-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
adrian360 #73341 üzenetére
Az emeraldos hidden skinek droprátáján is növelhetnének, mert az valahol a legendary droprate szintjén lehet...főleg ha másnak meg fixen dobja másik boss. Kicsit egységesíthették volna a dolgot. Úgy látszik ez a kieg a szerencséről és a balszerencséről fog szólni. A Rift-et is akkor utáltam meg, amikor megfelelő mennyiségű content helyett amolyan online szerencsejátékká tették a fél játékot.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
adrian360 #73043 üzenetére
Szerintem abba az is belejátszik, hogy mivel újdonság a DH, tankként is sok az újonc. Jó részük azt sem tudja, hogy a healernek nem végtelen a manája és nem tud 100 yardot healelni. Ugrál előre, és huzza be a packokat sorba. Aki komolyan játszik DH tankot annak kevésbé ugrálós a HP-je.
-
Walter_White
senior tag
válasz
Teljesen megértem, hogy utálod őket healelni, mondom úgy hogy DH a mainem, van Tank Gearje is (Mastery+ Crit az alapja) 40-50 millió HP-s Rare vagy Eliteken szoktam gyakorolni-solozni. akik nem tartják fenn a Demonik Spike-t, illetve nem osztják be a Soul Fragmenteket, és nincs meg a megfelelő Crit + Mastery mennyiség, na azoknak nagyon ugrál a HP-ja... Gear igényes nagyon. És fontos a kommunikáció DH tanknál. És persze a megfelelő mennyiségü mob húzása. Egy Mythic +-t viszont már nemigen bíznék DH tankra hacsak nem valami agyon Gearelt karakter.
-
törölt tag
válasz
DH tank eleve ilyen, nagyon ugrál a HP-ja, a legtöbb DH karakterrel játszó pedig képtelen felfogni a működését amúgy egy DH-nak. Ez igaz a tank és dps specekre... totál balfékek.
Ahogy megjelent a DH csak azzal játszottam több mint 450 órám van benne. Szánalmas, hogy 1v1-be és DPS-be se tudta senki felvenni velem a versenyt. Gondoltam kipróbálom a tank részét ami elsőre totál nem tetszett mert karmol mint egy macska. Elég hamar rálehetett érezni még is, és szerintem az egyik legjobb tank jelenleg. A nálunk lévő healerek folyamatosan panaszkodtak a DH Tankokra, hogy mennyire undorító őket healelni ahogy te is mondod. De ahogy találkoztak olyannal aki próbálta megérteni is a karaktert már nem ez volt a véleményük.
-
-
törölt tag
válasz
adrian360 #72433 üzenetére
Minden nagyot fog zuhanni. A Chaos Crystal DE nerf-tol fuggetlenul is csak zuhan az ara a mai napig is (ragna). Egyszeruen sokkal nagyobb a kinalat mint a kereslet es ez szinte mindennel igy van de megjobban lesz is.
Ezzel ellentetesen pedig szerintem a WoW token ara emelkedni fog, 80-85k kozott fog majd beallni 7.1 utan par hettel. -
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
adrian360 #72433 üzenetére
Igen, ezen én is néztem, Blizzard csinál egy olyan rendszert hogy herbalism instant milliomost csináljon az emberből, majd aztán egy kardcsapással kinyírja az egészet a francba. Még nekem is 400 Blood van a bankomban, pedig nem játszom 0-24... Szóval most jön az hogy ilyen 5 goldokért fog menni a növények 20-as stackja vagy franc se tudja...
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
adrian360 #71257 üzenetére
Szerencsére már nincs rá szükség és helyette
(S)napi(/S)world quest van dögivel. Túl sok is. Korábban nagyon sokan magasról tettek a napi questelésre, most meg kikerülhetetlen ...legalábbis egy része.Én jellemzően az AP-s questeket csinálom, illetve azt aminél esély van armor upgrade-re. A pénzeseket és resource-os questeket egyre ritkábban...bár attól tartok, hogy a resource igényt újra emelik majd, hogy az is fontos legyen folyamatosan. Pl. lehet hogy bejön egy 840-ről 850-re upgradelő item a class szettekhez.
Viszont így is iszonyat időt vesz igénybe naponta a WQ-zás, hogy csak a fele questet csinálom meg.
-
LucifeI2
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest