- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
screwdriver
tag
A 60-70 fok nagyon nagy 2d-ben.
Az atitool nálam is kifagyasztotta a win-t is...ez gyári hűtővel 552 Mhz volt x800xt-nél.
Igen reboot volt.
A ramjaid adatait meg tudod nézni nem a hűtő alatt hanem a kari másik oldalán.4db kocka.
A szám vége GC-20 vagy GC-16. A 16-os elviekben mhet 600-on. Matematika szerint persze ha a gyártó nem spórolt direkt a ram feszültségével
Anno volt nálam egy pro az eléggé melegedett, gyári hűtővel.
Az xt-m gyárival egész jól szerepelt. De külföldön azt írták van aki 60, van aki 70 fok fölé nem engedi.
Nálam zalman van az x850xtpe-n...de a x800xt megy másik gépben gyárival halkan és játékkal.
Én zalmit ajánlom halk és jó -
Jockey007
aktív tag
igen van aki jóval 600MHz-s mag órajel felett küldi a vga-t és semmi gond vele ezt VGA válogatja!!
ha valaki vesz egy tökéletesen olyan VGA-t amijen a tied lehet hogy az övét 570-580mhz-n lehet hajtani attól függ hogy sikerült a MAG!!
ez olyan mint a CPU minden 1-es darabnak más a TUNING POTENCIÁLJA
szerintem a hőmérsékletek nem vészesek!! VIEGNAU kolléga azt írta priviben hogy akár 75-80fokot is el visel a MAG!! bár ez már eléggé meleg -
DigitXT
félisten
A .net-es ''mocsok'' csak a kezelőfelület, nem kötelező használni.
Pl. ATI Tray Tools teljesen kiváltja a beállítási lehetőségekben, onnantól kezdve elég a ''sima driver''. Elvileg azért fejlesztgetik, hogy javítsanak rajta egyes játékok esetében, stb. Ha bejövős az, ami a 9550-hez használtál, szvsz nyugodtan használhatod ehhez is: aztán ha gond lenne vmi újabb játékkal, még mindig firssítheted/lecserélheted.
-
screwdriver
tag
Üdv!
Szóval tényleg én is keveset játszok...de azért....
Én azért vettem ezt a sorozatot mert ebben érzem ...főleg mostani árakon az ésszerű kompromisszumot.
Volt egy x800pro-m amit nem lehetett moddolni és húzni sem nagyon
Na ez azért nem egy ésszerű megoldás.
Ahogy itt olvasod...ha bírja a kari a húzást...akkor pro-ként is korrekt teljesítményt nyújt.
De ebben a HIS (Combos gyári hűtésű karik) illetve az asusok (DigitXT kolléga szintén AC-vel hűtve) jeleskednek.
Én használok egy X800xt-t...gyári hűtéssel...halk és szvsz hűvös..és szerintem jól teljesít.
Én nagyon csípem mint konstrukció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Elektromos autók - motorok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hyundai, Kia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Wuthering Waves
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest