- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
screwdriver
tag
Hali!
Ezt nemtom...igazából nem hiszem.
A dvd>divx dologhoz progi kell és megy az vinyóról szvsz. De minek oda a vga chip?
Én azt hittem vhs egyéb kamerázott anyagot akarsz kiírni, vágni.
Az más tészta, hogy bizonyos file formátumokat nem mindig tudsz video szerkesztővel megvágni ill. átalakítani. Akkor lehet használni ilyesmi kiküldéses módszert.....de kábel akkor is kell. És ez nem is ezen topik témája... -
screwdriver
tag
Már régen csináltam, de vhogy így kéne:
A letöltött Catalystban, miután kicsomagolta magát, a driverek között van egy WDM_ALL mappa, AVS_T200, XP mappa.
Innen kell a chip drivere.
Kábel bedug a kis kerek Video csatiba a karin.
Vmilyen videoszerkesztő progiban (Ulead stb. ami van) a Capture résznél kivállasztod a ATI T200 AVStream Analog Capture-t, mint device-t (eszközt).
A hangot a hangkariba lehet vezetni megfelelő kábellel.
Asszem a videoszerk. progiban az erre vonatkozó dolgokat is be kell állítani.
Ennyi rémlik..nekem külön külső kütyüm van ilyesmihez, ha nem pontos amit írtam, vki biztos kijavít -
L4mie
veterán
-
screwdriver
tag
Én nem vok egy vga kari gyilkos...tehát nem húzom.
Csak amikor meg akartam nézni, hogy hol a karik határa akkor tapasztaltam azt, hogy:
GPU nyúzásnál simán kifagyott a pc-m. No csíkozás.
Amikor a ramokat néztem, akkor jöttek nálam, sárga csíkok, de csak az atitool forgó kockájábanAztán gyorsan lelőttem.
Érdekes, hogy ez nálad GPU--nál jelentkezik. -
screwdriver
tag
Nah egy kicsit csatlakozom
Nálam anno a 9800 GPU-ját nem tudtam jobban húzni cooler cserével.
1 mhz-et sem.
Na de az x800-ra térve...nálam egy pronál volt az hogy a gpu húzásnál megfagyott azt csá.
Az x800xt-m is ezt csinálta. Csíkok nélkül.
Az x800pro ramja viszont csíkozással jelezte a végét frekiben ahogy Vigneau írta.
Egyébként a prom anti tuning példány volt gpu-t tekintve. Talán ha 505-öt ment -
Vigneau
félisten
Természetesen a VGA memóriájának a hibájára. Lehet, hogy furán hangzik, de a mag frekijének emelésével változik a VGA viselkedése is - megemelt RAM frekvencia mellett. Ha emeled a magot, akkor lehet, hogy a memória már ott nem képes hibátlanul teljesíteni. Vedd visszább a RAM-ot és úgy folytasd tovább a tesztelést.
-
Vigneau
félisten
Nekem függőleges csíkozás memóriahibánál jelentkezett anno. Kissé furcsálom a dolgot.
De egyébként a tuning vége lehet ez - sajnos.
Terhelten gyári hűtővel 70'C is lehet a mag, ha jól emlékszem. Nekem viszont egy Zalman volt fent és ott csak 50-55'C körül alakult ez az érték. -
-
Vigneau
félisten
Előfordulhat, hogy az. Ez AGP-s, ugye? A lapod olyan, ha jól emlékszem, bár Asus-ban nem vagyok otthon annyira...
Zacsisan vetted, vagy eredeti XT dobozban? A legtöbb AGP-s kari, ha ment benne a 16 pipa, akkor ritkán ment 540-550 fölé. Azok a chipek, amik ezt nevetve tudták - a válogatott XTPE karikra kerültek.
A chip-et kellene megnézni. A forrpontok és a meglévő - vagy éppen hiányzó - lasercut alapján. -
X800XL
csendes tag
Ha ráteszem az oldallapot: Akkor cpu 6000 forog(58 fok) Vga fan speed 100% és 73fok az akkor ha a földön van és oldallappal. Ha felrakom az asztalra akkor +3fok minenhez és 3 perc után a gép kékhalállal elszál.
FEAR, ROME TOTAL WAR (de a többi játék alatt is eléri csak mondjuk 3 óra kell neki és nem 3 perc)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztalos klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest