- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
spyki
tag
Bakker,ma küldtem el a barátnőmet a Bécsi Media Marktba Game Card-ért,erre nem volt ott sem.Azt mondta az eladó,hogy elfogyott,és csak 6 !! hét múlva kapnak megit,bár akkor elég jelentől mennyiséget.
Valaki tudna esetleg szerezni nekem 1-et?Március 30.-a után nem tudok játszani!! -
közös dolog ugy volt hogy tavaly augusztusra meg kellett lenni 15 embernek, lettünk 13an. és mondta összekötő hogy meglesz szept végére. de azt nem mondta melyik év
mod: és nem kell azért pestre menni hogy szélessávom legyenamugy meg rühellem bpet
[Szerkesztve] -
-
maross
nagyúr
kevesebb, mint ket ora mulva lejar az guest passom
.
-
spyki
tag
Hátha valaki nem olvasta:
Kitett magáért a Blizzard a héten, hiszen rengeteg új dolgot mutattak be. Például a már lentebb említett Dire Maul instance-t, amely 5 főre lett tervezve (ekkora létszámra állítják a korlátot is - erről bővebben patch notes-ba olvashattok), és lvl 56-60. Remek képcsokor és történeti áttekintés fogadja az érdeklődőket itt.
Március 18.-án új Patch érkezik a játékhoz. Rengeteg változtatást eszközölnek, sok bugjavítás várható valamint olyan kasztbeli változtatások mint például a szegény paladinok drága varázslatait olcsóbbá teszik (shamanokét úgyszintén), a varázslók megkapják új mage armorjukat, stb. A teljes notes-t ami elég terjedelmes itt találhatjátok meg.
Ééééés végül a Honor Systemről is lehullott a lepel! Egy képekkel illusztrált részletes leírás tájékoztat minket mindenről! A már említett pontgyűjtéses alapra fog épülni, amely honorabe killekből szerezhető. 14 rang lesz, amelyek mindegyike különböző jutalmakkal kecsegtet minket; s míg alacsony szinten csupán tabardokkal és jelképekkel gazdagodhatunk, később epic itemekkel, epic mountokkal, setekkel, italokkal. Hamarosan magyarul, egyelőre angolul a teljes ismertető itt.
Teljes cikket olvassátok itt: Bővebben: link -
Maksifül
senior tag
Olyan játékosokat keresek, akiknek már van egy magasabb szintű karaktere, de indítanának egy másikat is...Akárcsak én...
A lényeg az lenne, hogy az első szintű ifjoncokkal együtt kezdenének egy új játékot, és senki nem játszana a kezdő karakterével máskor, csak amikor mindenki tud nyomulni... Mellette, mikor nincs együtt a csapat, mindenki játszana a régi, fejlettebb karakterével...
Mit szóltok hozzá?
Elegem van már abból, hogy hol ehhez, hol ahhoz csapódok... Szeretnék végre egy normális csapatot, amelyben teljes az egység... Az sem baj, ha van mikrofonotok, hogy ne kelljen annyit gépelni játék közben!
Nekem végül is mindegy, milyen karakterrel játszok, talán a Mage, vagy a Warlock áll közel a szívemhez, de bármivel hajlandó vagyok hadba szállni egy remek társaság oldalán!
Ennyi elég is egyelőre
jöhetnek a jelentkezések ide, vagy az artista@vipmail.hu címre.
Előre is köszi! -
MCGaiwer
addikt
tehát a full kezdőknek azokat a küldiket kell csinálni, amelyik npc feje felett felkiáltó jel van? tehát ha pl most indulok, akkor azét, aki éppen elöttem ál, aztán kéöbb, akinek a jel a feje fölött van?
-
van vki hordás a ZENEDAR szerveren? inditottam egy tauren sámánt Kzuhaall névvel.
nagyon szép a tauren környezet! tényleg a legszebb amit edig láttam wowban! -
Kraptor
őstag
Nem én már nem. Nekem annyira nem jött be mint vártam.
Van itt pár érdekes kép:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
spyki
tag
válasz
Kraptor #1567 üzenetére
Hidd el,hogy én nem fogok nálamnál kisebb hordásokat támadni,kívéve,ha ő köt belém.Azért mentem pvp-re,mert szeretem a harcot,de abban nem találok élvezetet,ha mondjuk nálam 40 szintel kisebbeket csapok le.Mi abban a kihívás?!( Bár még ez a veszély nem fenyeget!
) Ezen nem fogok válltoztatni,én így játszom.Találkoztam normási hordásokkal is,de sajnos elvétve.Inkább a bunkóbbak a jellemzők.Remélem a honor rendszer javít valamit ezen....
Ezek szerint akkor te is ezt fogod csinálni?Gratulálok!
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Mikor PVPt választottad, akkor tudtad, hogy lesznek ilyenek. Ezért vannak a normál szerverek, mert ott ilyenek nincsenek
-
thottbot.com is jo oldal
-
Szőrös
veterán
válasz
MCGaiwer #1562 üzenetére
mit ? van válasz gomb is a világon...
ezt az oldalt néztétek már : Bővebben: link MMORPGkel foglalkoznak én EQ2höz használom , igen hasznos. -
MCGaiwer
addikt
ez nincs magyarul?
-
spyki
tag
Azt nem tudom,hogy mi jó abban egy lvl60-as hordásnak(én lvl 17vagyok),hogy mikor mobokat ölök Lakashire közelében 3x lecsapjon ok nélkül?Ez ő neki nagyon izgi vagy mi?
[Szerkesztve] -
Gleatcher
aktív tag
Találtam egy tökjó oldalt, kezdőknek érdemes nézegetni, nekem sokat segített...
íme:
Főleg a térképek hasznosak pl stormwindben hol milyen npc-k vannak.
[Szerkesztve] -
lanyoo
tag
válasz
MCGaiwer #1557 üzenetére
Ha magasabb szintű karakterrel vagy ott, akkor semmilyen küldetést nem érdemes elfogadni, mert kevés XP-t kapsz érte. A szintedtől függően menj Dun Moroghba, vagy Loch Modanba, ott a neked való questeket jelölni fogja a felkiáltójel. Ha mindenképp meg akarod csinálni őket, akkor azokat az NPC-ket keresd, akiknek a fejénél a képregényekből ismert szövegbuborék jelenik meg.
-
MCGaiwer
addikt
HI ALL
lenne egy láma kérdésem. mivel nem játszottam a bétával, nem tom, h kinél, milyen küldetéseket érdemes, kell elfogadni. éppen vmi kezdő küldetéscsomag kéne. ha vki tudja az ironforgei npck nevét, akinél kezdő küldik vannak, irja be pls -
Kraptor
őstag
válasz
tjhooker464 #1554 üzenetére
Azért nem teljesen. Addig tudsz játszani míg le nem jár az előfizetésed, magyarán az ingyen hónap.
-
Kraptor
őstag
válasz
tjhooker464 #1550 üzenetére
Oszt játéknak is kész egy darabig
-
tjhooker464
őstag
Hát szerintem csak le kell tiltani a fizetést a manage account ban és kész
-
tudnál példával szolgálni?
mod: na ezt most találtam wow.hu forumon
Ezen a fórumon is javasolni tudom mindenkinek az MKB-t, ahol a 24 év alattiak ingyen nyithatnak student számlát, nincs havi díj, nincs kártyadíj, ingyenes a netbank és az sms szolgáltatás is.
Ehhez a számlához évi 600 HUF-ért lehet igényelni Visa internet kártyát, amivel lehet fizetni bámilyen Visa elfogadóhelyen.
Azért ez nem 1200/hó...
Kharon
[Szerkesztve] -
tjhooker464
őstag
válasz
tjhooker464 #1536 üzenetére
Hordásnak, dehogy hordásnak. ALLIANCÉNAK!
-
tjhooker464
őstag
Amúgy ezzel a cosmos vagy milyen progival meg lehet nézni, hogy pl hány hordás ill alliancés van a szerveren? Jobb így a kezelőpult mint alapban?
-
crab
senior tag
hát pedig cd galaxis és én mégjobban reménykedem, sikerült az ősöket rávenni a beruházásra szóval már csak a beszerzés van hátra...
cd galaxis ügyben pedig ezt a wow.hu-n olvastam:
Re: Kevesebb GC
Megjelent: March 07, Monday, 19:53:31
Sziasztok!
Egy kialakuló félreértést szeretnék gyorsan eloszlatni. Nem arról van szó, hogy keveset rendelünk, hanem arról, hogy keveset küldenek. Ez hatalmas különbség ...
A GC esetében például az volt a francia központ első hozzáállása, hogy akkor Magyarországra bizonyos gyártási probléma miatt nem is küldenek egyenlőre.
Aztán kiszúrták a szemünket a lerendelt adag tizedével! Erre most mit lehet mondani?
CD_Galaxis
mod: egyébként köszi!
[Szerkesztve] -
crab
senior tag
előrendeltem a játékot és a gc-t is, remélem jut is!
-
spyki
tag
Hi!
Elmondok egy történetet,ami 5 percel ezelőtt esett meg velem:
Nyomulok a wow-al,a közös hun csetbe beírja egy játékos,hogy nem találja sw-t,és hogy merre van.Próbáltam neki segíteni én is,többen is írtuk hogy merre van.Mondták neki azt is,hogy kerresen rá google-val a térképekre a neten és akkor biztos megtalálja.Erre olyanokat kérdezett vissza,hogy mi az a google stb. Valaki megleste,hogy lvl40+-os szóval csak szívatta a népeket,többen mondták is neki,hogy pihenjen már,és ne ilyenekkel poénkodjon.(De nem volt káromkodás semmi sem.) De csak nem hagyta,kérdezett folyamatosan.Erre írtam neki a közös csetbe ezt:''Anuwin,keresd meg a gépeden a reset gombot,ha azt megnyomod eljutsz SW-be.''Erre kibannolt a hun csatiról.Na ezt nevezem!Király nem?Ha ki tudott bannolni,akkor moderátor?Ha meg moderátor,akkor meg minek szívatja az embereket?Élvezi,hogy hatalma van??
-
d-boy
senior tag
válasz
tjhooker464 #1526 üzenetére
Szerintem meg ez pont így jó.
Horda VS Szövetség, örök ellenségek. Éppen ezért jó a játék, egymást szivatni, én ha meglátok egy hordást, azonnal összeszorul a fogam és harci állást veszek fel
Majd ha kifejlődök megyek én is orkokat vadászni -
tjhooker464
őstag
Amúgy érződik az az Ironforge os ostrom. Tegnap egymást érték a raid ek. Igaz egy kivételével az összes Crossroads ellen irányult. Ami azért nem Orgrimmar
De nagy küzdelmek voltak
-
tjhooker464
őstag
válasz
MCGaiwer #1505 üzenetére
Pedig épp most akartam beírni, hogy milyen rendesek az emberek nincs ez a V%!+%'' hordás vagy alliance s. Erre mi fogad? Biztos csak rátok vadásztak. amúgy mindenhol vannak parasztok. Én is láttam már amikor night elf akármi hátbatámadta a 3 mob bal küzdő társamat. Most mondja , hogy %!''+=/% szövetségesek? Ne általánosítsunk pls. Nekem amúgy nincsenek rossz tapasztalataim. Ha találkozok egy alliance val általában jól megnézzük egymást, integetünk majd táncolunk egyet.
Semmi extra. Ne harapódzon el itt ez a horda v szövetség suxx. Ez a játékban van. Attol nem lesz paraszt a másik mert más nép jön be neki.
-
d-boy
senior tag
No az a kérdésem, hogy hogy lehet megcsinálni a kezelőkonzolt úgy, mint ezen a képen is?
Nekem az ikonokat széthúzza a kép széléig a játék, és én is így középre akarom rendezni, meg oldalt is legyenek ikonok... -
gyuszmok
tag
Vki megtudná mondani, h hol találom azt csávót, akinél az ''Oh Brother'' elite questet le lehet adni, nem találom
-
MCGaiwer
addikt
tudjátok, azzé lesz, h ne gyakják le a nagyok a kissebbeket, mert ha vki egy nála lényegesen alacsonyabb szintűt öl meg, ez lemegy, és ha elfogy, még a sajád városod őrei is megtámadnak
-
MCGaiwer
addikt
mikor lesz bevezetve az a honor b mi?
-
MCGaiwer
addikt
aztán amikor fel leszünk tápolva v 10 onixia raid után a jó coccokkal, meg leszünk v lvl 60-an, mi is berontunk oda, és mindenkit legyakunk....BruHaHaHaHa
-
MCGaiwer
addikt
a haverom is egyszer 22lvl darf warior lesz
én meg darf paladin -
Ekváádor
őstag
Én is beírom.
Gamling, bloodscalp, lvl 22 dwarf warrior -
MCGaiwer
addikt
ma kb 15x haltunk meg! már ki se merek menni a városból
-
MCGaiwer
addikt
kivan a f...om azokal a hordás barmokkal. mindig 5-6an jönnek 2 lv-el 4 ellen, és mind 20 fölott vannak
-
Kraptor
őstag
válasz
coolrob #1501 üzenetére
Addons mappát az interface menűböl copyzd valahova máshova. Indítsd el WOwt, lépj be a kariddal a szerverre, majd ki. Nézd meg, hogy a verziószám a .toc fileokban az addons mappádban mind 4216 legyen. Ha mind az, copyzd vissza az addonsmappát az interface mappába, majd launch wow. Ha verziószám nem stimmel, akkor csak simán írd át őket 4216ra a toc fileokban. Tudom, hogy wow 4222 ír ki, de 4216nak kell lenniük a toc fileokban. Most működnie kéne.
-
coolrob
aktív tag
srácok ti használjátok a cosmost?
nem tudom felrakni mert nem történik semmi..vki vmi feltelepitési tanács?
Aktív témák
- i7 9700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 600G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest