- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
Teljesen biztos vagyok benne, hogy scriptel a blizz (vagy csak rossz csillagzat - ld.: Birodalmi Szakáll csillagkép - alatt születtem), mert az nem lehet, hogy véletlenül nyitottam a Hearthstone-ban olyan kevés legendary kártyát, amikor másoknak folyamatosan azt sikerül. Tuti, hogy humbug van a dologban. És akkor biztos itt is.
Majd azért ha kiderítitek, milyen időpontban fog esni a HH mount, szóljatok, befizetek egy hónapra és kiszedem. -
DrGonzo22
őstag
Hagyjad, halvány fogalma nincs a valószínűségről, kiszámolni pedig végképp nem tud semmit, még a legegyszerűbb feladatokat sem. Levezetve kiszámolom neki a dupla HH drop valószínűségét 6 évre vetítve (1,2%), de továbbra is olyan dolgokat ír, amiért náluk simán megbuktatták volna gimnáziumban (volt egy idős matektanárunk, az nem szarozott, egy ilyen beszólás, hogy a HH mount dobásának valószínűségét nem lehet kiszámolni, mert évente csak 14 napig tart az event, és abban a félévben 2-esnél jobb jegyre nem is számíthattál, ha megfeszültél, akkor sem). Egyébként meg én vagyok egy barom, hogy leálltam vitatkozni egy olyan kvalitású emberrel, aki nem tudja kiszámolni, hogy mekkora a valószínűsége annak, hogy 2 kockával 2 hatost dob... az ilyen fajta dob két hatost, és azt hiszi varázslat történt... boldogok a lelki szegények...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest