- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtmod
senior tag
válasz
screwdriver #1472 üzenetére
hi!
az a helyzet, hogy valahol azt olvastam, hogy ez a chip képes hardveres video kódolásra. persze, lehet hogy én értettem félre. lehet hogy amit én akarok, az nem is létezik. végül is, a cél az lenne, hogy a szoftveresnél gyorsabb kódolást érjek el. persze, ha ez csak más eszközről való bevitelnél működik, akkor pech, mert kamerával nem filmezek valami sokat, viszont meglevő filmet átméretezni, más formátumba konvertálni, azt többet szoktam.
üdv. -
xtmod
senior tag
válasz
screwdriver #1461 üzenetére
hi!
még egy dolgot megkérdeznék. mindenféle kábel nélkül nem működik a dolog? pl. a hardveres dvd lejátszásáért is ez a chip a felelős. a vinyón már meglevő filmet nem lehet vele átkonvertálni? monnyuk dvd>>>>divx? engem ez érdekelne.
üdv. -
xtmod
senior tag
válasz
screwdriver #1461 üzenetére
kösz, majd kipróbálom.
üdv. -
xtmod
senior tag
hi!
tudja valaki, hogy miképp lehet filmkódoláshoz munkára bírni, a rage theater chipet? sajnos nincs sok időm a kísérletezéshez, talán tudtok segíteni. sapphirex800xt-ről van szó. előre is kösz.
üdv mindenkinek, és kellemes ünnepeket! -
xtmod
senior tag
sziasztok.
tud valaki olyan omega meghajtóról, amihez ati rage theater driver is van. igaz, nekem nem települ az eredetivel sem.x800xt-m van, vivo-s.
-
xtmod
senior tag
e mellé nem lehet bordákat felrakni. a hivatalos indoklás: a három venti, elég légmozgást biztosít a ramok hűtéséhez. lehet , hogy van benne valami, pláne gddr3 ramok esetében, amik nem melegszenek annyira. ha jól látom neked is xt-d van, tehét a ram gddr3. én egyszer megfogtam terhelés alatt, mit mondjak. meglepődtem, mert azt hittem el kell kapnom a kezem, erre simán, hosszabb ideig rajta tudtam tartani. ezt pl, a 9800pro esetében nem tudtam megtenni.
üdv
[Szerkesztve] -
xtmod
senior tag
válasz
Jockey007 #1258 üzenetére
sajnos ott nem találtam semmit, ezért kérdeztem meg itt, hátha van valakinek ilyen. a leírás nem egyértelmű, de nekem úgytűnik, hogy mind a 2 oldalra kell, viszont akitől vettem, azt mondja, hogy ő is így kapta, és a kari hátulján, tehát a gpu alján használta paszta nélkül...
-
xtmod
senior tag
szevasztok!
van köztetek valaki, akinek northq 3801-es hűtő van a kártyáján? ha igen, lenne egy kérdésem. az hűtő alkatrészei között, van egy úgynevezett ''thermal pad''. ebből 1db-nak kell lennie vagy 2-nek? -
xtmod
senior tag
-
xtmod
senior tag
válasz
screwdriver #1166 üzenetére
én sem húzom, tök alapon használom. ha lehetne húzni, akkor is max, egy pe biost tennék rá, de semmi több. nekem a pontok nem számítanak, de szeretem tudni, hogy mennyi a tartalék. vigneaunak már írtam: ezt a karit csak arra szánom, hogy elodázzam a rendszer cseréjét. mivel nem futok kipróbálni az aktuális legújabb gémeket, ezért még egy jó darabig megleszek vele. nekem is hatalmas meglepetés volt, hogy ennyire kevés plusz van a gpu-ban. eddig minden karimban volt min. 10% volt amelyikben 20. ez most ilyen lett. erről mondjuk nem tett említés a volt gazdája. persze ezért nem fogom visszaküldeni, ha nehezen is, ezt a békát megpróbálom lenyelni.
-
xtmod
senior tag
válasz
screwdriver #1163 üzenetére
hi!
akkor az én xt-m is antituning.amúgy alapon nagyon jól megy
viszont ezt a ram kérdést még mindíg nem tudom hova tenni, mert a max gpu keresésnél csinálta ezt többször is a kari, a memória közben alapon (500mhz) volt. napokkal előtte, maxmem-nél 597-en állt meg. és semmi sem mutatta, hogy baj lenne vele. tapintásra mégcsak túl forró sem volt...
üdv -
xtmod
senior tag
válasz
Vigneau #1144 üzenetére
a chipeket már néztem, mielőtt először betettem a gépembe, 1.6-osak. a biost mé meg kell néznem ezügyben is, de nem hinném, hogy gyengébbet tett volna rá valaki. ráadásul, mostmár 99%, hogy nem moddolt a kari. max az előző tulaj ''kivégezte. alapon hozza amit ennek a kártyának hozni kell, de hát mindenki próbálkozik
a gpu mindenesetre fura.
üdv. -
xtmod
senior tag
válasz
Vigneau #1118 üzenetére
hi!
újabb furcsaságokat csinál a kari. maxgpu keresésnél, 513 és 520mhz között tele lesz a képernyő fügőleges színes csíkokkal, aztán lefagy az egész. mitől lehet ez, közel a kari vége? hány foknak kellennek a gpu-nak lennie terhelve? megnéztem a gpu-t x800 áll rajta, viszont van rajta több papírcsík is kódokkal, amiken x800xt áll.
üdv -
xtmod
senior tag
válasz
Vigneau #1120 üzenetére
kösz. moddolásra nem is merek gondolni ilyen alacsony érték mellet, csak piszkálja a csőrömet. az előző karim aza nagyon jó volt, igaz bolti újan vettem. sapphire 9800pro volt. arra simán felment az xt bios, + 450/390-ön teszteltem, a max órajele 460/397 volt. asszem a mostani kariban ilyen léptékű lehetőségek nincsenek.
végül is arra szántam, hogy kisebb ráfordítással kihúzzam még egy darabig az agp-s rendszerrel.
üdv.
[Szerkesztve] -
xtmod
senior tag
-
xtmod
senior tag
hi!
létezik olyan, hogy a sapphire x800xt vivo-nak, csak 531mhz-ig bírja a gpu-ja.?? gyári hűtés van rajta, mondom megnézem mit bír. a memória rendben van (597mhz) de a gpu gyanús. normális hűtéssel, biztosan jobb lesz valamennyivel, de ebből soha nem lesz 560-65.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest