Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Clip – cimpazaj
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
Na én barom... Megint csak megesett a szívem egy E-75-ön. IS-3/Centurion duó fenyegette a 76hp-s hősünket, míg le nem vakartam róla. Aztán odajött egy másik IS-3 is, ez a gyökér ott állt a szikla másik oldalán de egy lövéssel sem segített ki. Sokan panaszkodnak a lengyelek miatt, de németeknél hülyébb nincs ebben a játékban (mutterja biztos csuklott, eléggé elkapattam magam). Ha szóvá teszed a dolgot, még ő van megsértődve.
Buktam az összes 3x kört. Ismét Lakeville, változatosság kedvéért "lemmingparádé" a kanyonban.
A másikban pedig az arty mellett táborozó IS-6 rájött, hogy lőni is lehet... Aztán annyira megijedt a támadó scouttól, hogy hátulról pont telibe kapta a parancsnoki kupolám. Tök jó, hogy pont az a 417 hp hiányzott...Aztán Himmelsdorf, hol is másutt, mint fenn a hegyen... Még nem jut el az emberek agyáig, ha mindenki felmegy a hegyre, akkor simán bekerítik az egész csapatot. Főleg ha az ellenfélnél van egy 50 100, akkor logikusan gondolkozva nem fog frontálisan támadni 10x tank ellen... Mondjuk az ellenfél szépen is csinálta (leszámítva egy f....fejet, aki végig bőgette azt a rohadt szirénát), igaz a töltelékük megdöglött a várnál. De ilyen a noobok élete... Egy T29/T32 duó tartotta a frontot az emelkedő tetején, lövegpajzsuk már fehér volt a sok találattól... Az 50 100 és pár med/light pedig hátulról került.
Aktív témák
- Playstation 4 Pro,
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest