- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Samurai
tag
válasz
Pho3bus #60226 üzenetére
Szia!
Én is a TN-en vagyok, Guild progressel Mythic nehézségen, de tartanak Friends& Family napot. Ilyenkor HighMaul HC-t pucolnak 30 fővel 15+raider maradék helyre F&F tagokat meghívva. Ez általában szerdán 8-kor van. Pénteken este van altos HM normal.
Persze mindkét verzióhoz van egy minimum gear követelmény, de nem megugorhatatlan.
Amint kijön az új raid, akkor ez a lehetőség pár hétig megszűnik, (progress van előtérben a raidereknél) ellenben én szeretnék egy normalozós/heroicozós csapatot összerakni ezekre a hetekre.
Puggal is egész jól követhető a content szerintem, ez az oka annak, hogy nem volt eddig igény a normalozós csapatra. Remélem ez a jövőben azért változik
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz
Pho3bus #28919 üzenetére
A Battle.net account nem azonos a WoW-accounttal; vagyis ha két WoW-od van egy Bnet alatt, attól még ha Northrendre akarsz menni, mindkettőhöz meg kell venni külön a Lich Kinget, és mindkettőnél külön kell fizetni a havidíjat is.
Djuree: ha szerinted nincs grafikai fejlődés a WoW-ben, akkor javaslom, hasonlítsd össze Elwynn Forestet (vagy Tirisfal Gladest) Howling Fjorddal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged