Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
rocketry23
üzenetére
Szia. nem akarom okoskodni ,de ,ah ebben a két gépben gondolkozol csakis, akkor egy jó lappal eg ymanapság jó táppal és egy meglfeleő hűtéssel + egy 2000 Ft-os Artic MX-2/MX-4-es pastával pepecseléssel összeközve a q6600-ból is kilehet hozni 3,5-t. Bár inkáb mond meg a keretedet és akkor jóbban tudunk szerintem segíteni. Nekem a e7300-at 3,6 Ghz-n sikerült anno stabilan használni pár éven keresztül egy low lvl hütővel. Azót aa hütők sokkal jóbbak és nem high end hütőkr egondolok ,de egy Borcken vagy Ninja vagy ilyenekkel simán jó lehet. 8400 a tud 4Ghz.-t is ,de Én lehet má rinkább egy újabb pentiumban gondolkoznék ,ha már nem nagy a keret. mondjuk egy INTEL Pentium G4560 [link] 18 ezer Ft.
éás a q6600-t meg a8400 oda vissza eszi. Ráadásul 4,2-,4,5 Ghz-re lehet húzni és még egy GTX 1060-t is rakhatsz mellé. Én ezt ajánlanám alternatívának alacsony áron. Itt egy teszt mire elég [link] -
rocketry23
tag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre írok, de ti remélem jobban tudjátok mint más topicokban.
Egy második wowozós gépet szeretnék építeni, és processzor dilemmám van.Inkább 4 mag alacsonyabb frekin vagy 2 mag magasabb frekin fekszik jobban a játéknak?
Egy E8500 és egy Q6600 között kéne döntenem. -
Lirion
addikt
Új armory dizájn van, láttátok már? Funkcionálisan úgy látom, visszalépés történt, de a látvány legalább most már egységes az oldalon.
-
Viktor77
titán
válasz
Whysperer
üzenetére
A 83 és 92 között 10-12% van durván, ami azt jelenti, hogy ha a warri 800K-t tol akkor a sámán 700+K-t. Ha csak nem top guildben játszol, akkor ezért nem fognak kirakni.
Healre ugyanezt tudom mondani, egyik sem olyan szörnyű, hogy ne férne be bárhova, ami nem a guildek felső 2-3%-a (azért nem írok 5%-ot, mert mi* pl benne vagyunk a felső 5%-ban, és hozzánk is minden befér).
Van guild ahol Augurt 2 healelik, sámán+pala kombóban.*: kis bújtatott reklám, Anachronox, Ragna-alli, van felvétel.

-
Whysperer
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
Én azt látom itt,hogy 83 meg 92 okés ,de ez számokban mennyire érezhető ,mert ,ha nagyon akkor bizony ahogy nézem egy cement shaman elég low a warrior dk lockhoz képest....
Tank linke dmegálja ,mert warrioral tényleg nagoyn jó és healeni is nagyon jó Öket,de pl a healer linken azt írja ashaman a leggyengébb healer és közben ,meg ingam e,meg azt mondogatják ,hog yjó erő sstabil heal. Most akkor ezek az adatok alapján értékel az ember vagy ezek csak statisztikák? ,de a staitsztika nem hazudhat egy ilyen számok rendszerre épülő játékban!!
,Lokids : pedig tök jó dungeon bát Én 8-as votl a legnagyob bami healeltem ,de ha melee dps van ott akkro cumi szokott lenni. Én oda egy tank meg 3 ranged dpssel szeretek menni!! Tudom kicsit hülyén hangzik ,de Én alig bírtam kihealeni melee teamet. Bár 897-tel még nem egy bika a gearem!
-
Zedz
addikt
Ha már szóba jött a DPS téma, boomkin és cica között számottevő a különbség?
-
Arnold2
őstag
válasz
Vikthor
üzenetére
Mert még mindig piszok nehéz az a dungi. Oda (circa 7-9-es kulcs felett, 3 affixnél) olyan csapat kell, ahol a min dps 900k.
Mechanika, sebeződés etc. Mikor esett nekünk egy 13-as CoeN kulcs csak röhögtünk és hagytuk bukni. Még csak a bizti chestre se mentünk rá.Kell még egy kis idő, amíg mindenki kitapasztalja és utána nem lesz gond.
-
Miért van az, hogy CoEN-be ennyi a fail group? Meg hogy tankként az elsők közt vagyok recounton? Ritka a jó dps, válogatni meg nem tudok, amikor nem enyém a kulcs és az sem garancia...
Akinek van oda 9-10es kulcsa és 750k+ dps-e szóljon nekem toljuk. PUGos csapatokból most egy kicsit kezd elegem lenni. Nem szeretném elkönyvelni CoEN-t RIPként.
-
Whysperer
addikt
válasz
üzenetére
Köszi. már ki is töltöttem.
Srácok nem sok tart már a szeretett shamanom melett.
belegabajodtam a 2004.es warrioromba újra és elkel,hogy mondjam. A Tank warrior nagyon tetszik!
Komolyan még Pvp-re is klassz volt
Amit írtam ,hogy 3 óra 110 után legendary vállas. ;-P Nem a legjóbb,de warrior leap +1 szóval most 3 van. Dungeonban átugrom a fél pályát így! nagyon jól jön Key+ runnál! ;-)Amin viszont tényleg megvagyok lepödve,hogy a warriorral gearbe/Class hall fejelsztésben és AP pontban mindenben ugyanott tartok mint a shamannal. még a fegyver fejlettségben is éppen alatta van csupán. Érdekes,hogy tankkal sokkal gyorsabb bejutni bárhova mint healerrel. Ennyire nincs tank vagy mi? nem értem. Healerrel sem volt problém a,de ez még annál is gyorsabb akárhova. Amin meglepődtem ahova a shamanomat nem viszik 897-es gearrel, oda a warrriorom 878-cal meg igen. Érdekes.
Amúgy ez a 900 ilvl varázs álom határ miből lett kiszámolva? mármint,hogy 897 ilvl-lel nem vagy jó valahova,de 900-on már brutális lesze?
nem is értem ,)Viktor sok valóság alapja van annak amit mondtál.
-
törölt tag
Egy nagy Warcraft III verseny van kialakulóban, aminek ti is részesei lehettek!
Illetve egyelőre csak egy igényfelmérés.Tervezett programok: Wacraft II-II, HS, HotS, DotA,WoW verseny, cosplay, könyvsarok, előadások a magyar esportról, minibár, és profi kommentátorok által castolt döntő az élő eventen!
-
Lirion
addikt
válasz
Robitusin
üzenetére
2 percbe került ezt a friss guideot előkeresni a youtube-n, még 2 perc alatt pedig azt is meg tudtam nézni, hogy ez egy valóban a fury warriorhoz értő játékos.
(#75270) Roland861010
Hát ez alapján nem, ez alapján nem hogy pug-ba, de guildbe se invelnélek.
Ha már afk-zol lfr-ben, legalább úgy csináld, hogy bele se ütsz a bossba, akkor nem látja majd senki, hogy te csak auto attackolsz. 
-
Robitusin
csendes tag
Köszönöm mindenkinek az építő jellegű kritikát, legalább van valami amin elindulhatok...
Sajnos tapasztalt és hozzáértő játékosok (értsd guild társaktól nem igazán kaptam segítséget) nincsenek a környezetemben, így amit kútfőből tudtam megtettem...úgy néz ki ez kevés. Átnézek újra mindent, megpróbálok más rotát, illetve ami beszerezhető (gem, encsa) azokat felteszem.
Még egyszer kösz
Esetleg rotában tudtok valamit javasolni? Noxx, icy próbáltam, de ezek szerint vagy az ottani infók nem a tutik, vagy én nem értelmeztem jól azokat...

Üdv: Robitusin
-
Roland861010
veterán
-
demerion
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Mivel valakinek logolnia kell és fel is kell töltenie ahhoz, hogy itt megjelenjen

-
Viktor77
titán
De azért na, a mi egyik warrink logja, 906 equipped: [link] (tedd át heroicra, alapból mythicen van).
-
demerion
tag
válasz
Robitusin
üzenetére
Kezdjük az elejétől: 0 gem/enchant, nincs setbonus. Talent: st-re szinte biztos vagyok benne, hogy az avatar jobb mint a wb. A rotáddal valami irdatlan nagy probléma lehet, ilyen dpseket 880 körüli emberek szoktak produkálni, nem a játék jelenlegi 3-4. legjobb dps specével. (Nem bántásból mondom, nézz utána mindennek és olvass végig mindent amit tudsz.) Pugból ha meghalsz a bossokon vagy semmit nem tolsz vágnak ki egyből, ahova meg curve nélkül invelnek az jó eséllyel végig se megy.
Megoldás:
1. mégegyszer, átolvasol mindent, simelsz, megnézed mások logjait mit hogy csinálnak
2. keresel egy kb casual guildet aminek megy a 10/10HC. -
lakisoft
veterán
válasz
Robitusin
üzenetére
Dehogy segítsek is ne csak trollkodjak valami nagyon nincs rendben a karaktereddel:
[link] 340k-s dps-t kalkulál neked ez nagyon nagyon kevés.A fegyót megfelelően van fejlesztve? A geared jól van összerakva? Valószínűleg ezekkel lesz a gond.

Ha nem tudod eldönteni egy cuccról hogy jó-e neked vagy sem akkor e pawn nevű addon tud neked segíteni (persze csak ha normálisan be van rajta állítva minden!)
-
Lirion
addikt
Minden friss karakter gyakorlatilag azonnal fel tudja húzni 110-es szinten az AK-t 15-ös szintig (7500 order resources kell hozzá), amivel az első 2-3 golden traitet 1-2 óra alatt meg lehet szerezni. A válaszom tehát az, hogy teljesen fölösleges szintezés alatt ezen aggódni, mert amennyi AP-t gyűjtesz 110-ig összesen, annak a többszörösét is egyetlen wq teljesítésével meg tudod majd szerezni 15-ös AK-val.
-
Lirion
addikt
válasz
Robitusin
üzenetére
Szia!
Nem akarlak megbántani, de a teljesítményed alapján (amit itt megtalálsz) a legtöbb pug raidből az első pár boss után ki leszel rakva. A logok alapján a dps-ed a gearedhez képest nagyon kevés és nagyon sokszor meghalsz. Ha komolyan gondolod az aotc guldan achit, akkor ezen változtatnod kell, utána kell járnod, hogy lehet több dps-t tolni és hogy mikbe haltál bele és azokra figyelni. Vagy választhatod a könnyebbik utat, hogy egy fake achievementes addonnal generálsz egy aotc guldan achit és azt linkelgetve jelentkezel csak Gul'danos groupokba. Előbb-utóbb némi szerencsével és türelemmel bekerülsz egy csapatba, ahol elsőre lemegy és nem csekkolnak le se armoryn se warcraftlogon, ez viszont hosszútávon nem biztos, hogy jó megoldás.
-
Zedz
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
Köszi a tippet, akkor megszerzem az Artifact fegyverem és visszahúzom nagy tehén testem Nagrandba.

Más: Legion elején felhúztem egy warlockot majd abba is hagytam a játékot, de most egy druidot húzok balance talenten, viszont a végcél egy resto druid lesz. Arra emlékszek, hogy a fegyver szintezése nem volt egyszerű, és a fentebb említett cél eléréshez fejlődéshez először a balance fegyvert kellene megszerezni és húzni, majd a restót. Ezen könnyítettek (mármint a fegyverek fejlesztésén), vagy már első körben a restót szerezzem meg és húzzam fel?
-
Robitusin
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Cirka 1,5 hónapja próbálom a "Gul'dan kills (Heroic Nighthold) - Achievement"-et megszerezni, mind eddig sikertelenül. A guild-ben ahol vagyok (Masters of Mayhem) volt egy kemény mag, akik rendszeresen raideltek, de ők távoztak a csapatból, az ott maradottak pedig inkább csak amolyan "gyűjtő" jelleggel vannak fent. Próbáltam többször, sok különféle összetételű grouppal, de minden alkalommal sikertelenül jártam (indokolatlan kick, leavelő játékosok, wipe után szétszéledő csapat...etc.).
Egy lehetősség maradt még, a boost group, de ezt megfizetni nem tudom, és igazából nem is akarom. Én úgy érzem meg van a tudásom a játék ezen részének teljesítéséhez, csak lehetősséget nem találok, hogy megszerezzem az achievement-et. Valaki tudna segíteni, annak nagyon hálásan megköszönném.Realm: Arathor / Horda
Ingame: Robitusin / bubHUN#2642
Class / Spec: Warrior / Fury
Item lvl: 901 / equipped 903Armory: [Robitusin]
Üdv: Robitusin
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
98-on már érdemes átmenni Legion területekre, vagy inkább 100?
-
Skyhunter
őstag
Napokban volt ilyen 7500 nethershard-os order hall küldi. Tegnap "hozták le" a championok, de nem kaptam meg a 7500 n'shardot. Ilyenkor mi a teendő? Ticket?
-
Healbacsi
őstag
válasz
Arnold2
üzenetére
Lekorlatoztak a szolgatatast, mert karbantartast vegeztek. Sor volt a serveren is mar fel 8-kor.
We are aware of an issue affecting our authentication servers, which may result in slow or failed login attempts. We are currently investigating the cause and will provide updates as they are available. Please follow @BlizzardCSEU_EN on Twitter for further updates.
-
Arnold2
őstag
Srácok!
Ez mi ez?? [kép]
És még csak nem is a WoW, hanem az app..Update: míg írtam a hozzászólást hirtelen beengedett. DDoS van?
-
Viktor77
titán
válasz
Whysperer
üzenetére
Az első linked rossz. Nem ott kell átállítani healre, hanem az első nyilacskánál. Ugyanaz a link, csak átállítva: [link]
Ha nem nagyon csinálsz semmit, 1-1.5 havonta akkor is esik egy legendary. Nekem már csak 2 hiányzik holy ágról. 8 van, 2 hiányzik, meg a craftolt, de az nem számít semmibe.
Szeptemberben nem játszottam még, szóval, 7 hónap alatt 8. -
Whysperer
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
Ne is mond... mutattad ezt a listát : 8) [link] ... [link]

Tegnap behaltam. Ugye írtam,hogy vasárnap lett 110-es a warrior. Na ugye alap gearrel 0-ás mythic-et letankolom ás kaptam egy 2-es kulcsot. Nem volt időm játszani vele így úszott a kulcs. Irány a class hall láda nyitás gyanánt. Odaérve kinyitom a ládát. Mit kapok? 2-es kulcs , 700.000 Ap token , Legendary protection vállast! CSÓKOLOM.
Shamannal 1 hónapja rotálom a Mythiceket normálon meg 10-11-en és semmi. Erre a warrior 4 óra lvl 110-en eltöltött idő után Legendary!!! OMG -
Whysperer
addikt
válasz
Arnold2
üzenetére
Mondjuk érdekes lehet nem fura csak ,de ha tankkal vagyok fent akkor healer nincs,ha healerrel akkor tank

De köszönöm mindenkinek az észrevételeket ,mert sokat segített minden szó és nézőpont!
peterkeT: Szerintem biztosan. max lootot dps vagy healerre rakod vagy amire akarod palanal vagy dk-nál .. de nekem még questelni is gyors volt prot warriorral. Oké kevesebb dps,de egyszerre több mobot öltem meg . Bevallom öszintén a városban álltam rest miatt és onnan instant hivogatott a dungeon finder tank specen! DPS specen 25 perceket írt. Pala tank nem annyira tetszett(viszont szerintem nagyon jó tankolni vele),de a DK az igen!
-
parandroid
félisten
Ha már tank, palát, vagy dk-t érdemes tank specen húzni 100-ról 110-re? DPS only specekkel az a gondom, hogy olyan szinten lassítja a questelést, hogy nerfelték a self-healeket, hogy elég keservesen haladtam a mage-el, és a fury warriorral is, mire elértem egy használható geart. Ahogy nézem, komolyabb gearben már megszűnik ez a probléma, de azért egy victory rushnak tudnék örülni továbbra is.
p
-
Whysperer
addikt
válasz
Arnold2
üzenetére
Rendben és rendben!
bevallom hosszú hétvégén volt időm kicsit elereszteni magam munkából és107-ről felhúztam a warriort 110 egy este alatt és annyi Ap jött közben ,hogy mind Prot/Fury ágon kihúztam fullra a special ágig! Szóval a gyors fejlődést megértem. Kérdésem azért volt ,mert kicsit meguntam healelést ,de a cement/elemental nem igazán tetszik. de a tankolás meg a fury nagyon elvan találva most szerintem. nem is az erősége érdekel hanem a játék mechanizmusa tetszik.Shamannal meg nem esik az item egyszerűen és pl nagyon kellene magasabb keystone-ba a 4-es setbonus ,de nem nagyon dobálja a raid ,-P unlucky

-
Arnold2
őstag
válasz
Whysperer
üzenetére
Igen nehéz kérdés, talán nem is fogok tudni Neked kielégítő választ adni.
Pár dolgot kellene szem előtt tartani:
-Mondataid rendes tagolása
-Amely class/specc most jól teljesít, az nem biztos, hogy a következő patchban is úgy fog. Annyira változtatják a classokat manapság, hogy nagyon nem lehet következtetéseket levonni a jövőre nézve. Lehet, hogy most a Warrior pl OPnak tűnik, de amint kijön a patch megint építkezhet alulról. Lock-ként emlékszem még Cata végére, amikro a destro lock ott volt a top 3-ban a DPS listán, most casual szinten örülök ha a középmezőnyben vagyok.
-Szintén univerzális dolog, de játssz azzal ami Neked több örömet okoz. A gear nagyon könnyen jön, és ha van esetleg egy jobb guild közösséged, akkor még könnyebben. Broken shore az új loot hajó, pik pak fel lehet öltözni átlag ilvl 880-ba shardokból (kényelmesen 1 hetet sem adok rá). Szóval ha warrior tetszik, akkor játssz azzal.
-Nincs warriorom, így csak a környezetemet látom, de ha jól esik a gear, és szépen össze tudják pakolni a karaktert, akkor abból amit én látok szépen oda tudnak per pillanat aprítani.Remélem tudtam segíteni valamit.
-
Whysperer
addikt
PLS NO OFFENSE!!

Felteszek egy kérdést és légyszi ne küldjetek el a búsba ,mert lehet semmi másnak ,de nekem ez elég nagy kérdés most.
Nem nektek kell persze eldönteni csak tanácstalan vagyok ebben és véleményeket várok azért,hogy lehet olyat mondtok amire Én nem gondoltam nézőpont szempontjából.Szóval még annó a legelső k60-as karim vanillában a tauren warriorom volt. ,de Bc megjelenés előt elkezdtem Shamanozni és azóta Resti shaman a mainem rendületlenül. Viszont a warriorom a Fő altom amit mindig kivétel nélkül felhúztam tiszteletből is. Most Shamanom mainem,de ninc sidőm játszani két karakterrel ,de mikor ugyan ezt adolgot megtettem ,hogy felhúztam a Warriroromat 110-re. Azt tapasztaltam haljátok,hogy ez a warrior annyira iszonyat jó ,hogy most nagyon elkondolkoztam rerollolok. kérdésem. Viszont, most tudnátok mondani valamit arról ,hog ya warrior most mennyire jó mármint magasabb gearben tank/fury érdekel ,de az armsról is szívesen hallgatok véleményt.
13 éve shamanozom és nehezen hagynám ott a karim,de a warrior nagyon tetszik.
Nem ér kinevetni ,mert tudom manapság az a menő ,ho gymidnenből felhúzod stb, de Én ragaszkodom ehhez a 2 karakterhez. Ezér tis krédem a véleméyneteket.
-
Telda
addikt
Hali!
Ha már hardver téma, az mitől lehet hogy a karakterválasztó képernyőn, csakis ott, sípol a tápom.
Ha ha ablakot váltok, vagy belépek a karakterrel a sípolás megszűnik.
Tudom elég hülyén hangzik
. -
Whysperer
addikt
válasz
Retro11
üzenetére
Értem Retro11 evvel teljesen egyetértenék veled. Csak az a bajom evvel ,hogy 5 hónapig rendben volt és most meg 2 hete csinálja csak. Meg példul az egyik guidl társamnak egy FX6350 van egy 1050-nel .. beállítottuk telejsen ugyan azokat a VGA beállításokat és ugyan abban araidben Ő is tankolt Én is tankoltam egymás mellett álltunk amikor nekem beakadt neki nem.
Viktor77 érdekes.
-
Whysperer
addikt
válasz
lakisoft
üzenetére
hazaérek csinálok képe tmonitorozásról ,de egyedi borda van rajtuk és olyan hideg mint a huzat. Főleg,hogy zalman z11-ben mindenhol ventivel telejsen hideg a levegő. CPU WOW közben 20%-on van terhelve szinte semmi. Ellemben mikor Maya-ba 500 framet renderelek akkor meg mindegyik mag 99%-on teker. WOW-ban még 26%-nál többet nem láttam. Ha DOOM-ba minden maxon még egy micro lag sincsen pl.
most köv hónapban veszek még egy SSD-t aztán rátelepítem arra a WOW-t megnézem marad-e a baj.
-
Whysperer
addikt
válasz
Tsebacsi
üzenetére
a VGA 60 fokos volt max. a CPU 40-50 fokos. 20% -on megy SSD és a HDD sentinelezve volt hibátlanul működik / hibás szektor nélkül! Nem más játék alatt nem jelentkezik. Újra raktam a WOW-t és akkor is ugyen ez a 2 hiba.
Munka alatt sincsen hiba/renderleés alatt sem/ DOOM/ stb alatt sem
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Nem tudjátok mi okozhat olyat,hogy rendszer eredeti windows 10 64 pro/ FX8350 4,5 Ghz-n/8Gb ram/GTX 1060 (nem minden fullon)
1: Néha Dugeon-ben vagy raiden megakad 2-3-4 másodpercre a játék. majd folytatódik tovább vagy dc
ez az egyik.
2: A másik amióta feltelepítettem nagyon lassan jelentkezik ki a játék úgy,hogy néha a "program nem válaszol" - lal kell bezárnom.1-est 1-2 hete kezdte el csinálni a 2-es problémát meg amióta frissen feltelepítettem!
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
AZ asszony elakadt a repüléshez szükséges acsik közül a glorious-campaign-ben, de nem tudja, mi a következő quest, vagy mit kellene csinálnia. Van erre valami addon?
Köszi -
parandroid
félisten
válasz
BoneDragon
üzenetére
Vagy valami halott kondi alaplapon/vga-n. Én végignézném, nincs-e valamelyik kipúposodva, kifolyva.
p
-
sayCet
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap ota jatszom a jatekkal, de fel lepett egy kis technikai problema. A konfig i5 2500, GTX 750Ti, 12GB RAM. Ha ultra beallitasokon jatszom, akkor korulbelul 10-15 perc es barmi BSOD vagy hiba nelkul kikapcsol a gep, majd 3-4 masodperc mulva ujraindul. Msi afterburnert feltettem, 50 fokot mutat a Gpura, szinte majdnem vegig 100%on porgetve, CPU 50 fok. Mi lehet a gond?
Elore is koszonom! -
Lirion
addikt
válasz
Kisnyikhaj
üzenetére
Nem bántás, de most ennek mi köze van a wow-hoz?

-
thomeef
őstag
válasz
Kisnyikhaj
üzenetére
Ha kap áramot fehér, ha nem, akkor piros, szerintem nem bonyolult

-
hemaka
nagyúr
válasz
Kisnyikhaj
üzenetére
Nvidia visualizer a barátod, kapcsold ki a disco fényt.
-
Kisnyikhaj
csendes tag
Hali, valaki nem tudja, amikor a gép ki van kapcsolva, miért világít a vga(asus gtx 1060 6gb)? Amikor a pin nincs rádugva akkor pirosan világít, de amikor gép ki van kapcsolva akkor mindig fehéren, mondjuk elég zavaró mikor aludni próbálok aztán, ha nem áramtalanítom folyamat világít fehéren, valakinek valami ötlet, neten nem találtam semmit...

http://kephost.com/image/wXzW
http://kephost.com/image/wXzi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

belegabajodtam a 2004.es warrioromba újra és elkel,hogy mondjam. A Tank warrior nagyon tetszik!
, a nagyságod a már régebben említett magas lovon pedig még grandiózusabbá lett...

.