Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Motorola Fold?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
myckey
üzenetére
Aha, hat akkor eszerint vege a WOT-os palyafutasanak.
Igen, szoktunk szazadozni, ugyanis felvettem egy regi haverom - lehet hogy jatszodtunk 3an egyutt annak idejen - Szecskorol van szo o pont kilepett egy klanbol mert mindig csesztettek hogy mikor legyen ott stb, ugye nalunk ez nem all fenn, es egy masik sracot, nekik van premium es tudtak szazadot csinalni, sot Hatto-nak is szokott lenni neha.
Altalaban nem nyerunk sokat, sztem 10-bol 4 csatat, de volt mar izgalmas csatank, ahol a finomvegyes csapatunk legyozott egy 6 KV1S + 2-3 artybol allo csapatot.
Volt nalunk VK3601 (Gy-Daniel), Cromwell (en), SU100 (Hattorihanso), volt vagy 2 Sportunk is, meg ilyesmi.gy-daniel
Jah, teged nem itt szerveztelek be, veled tiszta veletlenul talalkoztam Dragon Ridge-en, egy magyar nevu srachoz beszeltem, es te feleltel helyette
UI : mostanaban ritkan jatszom, idegesit a sok bena jatekos, 50% nyereseket sem ertem el utobb, jatszodjon es mergelodjon igy a fene, feltettem a Fallout 3-at, ott legalabb nem cigizek minden 20 percben az idegesseg miatt, hanem csak 2 orankent

Aktív témák
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest