- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Furcsa hibát produkálnak a Garmin órák
- iPhone topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Éppen nyomatom bele a matricákat a Spar -os gyűjtő albumba. Hátoldalát szoktam nézni a matricáknak, mert ott vannak a számok (és a nevek), így tudom hol kell keresni.
Erre látom, hogy a következő matricán ez van: nagy halfarkas. Mondom magamban "de hülye neve van, biztos egy hal lesz".
Erre megfordítom:
Mindig tanul az ember.
Ez jutott róla eszembe. 2:22 -től.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Kisebbik fiam kinézett magának egy használt PC-t. Viszont licitálni kell rá. Aki nagyjából képben van, ránézne, hogy kb mennyit érhet? [link]
Se túl keveset, se túl sokat nem akarok rá tenni.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
ρσгτσ
addikt
Ezzel csak két probléma van. Egyik az, hogy nincs ncore hozzáférésem. Vagy nem tudom honnan lehet beszerezni, de az sincs.
A másik pedig az, hogy nincs olyan eszközöm, amin olvasni tudnám. Az e-ink engem idegesít, de ezt már korábban írtam.
TCL NXTPAPER talán érdekes lehet, de még nem döntöttem el, hogy megér -e nekem annyit egy-két könyvért, ami nehezen beszerezhető. Valószínű nem igazán.
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
Ez a könyv nincs meg valakinek? Nem lehet kapni... Egy ember árulja 27.900 forintért.
-
ρσгτσ
addikt
-
-
ρσгτσ
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha már Hyundai, akkor én ezt várom, bár pénzem sosem lesz rá ha elkészül akkor sem, de valahogy brutálisan megfogott a cyberpunk stílus
Live-Die-Respawn
-
ρσгτσ
addikt
Vagány lett szerintem ez a Hyundai Staria.
Gondolom lesz olyan, aki szerint kva ronda, és neki is igazat adok. Imádom.ZX Spectrum - Commodore 64
-
ρσгτσ
addikt
Egyébként az a legviccesebb, hogy néhányuk szerint az emberek túl sokat várnak egy TV -től, és külső okosítót kell venni. Ami azért elég nonszensz, mert nem azért vesz az ember okos TV -t, hogy aztán még plusz pénzért vegyen hozzá okosítót. Mert nem elég okos.
Streaming alkalmazásokat, YouTube -ot hiba nélkül kellene kezelni. Meg aztán van akinél ez sem opció, mert ugyanolyan szar.
Hogy letöltött, illegálisan szerzett filmeknél vannak gondok, az más kérdés. Más márkánál is vannak, és erre tényleg ajánlott egy dedikált eszköz, külső lejátszó.
Pl. LG -nél webOS 24 alatt nincs már P8 DV támogatás. Az újabb készülékek hardveresen sem alkalmasak minden formátum kezelésére. Viszont amelyik alkalmas lenne, és megkapta ezt a frissítést, ott már szoftveresen sem támogatott. 2022 -es évjárattól elég sok modell érintett.
Szóval az, hogy egy TV nem támogat minden illegális tartalmat, az egy dolog. De ami a dolga lenne, azt mindenkinél csinálja probléma nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
válasz Bogyi007 #61405 üzenetére
TCL TV -k esetében nagyobb az általános indulat, mert szoftveresen azért vannak gondok. Ami elég random.
Nekem 412 óta nincs problémám a HDR formátumok kezelésével. Nem kifejezetten Netflix -re terjed ki, csak a legtöbb ember jellemzően azt használja. Volt már probléma letöltött tartalmak kezelésével, külső eszközzel, YouTube-on, meg akár SkyShowtime -mal is.
Utóbbi mondjuk eleve vicc TCL -en, de ezért pont nem ők a hibásak, hanem a SkyShowtime. Mivel TCL -en, más platformmal, illetve más droid TV -vel ellentétben nincs 4K és HDR ezen a streamingen. Így aki a legnagyobb csomagra fizet elő, az megszívta, mert úgy tudja csak nézni, mintha a legkisebb csomagja lenne.
Aztán vannak szintén random tárhelykezelési problémák. Jellemzően nem HDD/SSD -vel, hanem inkább micro SD és pendrive esetében. Nem tudja olvasni, vagy csak részben.
Bár néhány ember homokba dugja a fejét és azt mondja, hogy nincs gond a TCL TV -kkel, de azért elég sok a hibaleírás külföldi fórumokon is.
A legnagyobb gond egyébként az, hogy tényleg random módon. Így valószínű a hibajavítás is neccesebb, mert nem általános problémáról van szó. Nem mindenkinél rossz, illetve nem is mindenki veszi észre.
Főleg amúgy DV esetében sötét és világos módban. IQ -nál nem jellemző, vagy baromi ritka az időnkénti beakadás.
-
Bogyi007
veterán
válasz Carlos Padre #61406 üzenetére
Nem ajánlok én semmit senkinek.
Korábban leírtam a saját tapasztalataimat róluk - mivel kettő is van illetve volt.
Hogy ezek milyenek arról sem írok többé, a múltban megtettem innentől ilyen (sem) lesz.
Minden más megtalálható a maga helyén/topicjában.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
Bogyi007
veterán
A f***m a sok megmondóemberbe már itt a PH oldalain!
Az ember naívan segíteni próbál a Tv-t keresők topicjában, aztán oda jut ki a vakera hogy én lennék a felelős ha valaki belenyúlna egy esetlegesen hibás szoftverű készülékbe, mindezt azért mert én merészeltem írni valami pozitívat...
Komolyan mondom néha nem értem mi a f***t keresek még itt és egyáltalán a kozösségi felületeken???
Szerk.:
Jah és fent van Netflix -en."Jut is eszembe neked is szaggatott a TCL tévén?
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
Az első befejezésnél kellett volna befejezni. Amikor a moziban ülnek. Teljesen felesleges volt onnan továbbvinni. A vége egy hatalmas katyvasz. Legalábbis nekem.
De a Jet Li féle "Az egyetlen" filmet alaposan átdolgozták. Úgy tudom, az adta az alapötletet.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
ρσгτσ
addikt
Megnéztem ezt a Minden, mindenhol, mindenkor című filmet. Nem mondom...nem egyszerű. Viszont kapott néhány éve 7 Oscar -t.
Egyelőre még nem tudom eldönteni, hogy imádom, vagy utálom.
Szerk.:
Jah és fent van Netflix -en.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Steam topic
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- DOOM - The Dark Ages
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
- Asus ROG Zephyrus G14 Hordozható Gamer laptop -50% Ryzen 7 6800HS 16GB/1TB RX 6700S 8GB FHD+ 144Hz
- White Félkonfig/AM4/ Csak kártya kell bele.
- 8-magos 17-colos Asus Tuf Gaming laptop: GTX 1650 Ti // 16Gb ram // 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest