Aktív témák

• Kean_Sorbo

őstag

Tegnap beadtam a kulcsot. Korábban elhatároztam, ha bármi történik akkor is végigviszem a JagdPz IV-et, minden arany nélkül. Viszont rá kellet jönnöm, hogy bármilyen türelmes is vagyok ez az idegrendszerembe fog kerülni. Így mivel most akciós a JgPanther ezért szinte szőrébe tudtam egyet venni. Legénység átrak, és láss csodát, a legkisebb meggymagköpködővel is lehet vele játszani. Úgy érzem jó cimborák leszünk. A Hetzer-rel nagyon jó csatáim vannak, nagyon szeretem, de ez a IV-es lelki nyomorulttá tett.
    Most még megveszem a nagyobb csúzlikat, aztán lehet osztani.

Másik. Tegnap Hetzer-rel indulnék. Nem vagyok egy nagy játékos, de van mikor 6-8 csöves kukoricát kiszedek vele. Rám csipog egy futkározó majom, de még visszaszámláláskor, hogy kövessem. Na mondom jól van, erre mit csinált? Seggbe tetovált úgy, hogy kiégett a bádogkalitkám. Mondanom sem kell 5mp-ig nem élt, az arty úgy telibe verte. Meg amit kapott a többiektől, jól esett. Ilyen patkányokat. Tegnap találkoztam egy párral, csak azt nem értem miért kell ezt csinálni? Mondjuk kaptam így is kb. 6000 pénzt.

A múltkor két TD nem tetszett egymásnak, ott állunk lőnek minket az ellenek. Ezek egymással szemben mint a szarvasok, lökdösik egymást, lövöldöznek egymásra. A két értelmi fogyatékos le sem tudja szedni egymást, tíz centiméterről. Jó, lerendeztük a ellent, ezek még akkor is násztáncot folytattak. Maradt vagy 10HP-m. Fogtam a 88-ast gold ammo be, két lövés, temetés. Három napig hupikék törpike voltam, meg -15000 pénz.

Aktív témák