Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
-
spammer
veterán
3-at nem ismerem, de a 4-et most tolom.
Szép graf, de főleg esős, havas, pályákon mutatkozik meg, 1-2 pálya elég "mosott", olyan egyszerű a graf, de többnyire szép.
Sokféle játékmód: körverseny, kieséses, bólyakerülgetés, előzések stb.. Versenynaptár szerint haladsz karriermódban, 1 nap általában 3-4 verseny van, és persze egyre mehetsz, így mire mindent lenyomsz, több évadot le kell nyomni.Jól irányítható, tényleg jó átmenet az arcade és a szim között, lehet száguldani 250-300-zal is, de kanyarban fékezni vagy kézifékezni kell h be tudd venni, ez nem NFS hálistennek..
Zenék vannak minden féle stílusból (operától a rockon át az eletronikusig mindenféle), négy iránygombbal verseny alatt is tudsz váltogatni a stílusok és a trackek között.
Személy szerint nem vagyok autósjáték fan (bár szeretem őket, de nem abszolút kedvencek), de mégis tetszik és leköt pár napja. Remélem nem fogom megunni, bár elég gyorsan lehet haladni a ranglistán, úh érdemes legalább normál vagy ha vki profi, akkor nehéz fokozatban nyomni.
-
Ticsike
tag
Szia!
Én is csak osztozni tudok mások véleményén, a graffal nincs semmi baj, fel lehet mindenhova mászni, ugrálni stb.... de a játékélmény kb a 3. ugyanolyan típusú feladat után már elég unalmas. Értsd: ugyanúgy infokat kell megszerezni, el kell lopni valamit, ki kell hallgatni mások beszélgetését, és ezek már elég unalmasak a játék negyedénél, komolyan én is meguntam már, és a végén csak arra törekedtem, hogy sikeresen teljesítsem a kellő számú feladatot és megölhessem az újabb templomos lovagot. Ennyi sajna
-
Djuree
félisten
azért jó mert ha elbaszódik csak így viszik el.
microfos support. a tel. számot 60103243234 példényban megtalálod a neten 2345324534 oldalon...ha nem találod meg akkor
hátránya nincs.
nem jönnek ellenőrizni.
milyen joy igénylés? ha elbaszódik kapsz másikat, meg ha nem akkor is -
Viktor26
tag
Én játszottam vele, végigvittem hamar. Az egyetlen hely, ahol többet időztem, az a főellenség, a zsaru volt. Őt kétszer kell elfakanalazni. Igaz a könnyű fokozaton estem neki, de semmit nem kellett a karakteremen fejleszteni... Mondjuk én már az elején gyúrós csávónak teremtettem meg, nem köhögött sokszor a bunyók alat!
Rövid, de hangulatos játékvolt!
-
Mr.Grincs
veterán
Az electro worldbe van 76990, meg 79990 a kétjátékos pack premium, de a forma szerint ezek hibásodnak meg, gondolom azért adják két játékkal, de a dobozán is két játék van szóval nem biztos hogy értem ezt a jótékonykodást. Ha ez a hibásodó verzió akkor is van rá gari de van két játék amiből az egyik biztos hogy jó. Azt hiszem a PGR4.
Armando_19: Az lehet hogy van de hirtelen ezt találtam.
-
mergal
aktív tag
Hát én arcade-ot vennék pl. 576-ban 59k + vennék hozzá egy hdmi.hdmi kábelt 3,5k persze ha lcd-tvn nyomod aztán ha kell hozzá winyo vennék egyet használtan 18k kb.
Winyo sztem csak az XBOX 1-es gamek hez kell. Bár 360 van pár aminek nagy a mentése. De ha netről akarsz demokat leszedni akkor a Premiumot vedd meg vagy az Elitet. Inkább az elitet. -
mergal
aktív tag
Szia!
1, angol
2, lejátsza de csak a filmeket játékhoz kell a flash, vagyis nem kell csak anélkül nem megy.
3, sztem az 90-es
4, az arcade-nál jobban melegszik, mert az arcade legújabb kiadású box 175W-os táppal ami már 65nm ha jól tudom, de lehet az Elite is az már. Ezért meg kell nézned az elit dobozát vásárláskor hogy mekkora táp van benne! (Ezt célszerű mindegyiknél lecsekkolni)
Ha újonnan veszed a gépet akkor ne tegyél bele semmi hűtés mode.ot mert ugrik a gari. -
sakeee82
aktív tag
Aktív témák
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch 1, Pro Kontroller, Tok, Memóriakártya, Animal Crossing
- Nintendo Switch OLED 64GB.,Red & Blue konzol eladó,vagy csere,olvass kérlek.
- Újszerű! Garanciális ! SteamDeck 512GB OLED /Dobozos!/Tartozékokkal/
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest