- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz
Darth_Revan #47408 üzenetére
Nekem minden játék fel van telepítve. Hmmm.....
...és most elgondolkodtattál. Lehet hogy a hdd.vel volt a baj? Azt a konzolt elfüstölte egy villámcsapás, így már sose derül ki, viszont kösz az ötletet. Törlöm és kipróbálom újra a lemezt. Ha most jó, akkor megy piacra. -
Vadernagyúr
senior tag
válasz
Darth_Revan #47335 üzenetére
Kettő játékra lenne most pénzem.. Az egyik páros a Battlefield 3-4 lenne
A másik pedig a Gears Of War 1-3
Csak nem igazán tudok dönteni
-
sugarforce
addikt
válasz
Darth_Revan #47298 üzenetére
Akkor még mindig elállhatsz a vásárlástól, ha nem oké neked. Nem vagy köteles elfogadni, hogy ez így van és kész. Egyébként meg nagyon rossz hozzáállás az 576-tól is, hogy ilyeneket ilyen formában továbbadnak.
-
sugarforce
addikt
válasz
Darth_Revan #47292 üzenetére
Akkor miért vetted meg, ha már kinézetre sem volt bizalomgerjesztő? Értem ezt a konzolra és a lemezekre is. Legalább mondd, hogy olcsóbb volt
-
szupermacs
veterán
válasz
GoW kulcsokat nem lett volna jobb G2A-ről vagy hardverapróról beszerezni? Igaz, hogy digitális, de legalább nem karcolódott volna meg.
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
Az igen.. Nem is tudtam,hogy ilyen lemezeket is adnak el..
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Darth_Revan #13769 üzenetére
Nincs konzolon magyar feliratos Mass Effect.
-
raziel01
veterán
válasz
Darth_Revan #13766 üzenetére
Nem lesz uj ajánlat.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Darth_Revan #13760 üzenetére
1) Jól tudod, de jobb szerverparkilag az MS megoldása (ott a szerverek havidíját fizeted), sokkal jobb a játékélmény (kevesebb drop, etc), és nem szűnnek meg a szerverek idő előtt.
2) Nem elég, pl. a Halo 4-hez is kell, meg pl. Battlefield 3-hoz is hogy normálisan nézzen ki a játék.
3) Nem érdemes várni szvsz, most nemrégiben az E3-on jelentették be a felújított 360-t, ugyanazon az áron amin a sima S is megy... szóval nem lesz mostanában árváltozás, szerintem 2 év múlva lesz olcsóbb. De ezt ne vedd biztosra, nem vagyok piacelemző... -
negyven2
veterán
válasz
Darth_Revan #13760 üzenetére
1. Lenyegeben igen de kb 8000-9000 Ftert lehet venni eves Gold tagsagot, ami nem csak multit add de egyes esetekben pl kedvezmenyt jatekoknal, ill. Dec 31 havi ket ingyen jatekot is (ami orokre a tied lesz.
2. Inkabb egy 250/320 gigas kiszerelest erdemes. Egyreszt igy kimeli az olvasot es a lemezt is, masreszt meg egyes jatekoknal jol jon ha hddrol futt (minden jatekot fel lehet "telepiteni a hddre).
3. 2 evig meg biztosan, hogy teljesen de egy 5 evig meg biztosan fogjak tamogatni. Amugy nem tudom. Nemreg volt/van pl az amazonon €99ert a 4 gigas slim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest