-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Zizifull
csendes tag
Tegnap egy sajat arty 90%-os HP-rol egyetlen lovessel kilott. A kozelben sehol nem volt enemy.
Amikor rakerdeztem, hogy ez mi a WTF volt, akkor azt irta, hogy azert buntetett meg, mert kilottem egy tankot amit o mar pingelt hogy tamadja (ugymond le stipi-stopi-zta).Ez normalis? Ha egy arty megpingel egy celpontot akkor azt nem illik tobbe loni?
(amugy csak en latum ugy vagy tenyleg az arty jatekosoknak van legnagyobb arca a jatekban? Nem egyszer kaptam mar durva anyazast, mert a heavy tankkal nem mentem spotolni az artynak. Valamint furcsa modon az arty anyaznak a legtobbet a csapattarsakra, hogy 'noob campers')
Amugy altalaban nincs bajom az artykkal, szinesitik a jatekot.
Aktív témák
- iPhone topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Filmvilág
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest