- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
válasz
diegho #41101 üzenetére
Ha azért játszol a Tigerrel, mert az E75 a cél, akkor nagyon jól döntöttél. Mindig is erre a tankra vágytam, mióta ellenfélként a legnehezebben legyőzhetőnek éreztem. Nos meglett és tegnap felkerült rá a nagy löveg is. Azt kell mondanom, hogy hihetetlen jó tank. Egy tényleg közepes játékos kezében, mint amilyen én vagyok is halálos és csatamegfordító tank. Nagyon jó csatákat megyek vele, nagyon sokat lehet vele sebezni. Pattognak róla rendesen még ebben a goldvilágban is. Bőven pluszos prémium fiók nélkül is. Nem is tudom van-e még ilyen 9-es tankom. Szóval azt kell mondanom, ha eléred a te kezedben gyilkos bestia lesz. Most megjósolom, hogy sokkal jobbnak fogod tartani, mint az orosz csodákat, bár az IS4 is nagyon jó.
Mindenki másnak is ajánlom természetesen, bár azért sajnos látni vele teljesen tanácstalan játékosokat is, hogy árnyaltan fogalmazzak.
Aktív témák
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest