- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pett1
csendes tag
válasz
screwdriver #1074 üzenetére
GC-20-as modulok
Ebből akkor mit lehet kihozni? -
pett1
csendes tag
Köszi a válaszokat. Akkor lehet, hogy venni kéne egy normális hűtést a kártyára. Sztem ez még elketyeg egy darabig a gépemben. Mondjatok akkor jó, és olcsó hűtőket. Én egy Silencerre gondoltam.
-
pett1
csendes tag
Na, amint írtam annak idején, megvettem az X800PRO-t. Sapphire, de mindegy - sosem volt szimpatikus ez a gyártó. AtiTOOL-al teszteltem, hogy meddig megy fel a GPU órajele. Olyan ~540MHz környékén megadta magát a Windows-zal együtt, csak a rebott, segített. Stabilan 530-535 környékén megy, de kibaszottul melegszik (60-70 Celsius, és ekkor még nem is futott rajta semmi játék, vagy ilyesmi). Akkor ez most jónak számít? A memóriának mennyit kéne bírnia tuningban minimálisan? Nem szedtem le a hűtőt, így nem tudok róla semmi adatot, ezért kérdezek minimálisat. Végülis ~15% pluszt tudtam belőle GPU felől kisajtolni, szerintem annyira nem is rossz. Lehet, hogy kéne rá egy Silencer? Budapesten tudtok egy értelmes üzletet, ahol árulnak is ilyet - Silencert, mondjuk abból is az V-t?
-
pett1
csendes tag
Megvan az x800PRO. Nem tesztelem, max. játékokkal, szóval sebesség, meg ilyesmi adatokat most nem fogok írni. Arra lennék kíváncsi, hogy egy ilyen kártyához melyik driver kell? Mert én az előző karival (R9550) még asszem a tavalyi drivert használtam. Az utolsó olyat, amihez kiadtak ATI controll center-es verziót, nem ezt a szaros .Net-es mocskot. Egyáltalán kell újabb? Javultak annyit a driverek?
-
pett1
csendes tag
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék, hogy mennyi értelme van manapság egy 2500+ Barton magos proci mellé venni egy Sapphire X800PRO videókártyát? Később, ha úgy érzem, hogy kevés a processzor teljesítménye a számomra, lehet, hogy lecserélem egy ilyenre:
http://prohardver.hu/c.php?mod=10&id=19880
Játékokkal nem nagyon játszok csak egy-kettővel, azokkal is inkább online.
Azt tudom, hogy a CPU miatt nem fogom a maximális teljesítményét viszontlátni, de azért mégis jobb, mint egy Radeon 9550 (ez van most...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Assassin's Creed Odyssey
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest