- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
válasz
$p@rr0w #38766 üzenetére
Itt egy videó róla sztem jól használható kipróbálom
FRAGFX SHARK 360 -
Mauzes
addikt
válasz
$p@rr0w #34822 üzenetére
Na, meg is találtam. Ez így még faszább, már nincs ellenérvem. Én utálom az elemtöltősdit.
"Az akkumulátor töltése a töltőkábellel
Bekapcsolva hagyhatja az Xbox 360 konzolt, vagy ki is kapcsolhatja. A töltőkábelen lévő jelzőfény mindkét esetben pirosan világít, ezzel jelezve, hogy az akkumulátor tölt. Ha a jelzőfény zöldre vált vagy kialszik, akkor az akkumulátor teljesen fel van töltve.
Megjegyzés Ha az Xbox 360 konzol kikapcsolása után is tölteni szeretné az akkumulátort, akkor a konzolt a vezérlőpultból kell kikapcsolnia"
-
dilipok
veterán
válasz
$p@rr0w #6965 üzenetére
ilyen a csatlakozo, de elvileg jar egy usb atalakito kis csonk is hozza. Ebben a formaban felejtos, se pc-hez, se boxhoz nem tudod igy csatlakoztatni. (egyszer beleakadt a labam, es kirantottam a csatlakozobol, eloszor en is befostam, hogy ez most mi, elotte fel sem tunt, hogy az a kis toldas lehuzhato
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP Rack és Tower szerver bazár
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest