- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Doe
senior tag
válasz
HungAryan #1268 üzenetére
Most hogy az 1.3 teszt miatt nézegettem a beállításokat találtam ott is két elírást.
Az első a kamera beállításnál az az ingyenes angolul free szerintem inkább szabad akar lenni.A második a grafika beállításánál az a shader angolul shadow ami inkább árnyék (nem árnyaló/árnyékoló ha shadert akartak volna írni azt írnak angolul is)
Egyébként én is kérném a többieket is hogy meresszék a szemüket hogy ezektől a hibáktól gyorsan meg lehessen szabadulni. Én sem bogarászom át a szöveget betűről betűre meg ezek felett múltkor át is siklottam de azért ha találok valami szólok.
-
John_Doe
senior tag
válasz
HungAryan #931 üzenetére
Próbálok nem okoskodni meg minden de bevallom a válasszal vártam hátha jön hivatalos hír és jött.
Holnap jön az 1.1
Ezek szerint a magyar nyelv nem lesz rögtön elérhető de ez nem hinném hogy probléma a nyelvi fájlok mindig külön kis tizen megás fájlként töltődnek le. Ahhoz hogy bekerüljön hamarosan csak a launchert kell frissíteni nekik ami nem nagy dolog. -
John_Doe
senior tag
válasz
HungAryan #928 üzenetére
Nos mivel az oroszok ma megkapták az 1.1.0-át gondolom nálunk holnap jön a patch-t ha csak valami égbekiáltó hiba nincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged