Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
De jót játszottam tegnap! De megint nem Xbox-on, szóval csak itt fér bele, hogy írjak róla.
Szóval az elmúlt napokban, hetekben párszor szembe jött velem a Half-Life. Podcastben emlegették meg ilyesmi. Gondolkodtam is rajta, hogy elő kellene venni. Aztán valahogy felmerült a Black Mesa "remake". Amit tegnap gyanútlanul ki is próbáltam. ÉS eléggé ott ragadtam előtte! Ez a felújított változat pont olyan minőségben tárja elénk a játékot, mint ahogy emlékszünk rá. Ahogy az emlékezetünk megszépíti.
Mert a Black Mesa bizony nagyon is megszépíti azt: [link] Bitang jó kis cucc. Egy seggel el is jutottam a Tentacle-s rész végéig. A Chapter 7-be.
Tök érdekes, hogy bár játszottam minden résszel természetesen. Lehet, hogy nem is egyszer játszottam végig, de nem voltam az az atom HL szakértő. Viszont most, mintha izommemóriából játszottam volna. Mindig tudtam mit kell csinálni, pik-pakk ment minden. Pedig ha megkérdeztek volna róla, annyira emlékeztem volna, hogy az elején a vonattal kell menni a játéknak.
Így utólag rémlik egyébként, hogy olvastam híreket erről a modról. Úgy emlékszem, hogy rengeteg idő alatt készült el talán?! Na mindegy is, mert megérte. Nagyon minőségi cucc.
Úgy megörültem neki tegnap, hogy akartam írni róla pár gondolatot valahova. Hát ide sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest