- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Patrick76496 #45387 üzenetére
A WN6-nak megvan az egzakt képlete. Utánanézhetsz, hogy a winrate és a sebzés ellenére, miért ennnyi pontot ad. Az 57 amúgy nem rossz, de különösebben nem is jó. Amúgy az átlag random csatában kevés ennél jobb játékos van.
(#45399) FoBCRaistlin
Nekem frankón lehalt hajnalban az xvm. Végtelen ciklusba került, csak ontotta az újabb és újabb sorokat. Szegény gépem nem bírta, beesett 20 fps alá, aztán megprbáltam kilőni a cmd ablakát, erre a WoT is lehalt. Mire visszaértem már halott voltam. Két csatára rá már működött megint rendesen.
(#45413) xtmod
A fent említett dolgokon kívül még úgy is lehet dombon át lőni, hogy alacsony sebességű lőszert lövő ágyút használsz (troll /nagy kaliberű/ ágyúk). Ezek a lőszerek az alacsony sebességük miatt érezhető parabola pályán repülnek és képesek "beesni" a domb mögötti célpontra, mint egy tüzérségi lövedék. Ehhez persze az autocélzást kell használni. Amúgy elméletileg minden lövedék parabola pályán repül a játékban, csak a gyors lövedékeknél ez nem érződik.
Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Revolut
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Forerunner 955 óra + egy Garmin RD (Running Dynamics) Pod
- Helldivers 2 Limited Edition(Bontatlan, garanciális)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660Ti, I3-10105, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (47)
- NESCAFÉ Dolce Gusto GRANDE INTENSO kávékapszula
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest