- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
faber24 #4872 üzenetére
Ha a sámán tud gyógyítani, nem biztos hogy megéri az alchemy, hiszen nem lenne sok szükségen health potionokra. Persze ha beálsz ritka potikat csinálni az jó lehet. Meg kell nézni mi kell a többi szakma receptjeihez és azokat kell csinálni. Nekem eddig kellett defense poti, shadow oil, swiftness poti, meg ilyenek. Ezeket AH-ban mindíg keresik.
Az enchantal magasabb szinten jól lehet keresni, persze az alapanyag beszerzése elég nehéz.
Bosszantó, hogy a bőrműves miért nem tud táskákat készíteni. Vagy mégis van valahol egy titkos recept? -
válasz
faber24 #4872 üzenetére
hát figy. magasabb szinten megéri sztem. kicsit pepecselős mert rohangálni kell virágokért, harcolni ha ugy adodik. mondjuk az elixir of demonylasinget, darabját 1.5g-ért tutira elviszik darabját. most oan 1g80 ahban de vitték már el 2g-ért is nekem. egy baja van neki hogy a gomba ami kell hozzá elég szar helyen terem. barlangokban. első ahol szereztem ott 47-48as mobok vannak és olykor betéved egykét hordás is learatni a gombát
a jo dolog hogy nem kell venni potionoket hanem magad megcsinálod. haveroknak is adhatsz és ők örömmel veszik mindig
de ha van alaptőkéd akkor ah-bol is kiveheted a növényeket, bár mondjuk néha olyan áron adják hogy legyökerezek
Aktív témák
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- TV-nézés digitális műholdvevővel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Könyvajánló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged