- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Apophis
őstag
válasz
Viktor77 #1225 üzenetére
Na ja, duelben erős (kivétel shadow priest, jó WL), egy bizonyos szintig, de pl. én már kaptam ki palától. Nem kell más, egy komplett tier1 epic, és mage esélytelen. Duelezgettem palával 4k HP 6k mana, 150+ unbuffed fire res. Hasonlóan, az összes MC-s playernek lesz fire res-e, egy MC MT ellen meg vicces harcolni, ahogy a pyro 300-at critel rajta.
Sajnos most az van, hogy komolyabb gear esetén a caster kasztok hihetetlen mód legyengülnek. Én mondjuk 200-al többet sebzek a fireballal, de a warrior már 2k+ executokat, 1k feletti criteket ver rám, a fire nem sebzi, és fire mageként gyakran még polyzni sem tudom, ha van trinketje (charge-blink-intercept-nova+trinket, ha ő ebből trinkettel kijön, max pom-polyzni tudom). Hunter egy lövésből megöl. Rugó epiccel agyoncsap. Pala halhatatlan. Ennyit erről.
[Szerkesztve] -
válasz
Viktor77 #1200 üzenetére
az egész mappát kimentheted amibe a wow van téve, mert nem kell telepiteni és lehet játszani.
én se szoktam win telepités után ujra tenni a wowot mert megy rendesen. amugy is másik particion van
szerk: na mind1, kcsiit későn válaszoltam de remélem nem törölted le wowot
menni fog nem kell aggódni
[Szerkesztve] -
tjhooker464
őstag
válasz
Viktor77 #1051 üzenetére
Szerintem arra kéne kárhoztatni a palákat, hogy csak fist weaponokat használhassanak!
Mert ez ami a videóban volt.... Hát többet nem is merek majd wow ozni mert egyszer csak megjelenik orgri előtt egy raid nyi pala és mindenkire kalapácsot fognak dobálni!!!!! és nem lehet őket megölni mert shield jük van.... és csak dobálnak.... és a 60 asok nem jönnek.... és csak dobálnak....
-
-Jackson-
őstag
válasz
Viktor77 #642 üzenetére
pedig ez dobálózott, mégpedig azért, mert én is szarban voltam (<20%hp). nem futottam, execute-t nyomattam volna, de pont felrakta shieldet. az meg megint más dolog, hogy senkit nem ér utól, ottvan a stunnolós (6! sec) skillje, az is távolsági, bár asszem csak rövid hatótávú. bőven elég lett volna annak a skillnek megnövelni a távolságát, és mindenki boldog. az megint más kérdés, hogy a palák ezt a skillt használják gyógyításra, a shieldet meg zászlófoglálás-exploitra
.
a másik dolog épp ez aminek te örülsz (hogyne örülnél, jó is imbának lenni)
szóval az én ''rettenetes 4000dmg-es'' executém plate armoron van mikor 300-at sebez. vagy van gépemen szkrínsát, warrior shieldezett priestet végzett volna ki, execute hits priest 150dmg (850 absorbed). és ehhez persze ott kell állnom az áldozat mellett. a pala cucca meg kapásból brutál távolságról, és holy damage, ami ellen baxhatom a többezres páncélzatomat.
énis kérek távolsági execute-t, mert lefagyasztanak és elblinkelnek, legyökereznek és cicába elfutnak, jégkockába raknak és cheetah aspectben elfutnak előlem. szal ez kb ilyen. sztem egyik kaszt sem kapott egy ennyire új skill-t. (cserébe warriorokat orrba-szájba nerfelik minden egyes peccsben)
egyébként egyre fényesebb a helyzet, csak sok-sok farmolást kíván. szal megfelelő critrate-el pikpakk lemegy a pala hp-ja, gyorsan elszokták használni a shieldeket. ma is előfordult olyan, hogy hammerfallnál még shieldet sem volt ideje felrakni szegény kis bubbleboy-nak, olyan criteket vertem bele.
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
Viktor77 #533 üzenetére
Vannak olyan klánok, amik már lvl10-től bevesznek és olyanok is, amik 60-on se. Én a HE-ben vagyok, de félek, hogy előbb-utóbb borulni fog. Eleinte az volt, hogy 50 alatt szinte senkit se vettek be, és csak ajánlással lehetett bekerülni. Mostanában egyre több a kisszintű kari, és valahogy kezd hígulni a 60-asok társasága is. (Pl tegnap is eljött mc-be egy wari ventri nélkül, folyamatosan aggrózott, mielőtt az mt megtartotta volna a mobot. Szerencsére a csetet néha megnézte, mert ha mindezt Lucinál is csinálta volna, akkor biztos wipe...)
Szóval a létszám egy nehéz kérdés, mert már most 37-en voltunk mc-ben, és elég sokan vannak 60 közelében. Egy idő után biztos gond lesz a bekerüléssel, mert annyian meg nem leszünk, hogy 2 MC raid összejöjjön.
Másik oldalról pedig jó lenne, ha több 60-as lenne, mert akkor nem csak hétvégén lehetne MC-zni... -
faber24
őstag
válasz
Viktor77 #542 üzenetére
Ennek nem tudom, hogy örülnöm kéne-e, vagy szomorúnak lenni miatta. Egyrészt örülök, mert az emberek még se olyan hülyék (bár erre van aki rácáfoljon), másrészt szomorú vagyok, mert kevés oldalon borultam akkorát, mint a kamu-TC-n (és még Tolkien Kings-es pólót se lehet kapni
)
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Viktor77 #520 üzenetére
Na, majd irtok a háttérben futó alkalmazások közül párat.
Csak tudjak szerezni egy 10 napos acc-ot valahonnan.
A notimban (ha minden igaz és megjön a hitel még októberben) 1800as turion lesz, 1 mega cache-el, 512 mb ram, mobility x700 128 M. Gondolom az is elég lesz neki.
Oda a messengeren kivül kizárólag, az atitool, a zonealarm, meg egy virusirtó lesz beengedve.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Viktor77 #496 üzenetére
Én szivesen kipróbálnám, de az ismerettségi körömben senki nem játszik vele, 10 ezer helyi valutát pedig nem akarok kiadni, hátha nem fog tetszeni, akkor meg kidobtam a pénzt.
A tört verzió meg teljes mértékben kizárva, ugyanis hallottam, hogy annak a szervere nagyon gyenge.
Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Futás, futópályák
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest