- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
d-boy
senior tag
válasz
DopeBob #2178 üzenetére
Hát ez lol...
Látom te vagy kicsi, vagy az agyad elég lágy ahhoz, hogy megértsd miről írtam.
Javaslom olvasd el mégegyszer a hozzászólásomat, utána beszélj hülyeségeket.
De hogy ne kelljen visszakeresned segítek rajtad:
Én nem azt írtam, hogy baj ha megöl az ellenség. Az a baj, hogy az 55-ös szintű odamegy és lecsapkodja a 20-as szintűeket, akiknek esélye sincs. És ez nem abból adódik, hogy hordás vagy-e vagy nem. Ez abból adódik, hogy paraszt vagy-e vagy nem.
És teszem én azt, ha megölnek akkor hagyjam magam, és tűrjem igaz? Az ellen meg röhögjön a markába.
Ja és mégegy: Tudom mi az a pvp és mi az a pve, mielőtt lehülyéznél, talán még hamarabb tudtam, mint Te. És ha a koromat tudnád, akkor igen meglepődnél, ha eléd állnék.
Vegyél vissza az arcodból, vagy menjél a chat.hu-ra.
Aktív témák
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Ryzen 7 CPU-k
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest