- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Knobber
aktív tag
válasz
Garada #30118 üzenetére
Addig lesznek Xbox 360 szerverek, amíg van rájuk igény ugyebár. A Microsoft ugyebár amikor a Windows XP támogatását is hamarabb akarta megszüntetni mint idén április, csak aztán akkora volt a kereslet a termékre hogy muszály volt hosszabbítani.
Xbox 360-nál is ha jól fogynak a konzolok és a játékok akkor a tervezett leállást ki fogják tolni. Persze az is politika, hogy a ONE-ra szépen lassan áttéríteni az embereket hiszen el kell adni az újat mindig. Ezért jönnek ki is sorban már az olyan címek amik Xbox 360-ra már nem csak Xbox One-ra jelennek meg.
2013-ban a Gamestar írta hogy: Még öt évig marad az Xbox 360, A következő generációra váltás nem jelenti a jelenlegi halálát: a PlayStation 3 mellett az Xbox 360 is a piacon marad, és a Microsoft teljeskörű támogatását élvezi.
A teljeskörű támogatásba szerintem meg teljesen beletartozik, hogy van mögötte Live szerver is! -
Knobber
aktív tag
válasz
Garada #28299 üzenetére
X360-am van immáron '11 karácsonya óta
Ameddig minden új cím kijön rá, felesleges váltani, főleg hogy a ONE 150e HUF tájékán áll.
Majd ha lemegy az ára 100 000Ft alá, és mondjuk adnak hozzá gyárilag pár jó játékot, vagy letöltőkódot akkor megfontolandóra veszem.
Meg kicsit sokallom hogy egy XB ONE játék újonnan 18ezerbe kerül [link]
PS4 számomra felejtős, de csak azért mert Fable sorozat rajongó vagyok -
KBear
tag
válasz
Garada #28299 üzenetére
Múlt év ősze óta van Xbox360 a nappaliban. Előtte jó 7 évig még PC-n sem játszottam. Van mit bepótolni tehát. Kicsit át is estem a ló másik oldalára, annyi játék gyűlt össze néhány hónap alatt, hogy esélyét nem látom a valaha történő végigjátszásuknak. 30+-osként túl sok időm sincs játszani, de amikor odajutok, akkor kifejezetten élvezem, kikapcsol és újra fiatalnak érzem magam
A két ovisom is szeret boxozni,igaz túl sok időt nekik sem engedek, de olyankor főleg a Kinect játékok mennek. Ez meg is mozgatja őket és szerintem motorosan is fejleszt valamennyire.
Szóval még biztosan évekig elleszünk a jelenlegi masinával, utána meg már talán végleg kiöregszem a játékból, ráadásul valószínű, hogy nem is én fogok majd választani az új generációs gépek közül.
A jelenlegi információk alapján egyébként most inkább PS4-et vennék, ha mindenáron venni akarnék, de nem akarok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest