- MIUI / HyperOS topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jockey007
aktív tag
válasz
#32577792 #938 üzenetére
hát sajna csak HIS bios-okkal próbáltam!! amúgy nem volt vészes a szemetelés de azért észre vahető volt!!
szép volt látni amikor új hardver( x800xt platinum edition)
ja és a hőfokok!!!!!! 560/1150en 3d mark 2005 után mag 44fok volt az atitool szerint!! de everestet is gyors meg nyitottam! ott is hasonló volt
[Szerkesztve] -
screwdriver
tag
válasz
#32577792 #894 üzenetére
nem ő kereste még akkor a karit...de az valóban jó vétel lenne...
most látom, hogy az XT amit írtálfőleg jó vétel
lehet akkor amit lentebb írtam már nem is állja meg a helyét
M@UL:
én csak kíváncsiságból néztem, 40K körül a pro-k mennek, XT,PE, 850 agp-ben nem annyira van és az eladók bizony 50K környékéről indulnak...(nem a 850 mert az nincs)persze nem tom reális-e...sokak szerint nem.
sajna én is 50K fölött adtam mind a két kariért, de hát ilyen dolog ez.
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
válasz
#32577792 #807 üzenetére
ATI Tool-ban kell megkeresni a Dump Bios-t. Azzal lehet leszedni. Overcloking fület legördíteni, majd az utolsó menüpontban lesz. De Flashrom-mal is ki lehet dos alól. Én végig floppy-t használtam. De ha leszeded a biosokat, akkor újraírható CD-vel is lehet kisérletezni.
-
screwdriver
tag
válasz
#32577792 #787 üzenetére
Attól hogy agp még jó lehet a mod, és szerintem szerencséd is van, mert az első sorban az ötödik helyen lévő F megléte az igazi lényeg.
Azt jelenti a cikkek szerint, hogy a gpu ''DIE'', alapján - ha jól fordítom - össze van kötve a + 4 pipa.
A második sor utolsó helyén lévő F -hiánya esetén lehetne ezüstözni. (A lézer cut státuszát jelezné ez a karakter pl E lenne) -
Vigneau
félisten
válasz
#32577792 #785 üzenetére
Anno ez működött az X800GTO-k esetében is: [link]. A pirossal jelölt ''F''-ek a lényeg.
Ha nem lenne, akkor sincs még baj, mivel eddig inkább GTO-k esetében alkalmaztuk ezt. Meg kell próbálni egy 16 pipás PRO bios-t feltenni a karira. Itt csak az a dolgod, hogy a RAM típus egyezzen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Dying Light: The Beast
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mozilla Firefox
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assetto Corsa
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest