- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxehole
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom volt-e már, de eddig nem volt letölthető[link]a Rage nevű játék. De most potom 1990Ft megkapható!
-
foxehole
csendes tag
Ezt láttátok? [link]Ennyiért lehet benevezek egy watch dogs-ra...
-
foxehole
csendes tag
Szia!
Tavaly én is ebben a dilemmában voltam... Van egy nagycsoportos óvodás fiam és egy harmadikos lányom, őket leptem meg előző év karácsonyra egy 360-as 500gb kinectes konzollal. Akkor én is néztem erősen a kinectes xboxone címeket, de a 360-as messze lekörözte! Nagyon nem bántam meg imádják a kölkök, főleg ha vendég gyerekek jönnek át megvan a programMellesleg apa is megtalálta a számítását: vettem azóta egy csomó felnőtt programot is rá (GTA5, HALO4, COD stb.) és nagyon élvezem én is ha egyedül vagyok itthon
Hozzátartozik hogy előtte megrögzött PC-s voltam, de kanapéról kényelmesen egy nagy TV-n játszani (főleg local coopban a gyerekkel, haverral) utánozhatatlan! Szóval van még potenciál a 360-ban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo switch OLED
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest