- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
tjhooker464
őstag
Lehet lesz egy eladó WOW. Lehet! Érdekelne valakit 13k ba? Ennyiért kapom. Nincs kizsákmányolás. Aki olcsóbban meg tudja rendelni az tegye meg.
-
Xelo
addikt
Nahh helo. Alárírásomba van hogy hogyan változott a helyzet a karimmal..
Van egy szép Level 10 Powler-em.. Tudjátok milyen nehéz volt megszeliditeni? Egy egész falka őrizte... A Druida karimmal a másik szerveren nem foglalkozom, nem az én kasztom. Inkább törpe és vadász, az a nyerő!
Ja és az Ordo Draconis klában vagyok benne. Itt található meg pl a GameStar-os GYU-is, ami nekem megtiszteltetés hogy egy klában lehetek vele.
A klán oldala: draconis.try.hu
[Szerkesztve] -
coolrob
aktív tag
na emberek vki nem unta még meg és akarja nekem eladni?
várom a mailek tömkelegét. -
válasz
tjhooker464 #991 üzenetére
hát mindegyik jo
nekem druida utáni karim tauren sámán lesz
-
tjhooker464
őstag
Kolnap lesz WOW om. KOPP KOPP! Mi legyek? Rouge vagy warlock. Esetleg saman? Mind nagyon bejön! Tiszta extázisban vagyok
-
én meg elkezdtem töltögetni videookat mert nem birom márr
arrol a wow vault-rol ami már volt belinkelve szedeme a videokat de sajna kevés az 512 pendrive -
Tomi13
senior tag
Jár az Everquest2-höz is 1 hónap ingyen,múlt héten vettem a játékot ésjelen pillanatban is azt használom.
-
AlyArkhon
őstag
ha itt hamarabb járnál , hívj fel mihamarabb !!!
-
Kraptor
őstag
Azért drágább az előfizetés Mon, mert itt VAT-ot is raknak hozzá ami 17,5% és benne van az árban. Az macsik olcsobban játszanak a játékkal mint az európaiak. Tegnap nagyon szerencsétlenkedtek a szerverek és elég lassan ment Blizzardnak, hogy valamit csináljon.
Az mondjuk érdekes, hogy ha GCt veszel, akkor napokban számolja a játékidőt, ha meg kártyával fizetsz, akkor meg hónapokban. -
Spensers
aktív tag
válasz
tjhooker464 #974 üzenetére
Jaja de délután még így is rengetegen vagyunk rendesen versenyezni kell a küldiknél
-
tjhooker464
őstag
Csak és kizárólag 2 hónapos előfizetés lesz. Én felesbe fogom intézni és így már nem annyira fájó a financiális része
Max nem eszek annyit
-
Gleatcher
aktív tag
Mivel Magyarországon már csak orrgazdáktól lehet beszerezni, ezért kimentem volna az euba egy darabér', erre anyu közölte, menjünk áprilisban, amikor úgyis mennénk, de a várakozásomért cserébe (na meg az érettségi eredméynétől ERŐSen függően) megveszik nekem Osztrákországban és év végéig fizetik a GC-t is, szintén osztrákból.
így járok én mjad jól és nyáron szétwowozom a zagyam
Más:
Tudtátok, hogy a GC ára fix 29,90 USD, ami most kb 5700 HUFnak felel meg, tehát az a 6740-es ár kicsit csalóka, nem? -
spyki
tag
Apámnak említettem,hogy esetleg megveszem a játékot,erre még nem reagált semmi extrát.Miután megtudta,hogy mennyibe kerül,azt javasota,hogy vizsgáltassam ki magam,mert tuti,hogy nem vagyok normális!(Pedig még nem is tudja,hogy havonta is fizetni kell..
)
Másnak a szülei mit szólnak hozzá? -
spyki
tag
Hali!
Győrben vett valaki wow-ot?Én nem néztem még körül,de hátha van valami elfekvő példány valahol... -
na ki hogy áll wowban?
szerverek mennyire telítetek? laggok vannak?
mert én a bloodscale-re akarok menni (asszem ez a neve annak a pvp szervernek ahol a magyarok gyülnek) és érdekelne hogy az milyen.
válaszokat előre köszi -
atijo
csendes tag
Most már szerintem tök mindegy ki menyiért adja mert aki nagyon meg akarta venni a játékot az hozzájuthatott./péntek:Média,ma cora holnap tesco/.Akinek pedig nincs az ne siránkozzon az árak miatt mert miért nem nézett utána mikor hol lehet majd kapni,és akkor bolti áron hozzájutott volna.
-
tjhooker464
őstag
Tauren vagy Orc? Ez itt a kérdés
-
tjhooker464
őstag
Hát ha 80 arany sok pénznek számít akkor jó lesz a karácsony
-
tjhooker464
őstag
Klántársam megrendelte. A legszebb az egészben, hogy lehet felesbe megosztjuk
Lehet fogok wowozni?
-
Kraptor
őstag
Itt egy leírás a hátasokrol:
Bővebben: link -
Apaf3j
tag
válasz
tjhooker464 #943 üzenetére
Vagy: game.net. De van ennél még kb. 600 Ft-tal ócsóbbér' is... a konkurens fórumon (HWSW) írnak róla.
-
válasz
tjhooker464 #943 üzenetére
micsoda? wow 11.500ért? gameorder.be
én megveszem AlyArkhontol ami megmaradt nekiremélem szerdára megjön vagy csütre...
-
válasz
Kovacsgabor #939 üzenetére
esetleg nézegesd a worldofwarcraft.hu fórumát, talán találsz vmi hasznos infot.
én bétában nem vettem semmi négylábu vagy 2lábu járo eszközt mer egy durvább lo 80arany voltés sztem nem az a legjobb
-
AlyArkhon
őstag
már el van adva
-
Kovacsgabor
tag
melyik a legjobb ló(vagy amin ülni lehet) a játékban?
-
gerjus
senior tag
na szep a francba is !!!
-
gerjus
senior tag
jol hallom van egy elado WOW od ??
mennnyiert is ??? Nekem lehet kene ! -
Kraptor
őstag
Próbáld worldofwarcraft.hun eladni ha itt nem megy.
-
válasz
tjhooker464 #919 üzenetére
hát akkor jo drága helyet néztél
én sima wow-ot szállitással néztem 11.500-ért ami olcsob mint itthon -
AlyArkhon
őstag
SŰRGŐS :::
Valakinek kell egy World Of Warcraft progi ?????
A HC Gamer most küldte a Decemberi megrendelésemet , és valami tévedés lehetett mert kettőt küldött .. Namármost nekem nem kell kettő , így eladó az eggyik !!!! Méghozzá nagyon sűrgősen !!!
( Bontattlan HC Gameres csomagküldő csomagolásban , nincs felbontva !! ) -
Gleatcher
aktív tag
Na, mizujs?tolta itt már vki?
Milyenek a questek?
A serverenek mennyire mennek, illetve mennyire terheltek? -
Kraptor
őstag
Nos van valami olyasmi de szerintem nagyon felejtős a dolog mivel nem tudsz bejelentkezni az igazi serverekre, hanem csak valaki ''otthoni'' gépére ami azért egészen más, mert a lag az gáz, kb 10-20 lehetnek benn vagy még annyian se, mobok, questek azok általában nincsenek, hiányos minden , stb.
-
tjhooker464
őstag
Hozzá se merek szólni. Egyszer más azért is majdnem bannoltak innen mert mondtam, hogy nem csípik a warezt ezen a fórumon
-
NRG
tag
Hi!
Valaki próbált már nem bolti wow-al nyomulni? Elvileg megy mer van olyan crk. ami jó hozzá....
De nem merem kipróbálni mer ha bann lesz miatta örökre.....
Van aki próbálta már?
PS: Nem érdekelne a dolog ha lehetne kapni de így..... -
válasz
tjhooker464 #915 üzenetére
én 15€-t hallotam de lehet hogy ez nem igaz.
-
ko
tag
Hi!
Hány jáccható faj van a game-ban összesen? -
tjhooker464
őstag
Lehet külföldröl hozatni. Asszem 14k postaköltséggel. Messzebröl 15k
-
tjhooker464
őstag
Warcraftos klántársaim közül már nyomatják egy páran. Asszem valakit nagyon idegesíteni fogok a héten
-
Drizzt
nagyúr
Tényleg? Akkor valami nagyon félreolvastam. De szerintem az lenne egy józan üzletpolitika, ha az eredeti játék megvásárlásával legalább 1 év használati jogot kapna az ember.Már ha azt feltételezzük, hogy minden mással is eljátszik az ember egy évig, de nem fizet érte annyit.
-
Drizzt
nagyúr
Nahát... Érdekes, aképeken a játék annyira csúnyán fest, mint a bűn, viszont most láttam gstv-s bemutatót, s ledöbbentem, hogy tökre hangulatosan néz ki, meg a víz is tök szép?
Ebből ugye sose lesz warezverzió? Nem, gondolom. Sajna ki fog maradni az életemből, mert nincs nekem ilyen hülyeségekre havi 6K-m. Mondjuk ha lenne se adnék ki játékra havonta pénzt. -
Xelo
addikt
nahh már két serveren játszok.
A BLOODCAPE az 1ik... Ezen van a Level 9-es Night Elf Druidám. Ez PvP!
A DRAGONBLIGHT a másik... Ezen van a Level 6-os Dwarf Hunterem. Ez Normal!
Az utolsón már benne vagyok egy jó nagy magyar Guild-ban is.Szóval ha már jöttök ezekre a serverekre, de ezek közül is a másodikat ajánlom inkább, mert sok a magyar + lehet hogy abba a guildba ahol vagyok beengednek és akkor már egy jó nagy társadalom tagja is lehetsz!
Nahh csak ennyit akartam, bye!
-
AlyArkhon
őstag
ti nyomjátok ! Ilyen sok lenne fent a magyar gamés ??? - hogy folyamatosan elfogy egy pillanat alatt a game ??
-
Kraptor
őstag
válasz
Darth_Revan #907 üzenetére
Hát én se vennék. Én csak annyit mondtam, hogy van ilyen megoldás.
-
XCsaCsa
csendes tag
válasz
Darth_Revan #907 üzenetére
Én azt hittem, hogy elküldik a kulcsut, hogy tudj játszani, amíg meg nem érkezik a doboz! így még bele mennék, ha olcsóbb lenne!
-
Kraptor
őstag
De van ilyen lehetőség, mondjuk drágább mint ha megvennéd de létezik ilyen. Gamersloot.com 59 euro és az amcsi verziót tudod csak most rendelni, mert abbol van készlet, de az is jó az eu serverekhez. Ez úgy mükszik, hogy megrendeled, a srácok lefotozzák a CD kulcsot és elküldik neked emailben azt anyi. Ha megvan már kliens a betábol, akkor semmit se kell tenned, csak reggelni egy accountot a megadott keyyel a wow eu oldalán és egy kis patchelés után már mehetsz is. Mondjuk így nem kapsz semmit és egy kicsit többe is kerül.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi Scooter 4
- i7 9700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 600G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest