-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
Xaero88 #26295 üzenetére
Én sem jártam instákba és 70-en kezdtem; de Tundra, Fjord, Dragonblight és Grizzly Hills után Zul'drak felénél meglett a 80
Igaz, minden területről úgy jöttem el, hogy az összes quest készen volt. (oké, közben a northrendi fly megszerzésekor azonnal körberepültem minden térképet és bekaszáltam a felfedezésekért járó xp-t
)
-
FefeeX
veterán
válasz
Xaero88 #26165 üzenetére
Hát nemegészen az a leg... Csak van akinek az... A gyűjtőoldal szerint -->eszerint dps-ra is a frost a legjobb, de az nekem speciel nem jön be. Ha kevés a crited akkor a 17/0/54 jobb mint a 12/0/59, de amúgy meg sztem nem...
Van benn egy show sor, ott tudod megnyitni a bizonyos talent fákat wowheaden. -
Wolverine
félisten
válasz
Xaero88 #25927 üzenetére
Ha 75-ös vagy és Dragonblightban tartasz, akkor hagytál ki questeket akár Boreanon, akár Howling Fjordban. Nem szabad. (én 70-ről indulva, egy-egy Nexus, Ahn'kahet és Utgarde Keep runnal befejeztem a Tundra-Fjord-Dragonblight-Grizzly Hills zónákat, és Zul'drak közepén megvolt a 80...)
szerk: #25909: a különböző fearek alatt nem fog ütni az ellenfél, így az a válasz a kérdésedre... stunod nincs, de ez nem is tartozik a lock játékmechanikájába, lévén az melee effektus, te meg elsősorban caster vagy. (és szar gearben is lehet arénázni alacsony pontszámon, és ahogy jönnek az arénapontjaid, úgy veszed meg a jobb geart... plusz Archavon/Emalon runok guilddel vagy puggal, és onnan is kapsz PvP cuccot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen alaplapot vegyek?
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest