Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
nyunyu #30603 üzenetére
Nagyjából erre számítottam, de reméltem legalább jól tejel, de ezek szerint még ez sem... kár, hogy eladáskor nem aranyat kapni érteDe legalább még egy ingyen garázshely
De így most jó kis dilemmába is kerültem emiatt: mit vegyek a szabad helyre? Terveztem a Grille után Hummelt is venni, de a Grille is tetszik, tartsam meg azt is? A T49-esem még mindig megvan, bár nem annyira jó a statom vele, mint a másik TD-ággal, de nagyon élvezetes vele menni; az M18-at is rég tervezem beszerezni, de nincs szívem a T49-et eladni. Aztán ott a KV1S is, ami régóta érdekel, de már annyi szovjet nehezem van, hogy kicsit egyhangú a garázsom
Vagy újra elővenni a német ágat, s kigyúrni a közepes tankokat, Pz3/4-től kedve a Panther / E50? Vagy angol light-med vonal? Ááá annyi érdekes darab lenne még
Szerk, mert olyan aktívak vagytok
forras2: "Az új fajta rézhüvelyes töltényekkel a sherman átlőtte bárhonnan a tigrist 500 méteren belülről."
Hogy a klasszikust idézzem, "Lófászt. Néhogymá". Max. a (Sherman) Firefly, de az se mindenhol 500 m-en.
Aktív témák
- Autós topik
- OLED TV topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Robotporszívók
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest