- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
az összesített WN8 még mindig gyenge, de a napik kezdenek elfogadhatóak lenni.
Persze nem Diegho mércéje szerint.sokatmondó ugyanakkor, hogy csak 6 tankkal van 1200 fölött a WN8.
szóval van még hova fejlődni.
Sokat jelent, hogy jano_77 tanácsára hasonló stílusú tankokkal megyek egymás után sokat és nem sorrendben 5-6 húzás alatt állóval. Jobban rááll a kezem, mit kér a gép.
Azért a Leo elég stat húzó, bár sok vele a 0-s csata is. -
Diarmand
senior tag
Nem sok olyan csata van, ahol kiegyenlített a játék. Még a statisztika sem megfelelő mérce erre, mert hiába játszik harminc pont 1500-as WN8-cas játékos, ha az egyik oldal egy hihetetlen baromság miatt pikk-pakk elhull és újfent kijön egy 15-5-ös vereség.
Sok csata nem is azon múlik, hogy hol vannak jobbak, hanem hogy melyik oldal követ el valami ordas nagy hibát, amit ki tud használni a másik. Lásd, piros rush lilák ellen, volt benne részem a jobbik oldalt és legyalultak minket a tomatokA T54 mod 1 az ágyú miatt nekem nem kéne. Elég volt a SU100M1-e azzal szenvedni (jobb statokkal!), pedig az egy hetes td, ez meg nyolcas med preferred MM nélkül.
-
Diarmand
senior tag
Hát nem tudom, lehet, hogy Tier 8-ban gyorsabb, vagy random változna a sebessége, valaki segítsen már ki
Ne mond már azt, hogy egy olyan szintű 15-2-es letolásnál, amit emlegettél - és állítólag full gázzal mentél -, nem jutottál olyan helyzetbe, hogy egy darab sebző lövésed legyen, mert ez kicsit durvaBár biztos a tank hibája
-
Diarmand
senior tag
Sokan kíváncsiak lennénk egy olyan körre, ahol 15-2-es nyerésnél egy gyors közepes tankkal nullát képes valaki összelőni
(#32710) meunier Igaza van a többieknek, nagyon rossz irányba viszed a többieket. Elnézve a tank összeállítást, könnyen a tietek lehetett volna a domb. Mellesleg a bázist könnyebb védeni az arty környékéről a fák közül vagy még a templomtól is, mint itt kint a nyílt mezőn.
-
Departed
őstag
Ne is vedd a szívedre, szerintem is humorral kell felfogni. Az ilyen csaták csak piszkozatok aztán nagy néha van 1-2 élvezetes is.
Mondjuk most hogy mennek a nyaralások és csak elvétve tankozom, valahogy vidámabb az életem.
Mondom ezt úgy hogy 11ezer csatát csak lenyomtam vele. -
törölt tag
-
diegho
nagyúr
Ezek szerint te olyan intelligens vagy, hogy egy twitch streamen keresztül meg tudod mondani, hogy ki mennyire intelligens. Ne felejtsd el a tényt, az összes nagy sorozatgyilkos kiemelkedően intelligens... az, hogy valaki intelligens konkrétan mérhető, de ezt sose fogod egy videó streamen keresztül megtudni. Az, hogy ki hogyan viselkedik semmit nem árul el az intelligenciájáról.
-
-
Valentin90
tag
Egy próbát szerintem mindenképpen megér az ellátmány, mert az az egész tank teljesítményét megdobja (poroltó helyére simán mehet).
Én minden tankban már azt használom, vagy a dupla repair kitet.
Menj így mondjuk 10-20 csatát és utána már jobban fogod látni, hogy mégis milyen cuccokat érdemes berakni a tankba. -
MinionFlasH
senior tag
Én ugyanígy éreztem, ezért nem vettem meg. A páncél nélküli tankok ( pl. AMX M4 Le) is "sokat" pattintanak hozzá képest, és a csatánkénti 2-3 pattintás rengeteget számít szerintem. Persze nem csak ez volt a gondom, összességébe nem jön be a tank, folyamatos ammo rack, és toronysérülés...
-
jagada
addikt
Hogy mást ne mondjak most is kék vagyok és nem a statom alapján
Nem egy meccs úszott el azon, hogy kezdés után az agyhalott tomatok kilövöldözik a saját csapattársakat köztük engem is hátulról, minden ok nélkül.
A t5-6 csatákban 80%-ban a csapatomban rajtam kívül mindenki piroska. sose láttam még ennyi tomatot, a sötétvörös BOT-okról nem is beszélve. -
Djuree
félisten
nem erről van szó, akkor nem baszná fel az agyam. ha nálunk mindenki zöld náluk meg narancs, akkor is vereség. mindig...tegnap meg ma is...ez bizonyítja a manipulált kurva anyjukat. és ilyen nem szokott lenni, főleg nem 2 nap egymás után, de most 4 napig lesz ez, utána meg láss csodát megtanulok játszani és hozom a 60% win ratet.
és ez bosszant kurvára...bnőm is mondja hogy na akkor ott fogsz ülni reggelig mert ugyse nyersz, már ő is tudja h ilyenkor ez van és CSAK ilyenkor.
-
stork13
aktív tag
"Valamelyik nap egy piros 250-es WN8-as Tigris I, úgy lőtte be 3/3 szor a KV4 kupoláját, ahogy még senki. Gondolom skillből ment neki... (Persze nem! AIM BOT-al, ami weak spotra céloz..."
Ez szvsz szimplán bullshit. Hiába céloz valahova az aimbot (vagy akár a játékos), úgyis a szerver dönti el, hogy a célkörben hova megy a találat.
Szerk.: a KV-4 kupola meg nem egy nagy dolog, a célkör nagyobb nála.
-
KisApám
addikt
Látom használod a töltésidő kijelzőt/visszaszámlálót.
Láttam a Twitch-en pár játékosnál (Unikumnál is), hogy használják még
1. a lövegirány mutatót
2. a felspotolt (zöld színű nyílféle) illetve lőhető tankok (lila színű) távolságát/irányát is.Nem zavaró ez a sok dolog egyszerre? Nem lassul be a gép?
Más:
Az MM "változatossága" azért tud gyönyörködtetni.
A lényeg: legalább a tankokat rakja be rendesen, arányában (DE ez sem megy mindig - legutóbb 11 TD volt az ellenfélnél).
A többi nem érdekel. -
törölt tag
Ha minden ilyen rinyára hallgatnának és írnának egy képesség alapú MM-et, ahol kőkeményen le van rögzítve a csatában résztvevő járművek súlyozása, kiszűrnék a botokat, korlátoznák a goldammó használatot, egy csodálatos világ jönne el.
20-30 percet várhatnánk mire csatába kerülnénk, nem lehetne akkorákat hentelni, mert mindenki nagyjából hasonló tudású lenne a harcmezőn.
Még nagyobb rinyálás , és még nagyobb kempfeszt lenne a végeredmény..
-
Emu
őstag
Igaz másik 7-es meddel még nem játszottam, de nekem sem volt különösebb bajom T43-al. A pen egy kicsit kevés, de minap mentem vele egy 3000+ dmg kört egyetlen arany nélkül. Az az ágyú oroszos viszonylatban pontos
Jelenleg STOCK T54-el szenvedek de nagyon. Elég vicces amikor egy 8as light-ról pattanok vele... -
Szepi1979
senior tag
Nem tudom. Olyan mint egy jobb T-34-85, azt is szeretem. Néha kell bele az arany de a DPM elég jó. Ha valakit hátba kapsz gyorsan elvérzik. Sebessége is jó, páncél is pattint kisebbeket, én amolyan light/med szerepben használtam.
Mondjuk én a T-44-et is szeretem, olyannyira hogy nem adtam el!Akkor az egész vonal nem neked való. A T-54 isten de nagyon eszi az aranyat.
-
-
jano_77
nagyúr
Nekem tegnap volt ilyen napom, hogy vagy mi nyertünk 15:2-3 vagy buktunk ugyan ennyire és pillanatok alatt. Szinte még be sem tudott melegedni a tank.
(és én is T5-ben toltam a T-34 orosz meddel - tényleg brutál fos az a tier, korábban legalább ott lehetett játszani, most......)
(#31930) jozefgucci1: Ez marha nagy volt, köszi, lett pár jó percem a mai napban.
Viszont a szomorú valóság az, hogy tökéletesen elmondja milyen csaták zajlanak mostanság túlnyomó többségben!
-
Kakumix
senior tag
Ez meg milyen kérdés? Artyval célzol és utána imádkozol, hogy nagyjából arra menjen. Most ez annyiban módosul, hogy még a két tank sebzéséért is imádkozol.
Nekem ez úgy sikerült, hogy mentem sok kört és közben vártam, hol és mikor bukkan fel sok tank valami "szorosban" és próbáltam meglőni őketui.: most már több mint 100 csata óta nem tudok tisztességesen sebezni artyval. Ha él (de nem mozog) a célzott tank nem találom el, ha kilövik akkor pedig mindig becsapódik a roncsba és a többi biztos ismerős helyzet. Nagyon gáz. Sebezd a HP-d nyolcszorosát (3520) küldetést a 81. csatában sikerült megcsinálnom.
-
jozefgucci1
addikt
Játék előtt és után nézd meg ezt :Ilyen volt a csatám
-
-
-
xAttilax
őstag
Ha sok a nyomi kis tierben, akkor nagyban kell veretni
Amúgy tényleg több a piros és a narancs, viszont én a statomba nézve kb semmi különbséget nem látok. Pedig nagyon nem vagyok pro, sőt pont az ilyen kommersz játékosokon kijönni a csapatok összetétele, szóval ha ebből indulok ki akkor teljesen jól működik az MM -
jozefgucci1
addikt
Ez ellen nem tudsz mit tenni . Tegnap én is T6-8 ban próbálkoztam és nem egyszer kaptam olyan felállást ahol mindkét oldalon én voltam csak 1000 Wn8 felett. Ennyit az átlagokról
Persze ez jó volt mert a T150-el gyakorlatilag átmentem a mapon úgy hogy nem tudtak belőni . Viszont volt két map is ahol meg kellett lőnöm a csapattársam , mert feltartott és tolt folyamatosan. A legjobb mikor a top E50 lökdös a spotter bokorból kifelé a 1390-el azzal a felkiáltással , hogy mozogjak
Mondanom sem kell többet sebeztem és spotoltam mint ő .
Mardel .: Igen ,de éjel azért ne legyenek már gyerekek . A döntő többség aki akkor kolbászol tomatoként az már max esti iskolás.
-
wwenigma
Jómunkásember
Mert ott semmi sem alkalmazhato. Erdekes hogy az EU support oldalon gyk nem emlitenek semmit csak általánosságokat, az amerikai support szepen felsorol mindent...
Es bizony ott van benne az is, hogy merre néz a tank a minimapon...
diegho: majd meglatjuk mikorra gyűrűzik be hozzánk de ahogy jozefgucci kollega irja, azok nem igazi csalások...
-
törölt tag
Ma reportolt egy űberpró 2900 WN8-as goldspammer, mert egy az egyben ledaráltam úgy hogy mindketten Cromwell B-vel voltunk.
Neki 17K csatából 11500 Hellcatttel volt, Cromwell B-vel 200 csatája volt 400-as átlagsebzéssel, amit művészet lehetett összehoznia.
Nem fért a honfitársunk fejébe, hogy én a kis 1430 WN8-as tomato kiszedem gold nélkül.
Mit íthattam erre: 1000-es átlagsebzés cicafiú. Most akkor ki a tomato?
Kifejezettem imádom, amikor alábecsülnek. -
jr1994
addikt
Te tegnap óta úgy szidod az S51-et hogy meg sincs a nagy gun? Stock tank nem tank tétel a patkányokra is vonatkozik ám! Egyébként a kitéríthetősége nagy csővel se lesz jobb
Ez a típus a csőpályákat szereti ahol kinézel egy tipikus helyet és nem forgolódsz, hanem vársz. Legegyszerűbb példa arcticon a HT-k pofozkodó kanyarja.
Szerk: ha hetes artyval 2k-t nem tudsz összelőni az a te bajod. Nekem 6-os artykkal vannak 2500 feletti rekord sebzéseim...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest