- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piet_
tag
Hello!
Örülök hogy segíthettem!!... -
Piet_
tag
Üdv Kollegák!!
Sikerült végre a mod!!! De nem egészen azzal az eljárással amit a linkekben írtak...Ott hibádzik egykét dolog...
Szal akkor leírom mi lehet az egyik lehetséges eljárás...hátha valakinek hasonló problámája van mint nekem..
Tehát, ha csak flashrom-al operáltok az nem hoz változást, átírja ugyan a biost de nem nyúl a pipe-okhoz... Ezért venni kell egy gigabyte flash utility nevezetű programot, illetve egy gigabyte biost (ha valakinek szüksége van rá az keressen meg, nekem már megvan)
Utána csinálni kell 2 bootolható floppy-t, egyiken a gigflash a máskon egy flashrom progival
célszerű ezeket egy könyvtárban elhelyezni, legyen ez most BIOS, ide másoljuk a felrakni kívánt bios-okat is.
Aztán jöhet a bootolás a gigabyte lemezzel rajta a gigabyte biossal, ha ez megvan akkor a következőt kell látni:
A:\
Utána:
A:\cd bios -----> A:\Bios\ -----> A:\Bios\gvf11 -P -F x800xt.f1
Ha lefutott és semmi hiba, utána lemezt csere és jöhet a referencia vagy a tetszőleges bios, amit előtte rabittal meg lehet szerkeszteni..
Szóval:
A:\cd bios -----> A:\Bios\ -------> flashrom -P -F 0 'tetszőleges bios neve' -r
Ha ez is lefutott, utána restart és örülhetünk a +4 pipe-nak...
Üdvözlettel:
Piet
[Szerkesztve] -
Piet_
tag
válasz
Jockey007 #1517 üzenetére
Köszi a tippeket, kb én is hasonlóra kezdek gyanakodni, úgyhogy meg is nézem majd hogy mi a helyzet a hűtés alatt, ha esetleg nincs átvágva akkor olyankor mi van? csak mert több ilyen kártyát láttam már ahol meg sikeres volt a művelet (bár az nem derült ki hogy mi módon lett ez elérve)
-
Piet_
tag
Sziasztok!!
A segítségeteket szeretném kérni! Vettem egy Abit X800pro vivo (AGP) videokártyát és szeretném rajta aktiválni a +4 pipe-ot de sehogysem sikerül, tettem már rá gigabyte biost, rátettem az eredeti abit x800xt biost is az sem aktiválta,a device id-t is átírtam, fel is ismerte x800xt-ként de a pipe hoz semmit nem gyúlt és nemtudok rájönni mi lehet a probléma..
Előre is köszi..
Üdv
Piet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Xbox Series X|S
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest