- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
SoulReaver #41802 üzenetére
Legalább olyan jó, mint Géza Batman-e. Tökéletes casting volt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
SoulReaver #41796 üzenetére
Géza iszonyatosan odavert minden téren. Tömve volt a film utalásokkal, úgy lett árnyalt a karakter, hogy nem kellett órákat vesztegetni rá.
Csak a nyilvánvaló baromságokat kellett volna kigyomlálni, de azok minden hollywoodi filmben benne vannak már sajnos. -
diegho
nagyúr
válasz
SoulReaver #41796 üzenetére
Az Avengers2 szerintem ritka szar lett, soha ilyen gyenge főgonosz nem volt még hasonló filmekben. A másik probléma pedig az, hogy a legnagyobb húzónévben max 3 új film van benne és kiöregszik. Valóban a DC hátrányban van, de a jelenlegi csapat elég jónak tűnik és hatalmas plusz pont azért, hogy a képregényhez hasonlóan itt valóban olyan erős volt a főgonosz, hogy csak együtt volt esélyük és úgy is nem kis áldozatot kellett hozni. Avengers1-ben Loki-t 2 karakteren kívül bármelyik megöli 1on1, Avengers2-ben Ultron még csak megütni se nagyon tudott senkit, holott a képregényben esélyük sem volt ellene. Ezekkel eléggé el vannak rontva a Marvel filmek szerintem. Szerintem a Batman vs Superman jobb volt mindkettő Avengers filmnél, nálam az első 8-as a második 6-os.
-
diegho
nagyúr
válasz
SoulReaver #41793 üzenetére
Nem olyan jó, mint vártam, de mégis sok zsenialitás van benne. Géza a legjobb Batman eddig, zseniálisan játszik. Kicsit hosszú volt a felvezetés, de a végső akciórész nagyon jó lett. A zene előtt le a kalappal, Hans Zimmer megint bizonyított. Gal Gadot szintén nagyon jól játszott erre a zenére lépett be Gal Gadot a végén, zseniális, én Henry Cavill-t nem bírom annyira, de gond nem volt vele. Eisenberg kicsit túljátszotta szerintem, de annyira nem volt gond vele. Azt mondom, hogy 15 perc plusz akció elfért volna és a többi JL tag is kaphatott volna még pár percet. A 2. rész lehet itt nagyon jó, feltéve, hogy az lesz a gonosz akire az első után tippelni lehet.
Aki szidja a filmet, az nem értem miért teszi. A szereposztás pazar, a játék, szuper, a történet ahogy összefonódik szintén jó, az akció jelenetek hihetetlenül jók. Mit vártak sokan? Én 9-et adtam neki Imdb-n. -
jr1994
addikt
válasz
SoulReaver #41788 üzenetére
Köszi! Majd kipróbálom
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #41781 üzenetére
Dehogy, hiszen ő volt a főtaktikus.
-
galervin93
addikt
válasz
SoulReaver #41781 üzenetére
Fáj...
-
SoulReaver
veterán
válasz
SoulReaver #41780 üzenetére
Egy igazi agyhalott élőben xD
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #41720 üzenetére
javítsatok ki ha tévednék, de nem úgy van, hogy mindig az elmúlt hetet veszi alapul!? Vagyis ha ma mész csatába, akkor a múlt hét péntek óta eltelt csatákat veszi figyelembe!? Nem az van, hogy mindig hétfőtől vasárnapig figyeli a csatákat! Rosszul tudom?
(#41721) meunier: egy nálamnál jobb játékos javasolta - és amikor be tudom tartani akkor működik is -, hogy próbálj meg csak egy adott tank típussal játszani egy nap! Pl ma este csak lightokkal told, esetleg holnap is. Vagy mondjuk ha medes küldiket tolod, akkor csak meddel. Jobban fog menni a játék, mert egy stílusú tankra áll majd rá a kezed és jobban tudsz teljesíteni, mintha mennél minden félével felváltva. Egy ötlet csak.
(#41722) diegho: egyet értek a mondandóddal és az elejére konkrét példám is van az egyik nagyon jó haverom, akivel gyakran szoktunk szakaszozni is. Ő az tipikusan, akiről írtál, hogy a megszokott helyekre megy mindig egy adott mapon! Hiába mondom Neki a csata elején ha meddel vagyunk, de mondjuk csak mi ketten, hogy ne menjen a tipikus medes helyre, mert az enemynél van 6-8 med és ledarálnak mint a focht, Ő csak azért is oda megy, mert meddel oda kell menni illetve ha Ő nem megy, akkor senki nem lesz ott és mögénk kerülnek. Persze a csata első felében gyorsan elhal és utána megy a szitkozódás, hogy senki nem segített Neki és nem lőtték, amit spottolt pl. Vannak ilyen emberek és Ő nem is rossz játékos mert 1700 felett van a wn8-a stabilan.
(#41749) jozefgucci1: Linkin-t miért hagytátok ki? Bár mondjuk, ha alap lőszer lesz megszavazva, akkor Ő tutira nemet mond!
(#41750) jozefgucci1: de fel vitte az Isten a dolgod mióta a Vésztepsz ben tolod. -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #41741 üzenetére
Hova jársz még Te csalfa? Azt hittem, csak az Isteni Wot On/Off topic, amiért dobban a szív..
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #41738 üzenetére
Chatban után PHban..
-
rlazol
veterán
válasz
+SoulRiever- - a hét eleje nem fog segíteni, mert akkor hétfő reggel minden kör ász lenne. A "hét" kifejezés az ász leírásban dinamikus változó, az elmúlt 7 nap számít.
diegho - épp ezért lenne hasznos, ha a streamen az ilyen infók infók elhangzanának, h ne csak a felállást és az elindulásod lássuk, hanem a levezetést is. Abból, h nézem, mit csinál egy lila lehet tanulni, de igazán a magyarázat teszi hasznossá. Nyilván nem lehet minden lépést és sok minden neked ösztönös és fel se merül, h ez másnak nem egyértelmű, de az értelmezéstől lenne - nekem- élvezhető a stream. Persze van, aki a jó szöveg vagy a rage miatt nézi, el kell döntened, kiket akarsz néződnek.
sith7 - ő is többnyire befolyásolni tudja csak a csatát, eldönteni csak ritkán. A WR mutatja, hogy erős pozitív befolyása van rá, de nyilván 14 tankot nem tud pótolni, ezért nem 99% a WR-je.
bigobert - +1
pontosan ezért utálom a rendszeres "tegnap óta elfelejtetettem volna játszani?" kommenteket. Az ember idegállapota, kipihentsége jelentősen befolyásolja a teljesítményét. Nem felejt el játszani csak épp türelmetlenebb, kevésbé gondolja át, több kockázatot vállal - ennek minden + és - következményével.
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #41718 üzenetére
Biztos velünk voltál szakaszban..
-
törölt tag
válasz
Az a baj, hogy bármennyire is imádom az e50-et, ahhoz, hogy játszak vele, fel kell szívnom magam.
Kb. így kezdem a napot: panther 8.8 bemelegítésnek. Ha hamar sikerül leszorzóznom, akkor tovább a lightok felé. Ha azokat is leszorzóztam, akkor e50. Ha megszívat az mm és 5-6 meccs alatt sem sikerül a panther 8.8-at leszorzózni, akkor felbaszom az agyam és fél napig a játék felé sem nézek.
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #41718 üzenetére
Többször lőttem már 5k körül, de ez nem elég. A max xp 1200 körüli, ez is kevés. Az első kiválóság jelhez is kell vagy 3-4%. Sajnos többre nem fussa.
Tegnap a kis T37-el csinálgattam volna az LT15 küldit, de az istenért sem akarta beadni. Pedig ez még nem is olyan nehéz (4000 spot damage). Többször voltam a közelében, de mégsem jött össze. Viszont 83% közelébe jutottam. Jó lenne a 2. csillag a csőre, remélem össze is jön, meg az LT15 küldi is.
-
lacibacsi
addikt
válasz
SoulReaver #41638 üzenetére
Már hogyne lenne ilyen szó! Oda van írva! Nem?
(#41636) mcwolf79: Nem lőttél bele esetleg egy gold lőszert?
-
Linkin
senior tag
válasz
SoulReaver #41602 üzenetére
50B-t általában full gold-al szokás használni úgy baszó
-
Linkin
senior tag
válasz
SoulReaver #41582 üzenetére
-
galervin93
addikt
válasz
Heti 20-30 4k-s kör jobb lenne. :-D
Viccet félretéve én már lesz*rom a kiválósági jeleket, egyrészt nem ismerni az algoritmust és elég érdekesen számol, másrészt amikor olyan játékos, akinek az átlagsebzése 0.6-os az adott géppel és ott fityeg mondjuk két jel a csövön, akkor felhorkanok...
Amúgy elvileg mindem olyan dolgot beleszámol, mint amit az xp-be is. Sebzés, assziszt, túlélés stb. -
zolika15
tag
válasz
Több sebzés!!
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #41579 üzenetére
Csak vannak abban a nagy országban.
Legfeljebb kigyomlálják a bajuszukat.
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #41576 üzenetére
Mostanában Sir Foch-t szoktam nézni. Na meg az orosz luvnyákat.
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #41572 üzenetére
Atya világ!
-
jozefgucci1
addikt
válasz
SoulReaver #41557 üzenetére
Na jó a másik jön itt a csapattal , te meg már a szolgáltatóra fogod , hogy nem megy ?
-
sith7
félisten
válasz
SoulReaver #41521 üzenetére
ha szeretné ezt csinálni, akkor meg lehet beszélni velük
mond a lakcímed, 1 hétre átküldöm a gyerekeimet
9 és 12 évesek, velük se egyszerű, és ha jól tudom, neki még kisebbek jóval
Ha azt mondjuk a család az első, akkor az az első
De ezen nem veszünk össze, stream - el, amikor és ahogy tud, mi meg örülünk neki
Platoon - t tervezett, de csak profikkal megy, .... csak sajnos ma délelőtt nem értem rá
/vicc volt, nem tudom lesz - e platoon stream /
-
sith7
félisten
válasz
SoulReaver #41517 üzenetére
Majd idővel kialakul minden, nagyon jó lenne kommentár, de első a család ... legalábbis nálunk az, és szerintem nála is
régebben én is voltam klánban, de nem igazán tudtam beszélni, az meg úgy nem ment ...
-
sith7
félisten
válasz
SoulReaver #41515 üzenetére
De a tökéletes stream - hez az is hozzátartozik, a normális hangvételű kommunikáció ... szerintem
-
diegho
nagyúr
válasz
SoulReaver #41506 üzenetére
FHD-hoz 3300-at, HD-hoz 1800. Kb 10 perc múlva újra tesztelek
-
diegho
nagyúr
válasz
SoulReaver #41504 üzenetére
3300 maxot ajánl a twitch, HD-hoz 1800-at.
-
galervin93
addikt
válasz
SoulReaver #41498 üzenetére
Én a betöltő és visszaszámláló képernyő alatti zenéknél vettem észre érdekességeket, mintha néha két-három különbözőt is játszana egyszerre. Mert van ugye pár darab ezekből, de egy pályán kezdéskor mindig azonos megy, vagy legalábbis egy szűk körből válogat, de most mintha több is menne egymás alatt. Persze ez lehet hogy nem bug, hanem fícsör...
-
válasz
SoulReaver #41462 üzenetére
Grat, szép volt!
HD klienst használsz? Csak azért kérdezem, mert amikor elindítottam a replayt, kiírta, hogy nem stimmel a verzió, biztosan meg akarom-e nézni? Azt hiszem lacibacsi ISU-s replayénél volt még ilyen.
Nekem SD kliens van, a verziója 0.9.14 #132 -
SoulReaver
veterán
válasz
SoulReaver #41462 üzenetére
Közben rájöttem, hogy ez nem a masszív páncél, hanem a vegyél részt bázis foglalásban és lőj 3k-t, meg éld túl... A masszív a köv. küldetés.
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #41405 üzenetére
Már megint milyen csaló modok??
Nincs is olyan.. Max többet segít picivel, mint az alap.. -
jozefgucci1
addikt
válasz
SoulReaver #41402 üzenetére
A Liberális szó változata , mi ebben a helytelen ? Amennyiben kiírom , hogy Liberális , nem törlik a posztot ? Ugyan már , megint leírtam valamit amiben volt igazság és ez sértette valaki önérzetét !
-
jr1994
addikt
válasz
SoulReaver #41397 üzenetére
Látom jó magasan van az ász határ az FCM-re.
-
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #41337 üzenetére
Szerintem tényleg szerencséje volt hogy oda lőtt(lehet hogy simán a spot bokrokat lövi megszokásból), ő sem spottolva nem volt,te láttad volna ha igen,sem a 6. érzéked nem jelzett.
Az arty az meg biztos felba@tza magát,hogy nem maradtál ott meghalni,és spottolni neki.
Meg a magyarok jól elvoltak a közös cseten.
De ezek szigorúan szubjektív vélemények.
-
virkir
veterán
válasz
SoulReaver #41339 üzenetére
Nem, majd megadod.
Kb 10 perc és vagyok. -
virkir
veterán
válasz
SoulReaver #41337 üzenetére
Azért volt mert nem jössz velem szakaszba
-
rlazol
veterán
válasz
SoulReaver #41317 üzenetére
gratula!
szép kör. -
lacibacsi
addikt
válasz
SoulReaver #41319 üzenetére
Ja. Sok ilyen van. Már meg sem érintenek nagyon a dolgok. Ezt is csak azért posztoltam ki, mert fajtájának egy kapitális képviselője... Szegény...
(Ja, és ez csak a csata utáni agyfolyása. A csata utolsó 2 percében - miután kilőttem - ugyanígy tolta.)
-
lacibacsi
addikt
válasz
SoulReaver #41237 üzenetére
Én Hellcat-tel akartam feltolni Himmelsdorfon egy Emilt a hegyre és csak úgy szórta a csapattárs sebzéseket (-1-5hp). Abba is hagytam, mielőtt még bekékültem volna...
-
athomi
veterán
válasz
SoulReaver #41237 üzenetére
Ma ugyanezzel szembesültem, Centurion I-gyel épphogy belegurultam egy O-NI-ba, persze lement belőlem ~500hp. Szokni kell ezeket a változásokat, mert tegnap meg egy kis dombról lejövet robbantam fel.
-
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #41200 üzenetére
Jók a videók,tetszenek! Sajna valós időben-ben tudodm a fullHd nézni mert a 6 MB-es netemet megfogja,csak ha előtöltöm.
A videó minőségére meg az lenne a megoldás,hogy lehetőség lehetne megnézni a forrás fájlt.A videó felvevésére meg találtam valami majdnem újat(nekem),tudod hogy a afterburnerrel is lehetett eddig felvenni,csak az a procit terhelte,de nem régóta lehet felvenni vele a gpu segítségével(mint a shadowplay,de szerintem annak a codekét használja):
Ezt is át kell kódolni,csak nem 10+ giga vége,csak 5.
Kissé csalás.de tudok FHD-ba felvenni 1650-es felbontásból,ja az AW kifagyhat alatta.
-
zodo
nagyúr
válasz
SoulReaver #41185 üzenetére
Nálam jó ideje minden videó szemcsésen indul de kis idő elteltével kitisztul vagy az is segít ha egyből kicsit előbbre ugrok a lejátszási sávon így akkor egyből tiszta a kép.
Más:
Tudja valaki hogy ezt a felugró info panel melyik xc fájlban/sorában találom?
Egy-egy tank esetében, véletlenszerűen vagy megjeleníti vagy nem ezt a panelt és a hiányzó xp/kredit kijelzés is elveszett.nyunyu!
Láttad hogy visszakaptuk a tanknév kijelzést, csatajelentő főoldalára?
Legalábbis nálam visszakerült ami az elmúlt patchek alatt elveszett. -
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #41196 üzenetére
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #41191 üzenetére
király majd vissza nézem kíváncsi vagyok más szemszögből is
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #41189 üzenetére
Te kaptad a top gunt mert hátba lőttem véletlen a T49-et aki velünk volt
Mondjuk ász akkor se lett volna hiába volt még majd 2K asszisztom, sajnos elég magasan van az ász ezzel a tankkal. 1300+ base xp kell.
Jó kezdet a 9.14-el, remélem így is folytatódik
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #41187 üzenetére
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #41185 üzenetére
kell 10 mp és kitisztul
-
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver #41162 üzenetére
Holnapra intéz valami ts t vagy mit amin tudunk csata közben beszélni. Aztán kiokosítalak
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #41158 üzenetére
Még nem tudom, nem nagyon érzek késztetést a játékra.
Bár a modpackomat most összedobtam, és pár replay megnézése után úgy látom csak 1-2 apróságot kell változtatni rajta.
Ja, Enzo:
A tetühajó ts milyen klienssel elérhető?Bár a fülesem sem tudom merre van.....
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #41156 üzenetére
Én sem, de emlékszek rá milyen volt amikor középiskolás koromban mentünk almaszedésre, és azért dobáltunk célba, hogy a tanárok hallják hogy zörög a vödör, vagyis dolgozunk ezerrel. Meg Toz8-al is (fedőnevén: kispuska) lőttem bukó célpontra.
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #41154 üzenetére
Nem, ez túl letisztult.
Inkább mikor almát dobálok egy bádog vödörbe. -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #41131 üzenetére
A Vezír biztosan lesz, nem beszélve a két új Titánunkról...
(#41130) szbalogh
Kefélni kell meg pókhálótlanítani: Ez a kettő nem ugyanaz? -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #41127 üzenetére
Jó lenne, de ma nekem kell dolgozni asszonynál..
Szombaton leszek, meg vasárnap..(#41128) szbalogh Miért csak az egyiket viszik el? És mennyi van?
És pontosan mit is fogsz dolgozni?? -
szbalogh
addikt
válasz
SoulReaver #41127 üzenetére
Hehe, szüleim elviszik az egyik gyereket a 4 napra. Lesz itt is sok "meló" meg játék
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #41124 üzenetére
Járnak úgy monitorok is..
-
jr1994
addikt
válasz
SoulReaver #41113 üzenetére
A francia tankokra ilyen feliratot is lehet tenni? Én csak az ilyen ile de france, meg kottazűr témákig jutottam, na meg 1-2 peccsel ezelőtt amúgy is elszarták a festegető részt, azóta még kevesebbet foglalkozok ilyesmivel.
-
benvolio
őstag
válasz
SoulReaver #41101 üzenetére
Nekem a Creative T20 brutál hangzást nyom, full-on torzítás mentesen. Itt a monitor előtt nem is kell hozzá mélyláda. Amikor vettem ez volt a legkisebb hangfal a legjobb hangzással, és tényleg elég.
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #41092 üzenetére
Emre már itt is..
(#41093) emre Annyira nem tudod bomlasztani, mint a Vezír, ha megszállja az ihlet..
Kirúgni?
Ne viccelj.. Most, hogy lassan Celeb klán leszünk..
Már csak 116 pici lépés, és az Isteni Diegho is KH-s lesz..
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #41092 üzenetére
Azt nem hiszem, én csak bomlasztani akarok egy kicsit, már ha néha napján elindítom a klienst.
Enzo meg gondolom alig várja hogy kirúghasson.
Úgy kétszer-háromszor.(#41094) Enzolord
Ja, láttam a hsz-ed a meghívókról, gondoltam gyorsan lépek míg meg nem gondolod magad.
(#41095) benvolio
Nekem sokat dobott a hang élményen, hogy karácsonyra megleptem magam egy Genius 1255B 2.0-ás hangfal párral.
Igaz az alaplapi hangkártyára vannak kötve, de erősen gondolkozok, hogy beüzemelek egy ezer éves audigy2-es kártyát is.
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #41065 üzenetére
Az biztos, beledobna egy Zöld VGA-t, 750-Ti, vagy 660, esetleg 580, és futna, mint a huzat..
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #41056 üzenetére
Jézusom, ekkora pederasztákat..
És ha úgy döntenek nagy kegyesen, hogy visszaadják a chat jogod, attól még kell járnod dühkezelési terápiára, vagy lesz felügyelőtiszted?? -
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #41056 üzenetére
Pedzegesd meg nekik,hogy beszállnál némi zsémaggal a következő luxus qur.....,ő nem,központjukba valami jó drága helyen.
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #41054 üzenetére
Na igen, nem hiába toboroztalak, meccsenként így 2000 assistom már van, már csak nekem kellene ennyit fejlődnöm..
-
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver #41048 üzenetére
Még kellett volna 3-4k sebzés. Ez a te hibád hogy nem nyertetek
nem is értem mit csodálkozol
-
lacibacsi
addikt
válasz
SoulReaver #40985 üzenetére
Jó? Akkor bocsánat! Csak magamból indultam ki és hát nekem sima Digi nettel 30-40 ms fölé csak ritkán megy. Érdekes azonban, hogy míg a ping jelző ilyen alacsonyan áll, addig a kis "pötty" folyamatosan pirosan villog. Olyan mintha zökkenőmentes kapcsolat lenne köztem és a szerver között, csak a szerver nem adja folyamatosan az adatokat...
"biztos a upc köcsögölt..." Vagy Serb megnyomta a nevedhez rendelt STOP-gombot!
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #40958 üzenetére
rég nem láttam már :/
-
Szepi1979
senior tag
válasz
SoulReaver #40776 üzenetére
Nem hiszem, nincs kifejlesztve a jagdtiger. A wot nickem szepi79.
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #40644 üzenetére
Én az STB-1 voltam így! Vártam mint kis gyerek a karácsonyi ajándékot. aztán meg eltt és mentem kb 4 csatát, már azt is bánom, hogy pénzt adtam ki érte! 4-ből 4 bukó! Nagyon bízom benne, hogy csak az FV grind miatt nem tudtam ráérezni - nem volt elegendő időm játszani vele még - és ettől határozottan jobb lesz majd - kb mint a Type61, azt nagyon imádom -, mert ha nem, akkor eladó sorba kerül ez biztos. Pedig T10 tankot még nem adtam el.
-
jr1994
addikt
válasz
SoulReaver #40642 üzenetére
Nálam a Leo PTA van elátkozva, egyelőre 35 csatához volt vele idegzetem, 31% winrátával. Akárhogy sikerül a csillagozás, többet nem is megyek vele egy nap, de tegnap pl 4-ből egyet se sikerült nyerni
Szakasz nem segít esetleg?
-
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #40618 üzenetére
Na ez erős égés a csapat nagy részére,a tím felének volt 1 sebző lövése,egy pár semmit nem talál/afk,és vagy 4-en tettetek a csatához valamit.
Bezzeg az ellen.... szerencsétlen t95 lemaradt,mint a borravaló. -
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver #40601 üzenetére
Egyébként már E5-ről is pattant rólam arty Airfield-en,miközben délről indulva araszoltam a középső dombra felfelé. Kongott akkorát, hogy majd berepedt a fejem, de nem sebzett meg a HE lővedék.
-
rlazol
veterán
válasz
lánc megeheti a splash sebzést, de az nem "bounced"...
-
mcwolf79
veterán
válasz
Ez jó kérdés, mert a splash damage-nek mindenképp sebeznie kellene valamennyit.
Most ez nem történt meg. Lehet megfogta a repeszpáncsél -
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver #40598 üzenetére
HE volt, ez benne a poén
Ennél már csak az volt durvább,mikor a Cromwell-ről pattant mines-on az arty arany lőszere -
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver #40596 üzenetére
-
rlazol
veterán
válasz
SoulReaver #40535 üzenetére
neki is van 15-2es veresége meg ilyenek. De amikor szoros az állás (4-6, 5-5...) akkor az általa bevitt sebzésmennyiség (a puszta dmg) és sebzésminőség (a kimenet szempontjából kritikus helyen lévő tankokba küldi a lövést) döntő tényező.
ezért magasabb a WR-je, de mivel a csatáknak csak kb 25%-a befolyásolható ily módon (levezetést lásd korábban), nem 100%. -
diegho
nagyúr
válasz
Pont ez a gond, hogy sokat gondolkodtok ilyesmin. Nincs ebben semmi extra 62%-ot nyerek egyedül, ez nem extra szerintem. Mit csinálok, ha mindenki egy oldalra megy? Attól függ mi van az ellenfélnél. Ha 10-es meddel vagyok, de az ellenfélnél csak 8-as med van és olyan a pálya, ahol kifejezett med helyek vannak, akkor odamegyek, ahol lennem kellene még akkor is, ha senki nem jön oda és hagyok magamnak helyet menekülni. Ha nekem is ott lenne a helyem, ahol a többinek, akkor megyek velük és megpróbálok vagy nem túl lemaradva védekezni mögöttük, vagy legelöl menni és letolni az oldalt, majd azonnal visszamenni. Minden attól függ mi van az ellenfélnél. Az xvm sem véletlenül van fent, az alapján 75%-ban el tudom dönteni mi fog történni a csatában. Ha már az elején látom, hogy ez úgyis bukta lesz, mert sokkal jobb tankjaik vannak a pályára sokkal jobb játékosokkal, akkor nem érdekel ki mit csinál, a lényeg vagy az, hogy minél többet sebezzek, vagy az, hogy minél többet védjek.
-
Enzolord
addikt
válasz
Ő mindent is megnyer.. Hova figyeltél az elmúlt 5 évben??
-
sith7
félisten
válasz
Mindent ő se tud megnyerni, mert akkor 100 % lenne a wr - je, ilyen esetben, mire bedarálják a csapatát, ő lesebzi a maga lila szintjének megfelelőt.
-
diegho
nagyúr
válasz
SoulReaver #40533 üzenetére
A régin kevesebb lett volna? Lehet csak 270, alatta tuti nem. A választ pedig megkaptad, csak nem hiszed el.
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #40512 üzenetére
Ahogy láttam 1-2 csatáját, szerintem ő képes eldönteni egy csatát egymaga is. A legtöbbünk viszont jobban rá vagyunk utalva a csapatra. Ha gyenge a csapat, akkor gyenge vagyok én is nagy részben. Ha meg jó a csapat, akkor jobb teljesítmémyt tudok egy picivel nyújtani.
-
diegho
nagyúr
válasz
SoulReaver #40504 üzenetére
Nem tudsz sebezni, elmondom miért nem tudsz:
7,95 átlag tier-el sebzel 1553 átlagot, ez konkrétan 195 sebzés/tier
Nálam noobmeter nem mutatja, nem tudom miért, de legyen 8.5 átlag tier, ehhez 2380 átlag sebzés, vagyis 280 sebzés/tier
A különbség 43% Tehát 43%-al többet sebzek.
-
galervin93
addikt
válasz
SoulReaver #40512 üzenetére
Nem-e? A csapatodnak sokkal kevesebbet kell sebeznie, hogy nyerjen. :-)
Mai napom egy képben: [link] Vicc...
(Már megvan a Tigris, csak három tagom most lett 100%-os, "skill-szűz", fel akarom őket húzni legalább 50% javításig, csak aztán mennek a cicusba.) -
törölt tag
válasz
Diegho olyan, amilyen 100 évenként csak egy születik. Mint Puskás, Einstein, Djokovics, Messi.
És most nem segget nyalok. -
diegho
nagyúr
válasz
SoulReaver #40507 üzenetére
Nagyon rosszul látod.
-
zolika15
tag
válasz
Megall a palya kozepen es gondolkodik!!
-
diegho
nagyúr
válasz
Sebzek?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
SoulReaver #40494 üzenetére
Három nap alatt összesen ennyi, minden beleszámít.
-
kchryss
veterán
válasz
SoulReaver #40431 üzenetére
Én Prokhorovkát utáltam meg a napokban. Medekkel lightokkal szerettem, de most csak kis csőlehajlású heavyvel rak oda. Ott telt be a pohár amikor Tiger2-vel voltam. Beírtam chatre a csapatnak, hogy mivel nincsenek artyk nyugodtan bemehetnek középre a gödrökbe. Erre én voltam az egyetlen aki középre ment a Tiger2-vel mindenki más a térkép legsarkában gubbasztott. A poén az volt hogy a sarokban leghátul kempelő KV-5 folyamatosan írta a chatbe hogy noob tiger2, go spot noob és a végén még beírta hogy én vagyok a legrosszabb játékos akit valaha látott
Persze top sebző lettem mert én tudtam a hegyet is lőni a középen felnézőket és a szélen néha felspotoltakat is, ők meg nem lőttek szinte semmit mert szarrá lőtték őket a sarokban úgy hogy azt se látták ki lövi őket. Sima vereség lett, de biztos azért mert nem "futottam" pár spot kört a Tiger 2-vel. -
Veatta
aktív tag
válasz
SoulReaver #40429 üzenetére
Ma 3 csatát mentem mire meglett a 40 gold
mindhármat nyertük
Abba is hagyom mára, nem igaz milyen csapatok vannak, alig tudtam sebezni az FV-vel
-
válasz
Ez akkor a legjobb, ha az ellenfélnek nincs is bázisa, de rendületlenül haladnak arra felé, ahol kéne lennie, az ellenfél meg közben befoglalja a bázist.
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #40415 üzenetére
Tegnap egy CDC - FV4202(P) szakasszal voltunk egy tier10 csatában és a végén az első 5-ben végeztünk. Egyszerűen hihetetlen volt látni, hogy mennyire impotensek a T10-ben ülő játékosok! Mindenki azt várta, hogy a sült galamb a szájába pottyan!
(#40425) jozefgucci1: nekem ketyeg a prémem ott is a semmibe, mert olyan barom vagyok, hogy nem tudom a WOT-ot abba hagyni. :-(
(#40439) jr1994: vagy van Linkin is!
-
törölt tag
válasz
Csak nem elrenbergben?
Ott szokás bázisvédésnél délen kolbászolni a lemmindeknek. -
törölt tag
válasz
SoulReaver #40429 üzenetére
Az cukor.
Még megyek egy pár csatát, aztán ha nem változik, a hétre be is fejezem. -
törölt tag
válasz
SoulReaver #40420 üzenetére
Engem kompenzál a wot. Tegnap 75%-os wr-em volt. Ma csak 10
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #40423 üzenetére
Na igen.. Enemy Obj140e bejött középre, onnan mindenkit kihegyezett, spotolt, és senki nem lőtte..
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #40420 üzenetére
Ne is mondd.. Sok agyhalott bré..
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #40372 üzenetére
Sajnos a Máv úgy döntött, hogy nem kell nekem hazaérni időben, IC pöti 85 perc késés.. Eddig.. De legalább Emre Grandmastert feldobtad..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest