válasz
Norb79
üzenetére
Sajnos a marketing-dumákra nem az a jellemző hogyha magasabbnak tudják hazudni a számokat, akkor inkább alacsonyabbat mondnak, mert az van közelebb a realitáshoz...

A magam részéről nagyon várnám vissza Fujit (le és fölfelé egyaránt) Montserrat-ot, Positano-t, Amalfi-t, Mugello-t, de úgy tűnik a hegyi-rallys pályák kihalóban vannak a Forzákból.

-
Bad Pritt
félisten
Ugyanígy a honlapról: Redfall blends single- and multiplayer options seamlessly, allowing the player to venture into the darkness alone or to squad-up for up to four player coop.
Próbáld meg a Left 4 Deadet egyedül játszani, hamar elengeded ezt az összehasonlítást.
A négy fős koopon kívül nincs bennük semmi közös.
Az eddigi gameplay anyagokban kb. fele-fele arányban játszották egyedül meg koop módban, még mindig immersive simként definiálják, a játékmenet inkább stealth-taktikai, semmint hordamód, a főhősöknél class rendszert használnak, míg a L4D-ben csak skinek különböztetik meg a karaktereket. -
GalaHU
addikt
Az M3-nak minden egyes feltűnésében más-más hangja van. Egyszer hasonlít arra az érces vonyításra ahogyan a S14 szól, a többi alkalommal csak valami töltelék. Persze úgyis az számít amit belső nézetben tud...
A FH5 FFB-n azért lenne mit csiszolni... Jó volna ha Box-on is rendben felismerné mondjuk a Fana összes tekerentyűs kapcsolóját és lehetne hozzájuk értelmes funkciókat programozni, ha már szimulátor...
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Na hát akkor én itt mindenkivel ellenkeznék kicsit. Ez játszható single playerben, igen. De nekem az jött le, hogy ez nem arra van kihegyezve. Mondták tudom, hogy lehet így is, meg úgy is. De nekem végig az volt az érzésem, hogy itt a csapattal lesz teljes az élmény.
(L4D emlékeim szerint játszható volt Single-ben.) Csak nem arra volt kitalálva.
szerk.: Hivatalos oldalról: "Redfall is an open-world co-op FPS"
-
.LnB
titán
válasz
GalaHU
üzenetére
ACC kimaradt, nem tudtam, hogy van benne ilyen.
Az az E30 M3 autentikus. Nem tudom miről beszélsz. De nyélen ilyen hangja van. Ráadásul, mivel tuningolható is lesz a játékban, és változni fog a hangja, nem is lehet pont olyan, mint amit te hallottál. De a tónus, az alapja, az nagyon élethű. Példa: [link] A bemutatóban viszont furán térbelire van keverve. Mintha a környezet visszaverné a hangot.Kormány téma meg miért kérdés? FH5-tel sincs gond, akkor ezzel miért lenne? Amit az Xbox kezel, azt biztos fogja ez is. Plusz pár PC-set is.
-
persil
nagyúr
"az már egy más kategória.
"Igen, teljesen.
A battelfield, meg a pubg is teljesen mas kategoria, pedig mindketto fps, amiben lovoldozni lehet. Az elder scrolls online es a dark souls is teljesen mas kategoria, pedig mindkettoben van varazslat, kardok, meg sarkanyok.
Ennyi erovel eleg lenne az az egy mufaj, hogy "jatek" es kesz, minden beleillik...

"Csak a Left 4 Dead óta fejlődött a zsáner, aztán elnevezték looter-shooternek. Nabumm..."
Ohm. Nagyon nem. A left4dead idejeben is volt - mar ezer eve - looter-shooter, meg csak veletlenul sem "abbol fejlodott" ki a zsaner. -
Norb79
addikt
válasz
GalaHU
üzenetére
Azért ez a húsz pálya nekem még kérdés mit jelent, már az FM5-6-7ben is ekörüli pálya volt, de az egyes pályák 4-6-8 féle vonalvezetéssel. Szóval lehet ez csak ilyen retorikai kérdés, hogy a rövid, közepes vagy extra hosszú lemans pályaíveket nem hívja külön pályának, mert hát lemans, de attól még az más és más.
Meglássuk. Prága ha lesz megint és esetleg Svájc is, akkor engem megvettek.
-
GalaHU
addikt
A C8-nál nem vettem észre, legyen igazad.
A TCS/ABS mondjuk menet közben az ACC-ben is érdemes állítani ha vátoznak a tapadási viszonyok (elkezd esni, felszárad) úgyhogy lenne értelme egy külön kapcsolóra rátenni. Márpedig efféle kökemény GT versenyzést ígérnek.

Amúgy a kormány-kezelésről van már infó? Fogja tudni kezelni az összes modern kormányt? FFB?
A hangok... Hát... Amikor elhúz a képben a E30 M3 az minden csak nem autentikus...
-
.LnB
titán
válasz
GalaHU
üzenetére
"még véletlenül sincs Delta-idő, vagy aktuális pozíció a többi versenyzőhöz képest. Annak sincs nyoma hogy akár a TCS-vel/ABS-el/Motorprogrammal lehetne bármit machinálni (á la GT7), vagy a gumikopás pármilyen formában jelen lenne."
Semmi se zárja ki, hogy ne lenne delta idő, csak nem mutatták. Time gap a többi versenyzőhöz képest meg lesz. Amikor a C8-at mutatják a hangokról szóló szegmensben, ott a Time Gap fül.
TCS/ABS-sel te kit akarsz babrálni?! Mert az kikapcsolható volt eddig is, és biztos, hogy most is az lesz.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Hát az oké, csak így most az van pl. az én fejemben, hogy az összes többi játék jó ötletekkel van tele, menőnek néz ki és szívesen játszanám, a Forza meg szép. De ebben benne van az én szkepticizmusom, ha egy játékot ilyen izzadságszagúan a külsejével reklámoznak az red flag.
-
GalaHU
addikt
Hát srácok, nekem a Forzával kapcsolatban nagyon rossz előérzetem van.
Márha nem csak az az elvárás, hogy tudja ugyanazt mint a Horizon, csak zárt pályán...Abból a pár vágásból ami bevillant a játékmenetről az látszik, hogy ugyanaz HUD mint volt, még véletlenül sincs Delta-idő, vagy aktuális pozíció a többi versenyzőhöz képest. Annak sincs nyoma hogy akár a TCS-vel/ABS-el/Motorprogrammal lehetne bármit machinálni (á la GT7), vagy a gumikopás pármilyen formában jelen lenne.
Márpedig ezek csak a belépők lennének a szimulátorrá válás rögös útján...
Amúgy komolyan ideállítnak 20 pályával??? Kell a francnak 500 olyan autó amin minden csillanás látható (belső nézetből úgyse látod a harc hevében) ha nem lesz velük hol menni, és beleásítasz a Karriermódba féltávon. Mindom ezt úgy hogy a FM3-at is kiezresztem, pedig ha valami akkor az monoton a végére...
Sajnos szerintem kapunk egy 4 keréken guruló techdemót, de az Assetto magasságát el lehet felejteni, de még a pCars2-őt is...

Ráadásul rohadtul nem tartanak vele sehol, Karácsony előtt tuti nem jelenik meg.
Remélem nem lesz igazam, és este megcáfolnak!
-
Bad Pritt
félisten
Végignéztem ezt a tegnapi anyagot, egy apróság tűnt fel: míg a Minecraft Legends, Hi-Fi Rush, Redfall kapcsán azt ecsetelte minden fejlesztő, hogy így lesz fun meg úgy lesz fun a játékuk, addig a Forzások arról beszéltek, hogy úúh raytracing így, 4K úgy, még a kosz is 4K orgazmikus hangokkal és úgy tessék-lássék módon megemlítik még mellé, hogy 20 helyszín és 500 kocsi.
Tudom, hogy lesz külön show szentelve a játéknak, de a tegnapin éles volt a kontraszt az előadások témája között. -
ρσгτσ
addikt

Az külön lesz 19:30 -kor.
Japanese Automotive.Szerk.:
Bár ha jól értelmezem a leírást abban az adásban is érinteni fogják, de gondolom nem kifejezetten az fogja vinni a műsort. Plusz lesznek közelgő közösségi események is. -
ρσгτσ
addikt
YouTube link. Az értesítés termesztésen itt is beállítható. Ma 18:00
-
Mephike
őstag
-
persil
nagyúr
Ingyenes igen, de sok tartalom nem elerheto. Ettol fuggetlenul hibatlanul jatszhato, sok szaz ora van benne ingyenesen is.
Egyebkent megvasarlos a jatek is, meg a dlc-k is, illetve van opcionalis elofizu, amivel minden elerheto(kiveve a nagy sztori kiegek kozul az aktualis legfrissebb) fuggetlenul attol, hogy megvetted-e plusz extra dolgok.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
sith7
üzenetére
Lehet nem egy AAA, 180 óra alatt bejárom a térkép felét típusú open world játék, ahol leesik az állad a ló alá, de üde színfolt az utóbbi időben megjelenő címek között. 1 perces videóban több kreativitás van, mint másnál egy több címből álló sorozatban.
Persze ezt látatlanban mondom, mert még nem próbáltam ki, de a bemutató alapján mindenképp érdekesnek tűnő alkotást láttunk. Szóval termesztés, hogy ez sok embernek tetszik.
-
sith7
félisten
Minden tiszteletem a fórumtagoké, de Ti most komolyan ettől a Hi-Fi Rush - tól estetek hanyatt ?
-
.LnB
titán
Ez a TESO ez GP-ben teljesen ingyenes? Vagy, hogy van ez? Mert nem játszottam vele sose. Ezért tegnap kicsit összezavartak azzal, hogy most különböző területek is bejárhatóak egy bizonyos ideig. Ha jól értem, akkor ez nem a GP-s játékosokra vonatkozott ugye?
És gondolom, PC-n is simán kipróbálhatom GP-vel ugye? És megkapom a teljes tartalmat? -
vonSux
őstag
válasz
Bilux
üzenetére
A gyerek ovijában meg különböző színű vízfestékbe mártották a kezüket a gyerekek, és egy nagy kartont festettek össze kézzel.
A tegnapi lineup nem az én ízlésem, de örülök, hogy végre jönnek új játékok. Ez az év remélem sokkal erősebb lesz ilyen szempontból, mint az előző. -
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Igen, 2 héttel előtte került ki a hivatalos oldalra, hogy miről szól majd az adás. Plusz a videó alatti leírásban is benne volt. Meg ugye itt páran vagy 40x leírták.

Ezen kívül jött Hi-Fi Rush.
Szerk.:
Plusz arról is írtak, hogy a Starfield -ről külön show lesz. Gondolom 30-40 perces, csak ezzel foglalkozó adás keretein belül. -
30z.Samu
titán
válasz
batai15
üzenetére
Elvileg valahol jelezték miről fog szólni ez a Direct, én mondjuk teljesen tudatlanul huppantam le a TV elé.
Ettől függetlenül Nekem is vegyesek az érzéseim, egy FM dátumnak örültem volna (hátha ma), viszont jött a Hi-Fi Rush, ami jó pofának tűnik és már játszható. Végül este nem vártam meg, majd ma meglesem. 
-
batai15
félisten
semmi nem volt a tegnapi bemutató. Azt hittem legalább mondanak valamit a starfieldről is
-
Bep
őstag
-
persil
nagyúr
"De egy jó kis Left 4 Dead játéknak tűnik"
Szerencsere elvileg az eg vilagon semmi koze nem lesz hozza. Engem pomt akkor nem erdekelne. Felreertes ne essek, nagyon elveztem azokat, de van mar belole n+1 darab es egyik unalmasabb, mint a masik, kezd battle royale szagu lenni az egesz mufaj.
-
.LnB
titán
válasz
3L1T3
üzenetére
Számomra semmi eget-rengetőt nem mutattak tegnap ebből a FM-ből. És ezt nem negatívan írom. Csak ezek az infók nem újdonságok, nincs wow faktor. Ezeket elvárom ettől a játéktól. És bízok a fejlesztőkben, ezért nem is kételkedtem bennük, hogy ezek a dolgok jók lesznek, amiket elmondtak.
Nekem már valami deep-dive videó kellene. Ahol részleteiben mutatják be például a gumikezelést, gumikopást, a gumik trakcióját különböző időjárási viszonyok között. A felszáradó vagy esőáztatta pályát. A különböző időjárások átmenetét, mind az égbolton, mind a pályán.
Mert hiába mondják azt, hogy ez lesz a legjobb szimuláció. De mihez képest? Az iRacing és az Assetto Corsa a sztenderd? Vagy a korábbi Forza és GT7? Mert ez sem mindegy. Én örülnék neki ha már karcolnák akár az Assetto komplexitását is fizikában, de beállításokkal szépen be lehetne lőni, egy kompromisszumos átmenetet, ami kontrollerrel is kényelmes még.
Aztán a többi apróság, amiben szoktak problémák lenni az ilyen játékoknál. Mint a boxkiállások, a biztonsági autók kezelése.. Lesz e mondjuk egy Le Mans versenyen biztonsági autó? Mert az nem egyszerű dolog a valóságban sem, ahogy azt a pályát kezelni kell. Vagy a Daytona-i oval-on, a srága zászlók kezelése? Lesz e NASCAR benne egyáltalán?LMP kocsikat nagyon mutogatják, örülök is neki. De lesz LMH is már? Penske-Porsche?
Millió kérdés van, ami a Motorsport szerelmeseit érinti. Amit most mutogatnak, és mesélnek, az még mindig csak a kocaversenyzőknek szól. Mert így csilli-villi, úgy Raytracing, ilyen hangzás-olyan hazngzás. Csak ha kijelentik azt, hogy az egyik legjobb motorsport élmény lesz, akkor tessék bizonyítani is. De ne az a "csumpi" GT7 legyen a sztenderd.

-
persil
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
En pont azt neztem, hogy ezen mit nem lehet erteni...?
Halal egyertelmu az egesz, minden le van irva, raadasul gyakorlatilag a menuben csalasig lehet butitani a nehezseget, ha esetleg a lovolde resze lenne eros valakinek.De bejott nekem is. Csak valami 2-3 oram volt ra eddig, de biztosan folytatom, ha idom engedi, tetszik.
-
.LnB
titán
Nem volt rossz ez a tegnapi MS bemutató. Nem fájt. A Minecraft-ot a gyerek nézte tátott szájjal. A Forza-t meg én.

De ez, hogy nincs megjelenés.. Eddig legalább annyi volt, hogy Q1 nem? Most örülhetünk, ha idén jön.Ez a Redfall se gáz. Nem mondom, hogy fogok vele játszani, mert lehet, hogy ki se próbálom. De egy jó kis Left 4 Dead játéknak tűnik. Vannak benne ötletek, és változatosnak tűnik.
A Hi-Fi Rush meg jó poén volt, hogy meg is jelent. A zenék nem tűnnek erősnek benne az én ízlésemnek. És túl sok előadót se írtak.
Ehhez a TESO-hoz viszont kedvet kaptam. Sose próbáltam még. És hangulatosnak tűnt pár helyszín. Lehet kellene adni neki egy esélyt.
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
"Egy No One Lives Forever remastered kéne"
<3 <3!
Ünnepek alatt, gondolkodtam rajta, hogy újrajátszom a két részt PC-n.
De nem is tudom, hogy elindulnak e valahogy Win10-en.
Egyébként a NOLF-fal jogi problémák vannak. Szinte senki se tudja, hogy ki birtokolja a játék jogait. -
törölt tag
Hi-Fi Rush :
4K@60 on Xbox Series X
1440P@60 on Xbox Series S -
Steve1207
veterán
válasz
Redneck
üzenetére
Lehet lesznek majd, de nem kezdéskor. 32 volt a FM7-ben, most 20 lesz összesen induláskor, amiből 5 teljesen új pálya. Szóval a régiből 15 marad cakpak egyelőre és 17 megy a levesbe.
Én kicsit tartok tőle, hogy unalmas lesz, legalábbis a karrier rész mindenképp bárhogy is csavarják. Még az FM7-ben is volt olyan, hogy "már megint ez a pálya?", azzal a felállással 3 kis bajnokság lefedné az egész felhozatalt a 6db-os versennyel, de majd elmondják, hogy mit találtak ki az "új" karriernek. -
törölt tag
GoldenEye 007 (Cloud and Console) – January 27
Roboquest (Game Preview) (Console) – January 30
Age of Empires II: Definitive Edition (Cloud and Console) – January 31
Inkulinati (Game Preview) (Cloud, Console, and PC) – January 31
JoJo’s Bizarre Adventure All-Star Battle R (Cloud, Console, and PC) – January 31
Darkest Dungeon (Cloud, Console, and PC) – February 2
Grid Legends (Cloud) EA Play – February 2
Hot Wheels Unleashed – Game of the Year Edition (Cloud, Console, and PC) – February 7
-
törölt tag
35ezer wtf??
-
Bogyi007
veterán
30z.Samu hajrá:
Indulhat a Hi-Fi RUSH telepítés:
-
30z.Samu
titán
Hi-Fi Rush-t szerintem mára elengedem, amúgy is mintha azt mondták volna hogy pár órán belül jelenik meg.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ariellel mosunk, na...

Aztán rögtön folytatja, hogy amúgy rohadtul nem olyan lesz. Elengedtem, legyen akkor neked L4D.

"

IntelKiller7