Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
En valtottam ugy erzem, eddig nagyon bejon a DH.
Havocnal hianyolom a self healt, a killing blowbol szarmazo soul fragment-et nem igazan szamolom ide. Vengeance-nel pedig a mobilitas nagyon hianyzik ami Havocnal nagyon bejon.
A double jump+glide pedig fenomenalis. -
törölt tag
-
Redcaster
őstag
DH-val hol lehet megtanulni a Pandarián repülést? Sehol nem találom Stormwindben

-
Ra's al Ghul
senior tag
Hello!
Csak úgy kiváncsiságból kérdezem, hogy rajtam kivűl van még itt valaki, aki vált maint DH-ra?
Illetve, kikenk hogy tetszik a DH?
-
nonsen5e
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
Lehet, de ki tudja ott mennyire szeretik az alul-teljesítőket (klán nélkül már évek óta nem mentem sehova).
Hetekben húztunk fel egy RAF-os baráttal karaktereket. Én full heirloom cuccban, Ő teljesen kezdő mmo játékos.
Healerként sorra toppoltam a dps listákat is, bossok átlag 5-6 mp alatt haltak, de számtalanszor kickelték szerencsétlen havert azért, mert "kicsi a dps-e". Amikor nincs ideje, hogy kilőjön egy Fireball-t, mert olyan gyorsan haladunk (egész csapat full loom), akkor komolyan ki kell kickelni azt, aki nélkül fél másodperccel hamarabb halnának a bossok ha egy gearesebb valaki jönne a helyére.
Aztán lehet csak én fogtam ki a világ legnagyobb parasztjait sorozatban, meg lehet persze raideken más a helyzet. -
asuspc96
őstag
Hali!
A Mark of Honor pontokkal mit érdemes kezdeni ?
Tartsuk meg a Legion-hoz, lesz értelme ? -
.LnB
titán
Ismét tanácsot kérnék.
Kellene a Holy palámnak valami offhand. Van valami könnyen megszerezhető cucc amire érdemes rámenni? Sajnos nem vagyok még raid-re érett. Szóval még normal (random) raid-et sem merném megpróbálni. Nem tudom milyen nehéz lehet.
Vagy mit tanácsoltok? -
nonsen5e
veterán
válasz
zola09
üzenetére
Én kibékülnék azzal, hogy legyen minden töltőképernyő másfél perc, mert az abszolút nem zavar, de a textúrák streamelését sem bírja medium grafikával (eleinte ultra-t is bírta a laptop wod alatt), és meg-meg akad állandóan.
Asztali gépen a szintén 5400rpm-es WD Re. gond nélkül tölti őket. Érdekes. :/
-
r6man123
senior tag
Keresgéltem, de nem találtam a legújabb patch-re optimalizált Garriosn "buildet". Van tuti tippetek, esetleg tudtok linkelni oldalt, ahol jó összeállítást lehet olvasni? Nagy visszatérő vagyok, nem igazán tudom merre tovább

Előre is nagyon köszi!
-
nonsen5e
veterán
Két kérdésem lenne.
Játszik valaki 5400rpm-es merevlemezről?
Laptopomban az van, és nagyon nem bír el a játékkal. Szűz Windows telepítés után is 100%-on eszi szinte végig a wow.exe és gyakran akad miatta. Van más "gond" is ezzel a HDD-vel, de nem garanciáztatható még vele. Nem hiszem, hogy egy működő 5400-as ne lenne elég a játékhoz. 4-es view distance mellett.Játszik valaki mobilnettel?
Vodafone 75/25 net, tavaly még 10-15 fős raidek is gond nélkül mentek vele mikor már be volt lassítva, idén pedig már lassítás nélkül is játszhatatlan elég gyakran. Stabil jelet fog a mobil router, a letöltési sebességgel nincs is semmi gond, de a játékok katasztrofálisan laggolnak. Pontosan ugyan ott használom mint tavaly, két routert is próbáltam. -
.LnB
titán
Proving ground healing wave 6, Holy Palával. Mit kell csinálni a mobbal, hogy ne öljön meg instant? Próbáltam stunolni de nem működött. Vagy rosszkor stunoltam?
-
asuspc96
őstag
Hali!
Aki mining-ot csinál milyen addont használ hozzá ?
ezt találtam, nekem néha becsapós, mert nincs is ott amit jelez, lehet régi ?
illetve aukciós házhoz, meg a levelek begyűjtéséhez kéne valami frankó.
A videóban 14:44-nél van valami meg utána nem sokkal a levelekhez is, az használható vagy azóta van jobb is ? -
laceszgamer
addikt
válasz
hemaka
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Már kezdtem kicsit aggódni, hogy nem-e valami adathalászat van a dolgo mögött, hogy oda küldi első próbára mindig az adatokat, de akkor megnyugodtam.
Blizznek meg grat, bár igaz, már volt pár fős sorbanállás is párszor a napokban, akkor mi lesz még 30-án.
-
hemaka
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Mindennapos.
-
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nálam is eljátsza ugyanezt az utóbbi időben.

-
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Egy furcsa kérdésem lenne.
Régebben ,sezrintem még mielőtt kijött a WoD ,azelött volt egy saját site (honlapja)
amin EZ a kép volt a háttér.
Az az oldal valahogy elérhető még ?
Le szeretném menteni azt a loopos videó/kép hátteret. -
laceszgamer
addikt
Csak nálam van hogy mindig másodikra sikerül csak belépni bnetre? Elsőre mindig hibaüzenet aztán vagy újra próba vagy continue offline.
-
.LnB
titán
Offhand esik ezen az eventen? Fegyver már esett négy. De offhand nem. És nem ártana valami a holy palám masik kezébe.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Whysperer
üzenetére
Minden MMO CPU limitált. Ezen majd a DX12 fog segíteni, addig ez lesz. És ez van az összes többiben is, lásd amit korábban írtam a topicban a Black Desert Onlineról: hiába részletesek a karakterek, cserébe elég durván beáldozták a látótávolságot, pontosan emiatt.
Madwe:
"Azért az nagyon nem mindegy, hogy új kódot írnak, vagy egy élő kódot újraírnak, mert ott jelentősen meg van kötve a kezük!"
Nincs. -
Madwe
nagyúr
válasz
Csapoati
üzenetére
Félreértettél, pont azt mondtam, hogy egy élő motort "újrairní" nem lehet olyan hatékonyan, mint egy újat nulláról. Nagyon sok gyermekbetegséget magával fog hordozni. Új motor alatt meg elég sok minden szét tud esni, statokat skilleket újra kellene ellenőrizni h rendben mennek e, úgy ahogy eddig stb.
-
ldave
félisten
Azt jól tudom, hogy az inváziós large chest-ből eső fegyvert nem lehet máshogy megszerezni majd? Szóval ha kell a skin, akkor ki kell farmolni minden karakterrel?
-
Whysperer
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Mint ahogy az sem indegy,hogy kiadni valamit és vagy ráereszteni a npre valamit ami még a 100-200 ezres kártyákon is akad? Ilyen NV barát játéknál beesik a 980Ti/1070/1080-as usereknél a játék ide vagy oda, ha ez bárki szerint is normális akkor csókolom egészségére. 8)
Pont most néztünk tegnap egy telejsen szűz WOW-on 980Ti + 4,4 Ghz 4790k-val!! 30 +-
-
Whysperer
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Már midnent megnéztem akármit toltam ugyna annyi maradt.
Érdekes mert laptopon is meg asztalin is ugyan ez a jelenség van 8)
Pedig 3 gépem van 8) Szóval azért egy 4,4 Ghz-en futó 4790k meg a 4,5-s 8320 ugyan azt a produkálja. meg az i3-as laptopom is. Szóval érdekes dolog.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Whysperer
üzenetére
Az FPS-hez semmi köze nincs a szervernek, kizárólag a te gépeden múlik. Ez jelenthet addon problémát is, szóval próbáld meg kikapcsolni azokat. Ha a az segít, akkor valószínűleg CPU limitált a géped (legalábbis WoW szempontjából). Látótávolság csökkentéssel se nő az FPS?
-
Whysperer
addikt
Skacok ez valami server lag bug az FPS-sel? stabil 40-50 Fps. viszont,ha leszedem full legkisebbre a beállítűsokat akkor is ugyna annyi az FPS-em.

-
Cathfaern
nagyúr
mouseover: föléviszed a kurzort valami fölé (raid frame, nameplate, stb.), majd megnyomod azt a keybindot amire beraktad a macrot. Tehát az egérrel csak célzol, de nem kattintasz vele
clique: magára az egér gombra bindolsz dolgokat, tehát föléviszed a kurzort valami fölé, és kattintasz az egérgombbal. Megjegyzem a clique lényegében tartalmazza a mouseovert is, mert lehet billentyűzetre is bindolni vele már. És akkor lényegében ugyanúgy működik, mint a mouseover macro.
-
ldave
félisten
-
.LnB
titán
Az aláírásom teljesen helytálló (volt).
Az, hogy hülye vagyok az egy más téma.
5 év. Olyan érzésem van mint ha sose játszottam volna a játékkal kb.
Nem tudom miért felejtettem el ennyire sok mindent. Tegnap például nem találtam SW-ben a Hyjal portált.De ha sikerül végre valamikor végre újra felvennem a ritmust akkor megnyugodhatsz nem lesz gond.
A másik meg, hogy egy teljesen új szerepkörbe szeretnék most játszani. Régen egy cseppet sem foglalkoztam a healeléssel, így a macro-ival és az addonjaival se.
A kérdéseket meg azért teszem itt fel dolgozom. Otthon nincs sok időm mindennek utánajárni mert akkor nem lenne időm játszani. Családos ember lettem ezt írtam már párszor. Persze akkor miért játszom nem ha nincs elég időm rá? Ugye?
(#69440) birno Köszönöm.
-
.LnB
titán
A Mouseover Macro-k hogy működnek?
Ez úgy működik, hogy billentyűvel kiválasztom a spell-t és csak ha rákattintok a grid-en valamelyik party memberre akkor fogja castolni?
Vagy rögtön az egér kattintásra "bindel" be egy spell-t és csak kattintani kell az egérrel és azt castolja?
Vagy használjam a Clique-t és akkor a makco-kkal nem kell foglalkoznom. (Nem használtam még azt se korábban)
-
k.kristof
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nem kell. A vásárolható cuccok BoA-k, eggyel farmolod a Nethershardot, bevásárolsz, és átküldöd. Különben nem tudnád megszerezni a warglaive-et sem, ha dobozosat veszel, vagy digitálisat augusztus 30-a után.
-
laceszgamer
addikt
Scenariot tényleg minden karival meg kell csinálni amivel szeretnék vásárolni az eventes vendornál?

Ha csak 20 perccel számolok egy karinak, bár annál tuti több, akkor is vagy 3 órám el fog rá menni kb, de inkább több.

-
Sziasztok!
Van itt valaki -Ragna/Horda- oldalon (2 személyes mounttal rendelkező), aki ráérne és tudna segíteni, hogy lvl100-as lehessek mihamarabb? Van egy Rapid Mind potim és a bonus objectivekkel ugye gyorsan meg is lenne a levelcap. Sajnos Nekem nincs meg a Draenor repülés. Lvl95 vagyok jelen pillanatban. Aki lenne olyan kedves, az pü-ben írjon egy bnet id-t.
Illetve egy olyan kérdésem lenne, amit eddig nemcsinált a játék és zavaró, hogy automatikusan repairol és eladja az itemeket. Ezt hol tudnám kikapcsolni, vagy melyik addon csinálhatja?

-
Yodamest
veterán
Valaki a játék beépített felbontás-skálázóján kívül (ami nálam spec. nem dob sokat a megjelenésen)használ/próbálta már az nvidia DSR-t? Ott van érdemleges javulás? (1080p natív felbontás)
-
warcat
veterán
De ezt most megint el kell mondani (hiszen ott van minden ilyen irányú tesztben) hogy a WoW még mindig alapvetően CPU függő játék,tömegjeleneteknél meg aztán pláne.És a legfontosabb az egy szálra jutó teljesítmény.
6700k@4.6 + gtx 1080 hozza a 130+fpst (1440p) mythic HFCben is.Most a Légiós eventeknél nem néztem mert nyilván mással voltam elfoglalva de semmi akadás vagy lassulás nem volt érezhető,pedig ha valami tömegjelenet akkor ezek biztosan azok.
-
k.kristof
őstag
Minden megvásárolt WoD mellé járt a 90-es boost, még azután is megadta a support, miután a Battle Chest része lett a WoD, de még volt valahol elfekvő dobozod. Ugyanígy minden megvásárolt Legion mellé is fog járni, mindegy honnan szerzed, amíg a következő kiegészítő nem jön.
-
Yodamest
veterán
Legiont még nem vettem, kicsit várok vele. Régen sokat wowoztam, csak amikor abbahagytam anno, mindent töröltem + most tök más szerón vagyok mint régen. (twisting nether)
Ez a 100-as boost egyébként állandó érvényű? tehát ha 2 hónap múlva veszem meg a legiont akkor is kapok vagy csak így induláskor osztogatják mellé?"1080p+200%-os renderscale + minden fullon (kiéve az élsimítások, mert az mindek 200% rscale mellé ugye.)"
Itt szerintem benézted a dolgot, mert nálam legalábbis, ha felveszem a renderscalet 200%-ra akkor az élsimítást is magától felteszi a lehető legdurvábbra! Nézd csak meg az élsimítás beállításodat, tuti, hogy csutkára felrakta nálad is.
-
Viktor77
titán
válasz
Yodamest
üzenetére
Pvp szerveren olyan helyre menj inváziózni, ahol nem üthet meg az ellen, ha nem vagy pvp flagged. Allinál ez Westfall, hordásoknak Barrens. Arra figyelj, hogy más frakcióbelit ne üss meg, csak mobokat.
A PH! a legnagyobb hazai informatikai portál helyett lassan a leglassabb, legelérhetetlenebb lesz.
-
-
Motyi
senior tag
válasz
Whysperer
üzenetére
Nem akarok AMD vs. nVidia flamet, de tény, hogy NV-n messze jobban fut a WoW mint a pirosak kártyáin. Én egy GTX 1060-at használok (kb. GTX 980 szint) jelenleg 2560x1440 felbontáshoz egy i7 4790@4.6 Ghz procival. Így nagyjából megvan a stabil 60 fps maxos beállításokkal, de élsimítás nélkül.
4K-ra szerintem GTX 1070 kellhet ha szeretnél maximum beállításokkal játszani.
Szóval röviden összefoglalva az általad említett kártyák közül, ha csak a WoW a fő cél akkor kiesnek az AMD kártyák, de a 1060-al is csak jelentős kompromisszumok mellett tudsz 4K-ban játszani ha fontos a min/fix 60 fps. -
.LnB
titán
válasz
Yodamest
üzenetére
Ha megvetted a Legion kieget akkor kaptál egy karakter boos-ot is amivel az egyik karidat fel tudod boostolni lvl100-ra. Ez a karakterválasztő menüben ott van balra fent. Ha nem akarsz lvl13-as karival játszani.
De ha még nem wowoztál akkor jobb ha felhúzod a karakteredet te magad. Mert azzal is tanulsz. Igaz későbbiekben ez a tudás még nagyon kevés lesz de azért több mint a semmi.A Legion eventben elvileg lvl10 feletti karakterrel már részt tudsz venni. De erről nem tudok többet. Majd mások megcáfolják ha nem így van.
-
Fandango
veterán
A bug vagy feature lehet, hogy az appearances alatt megjelennek a DH kezdőn kapott armor skinek, de transmog csávónál már nincs ott a választó listában?!
-
Yodamest
veterán
Na belevetettem magam én is tök 0-ról a játékba. Semmi nagy karim nincs, 13-as a warrim
Az lenne a kérdésem, hogy a legion missziósorozatba hol tudok becsatlakozni? Vagy azt csak nagy karakterrel lehet? A mapon láttam, hogy vannak megjelölt pontok, ahol folyik épp a légiótámadás, elvileg oda kellene mennem?
Köszi! -
CactuS
Arcképgyáros
-
.LnB
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönöm 

), egyedül is kihealelem, de közben gyakorolhatnál, látnád a mechanikákat.

Azt hittem lefordulok a székről mikor megláttam, hogy 28fps..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)