Hirdetés

Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz Mcray #32149 üzenetére

Sajnos erről a WG is tehet, hiszen Tier 8 felett már szinte csak nagyon kiemelkedő teljesítménnyel lehet pozitívra kihozni a csata anyagi mérlegét ha nincs prémiumod és akkor sem beszélhetünk valami sok profitról. A legtöbb embernek meg nincs prémiumja. Nem akarom őket teljesen leírni, mert erről valahol a rendszer tehet, ami ezen a szinten már nem tolerálja, hogy ingyen játssz.

Én is akkor kezdtem egyre jobban játszani amikor pár hónapja megvettem az első 30 napos prémiumom. Akkor egyszerűen ugrásszerűen fejlődött az effem és sokkal kezdeményezőbb lettem, mert öröm volt nézni egy jobb csata végén, hogy kapok 40-50 ezer kreditet (pl: KV-4), amiből javítás és lőszer utánpótlás esetén lejön kb 21-23 ezer kredit, szóval még így is szépen hozza a lóvét.

Egyébként én kitenném a játékosok orra elé, hogy mennyire jók vagy mennyire szarok, nagy ösztönző erő ám! A Battlefield (BC2 és a BF3) esetén az adatlapon látszik az eff érték, meg minden csata után látod a látványos értékeket, sőt, minden lövés után látod, hogy hány XP-t kapsz az adott találatért. Ez ösztönöz, hogy menj és csináld, jobban csináld, mert annál jobban pörög majd.

Itt a csata alatt semmi sem ösztönöz a csapatjátékra. Elszarakodsz a körben, aztán a végén megtudod, hogy mennyi pénzt és XP-t kapsz, elkönyveled, hogy kaptál, még esetleg profitod is van, XP-t amúgy is kapsz alanyi jogon, előbb vagy utóbb meglesznek az új modulok meg az új tank. Van aki 100 csata alatt kifejleszt egy új tankot, másnak ugyan ehhez 350-400 csata is kell, végig nulla teljesítménnyel. A Battlefield-ben meg tippelj mennyi a jutalom nulla teljesítményre... kereken nulla és ezt az orrod alá is dörgöli a játék.

Aktív témák