- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nagysandor88
tag
Szerinten nagyon megéri. Én tegnap vettem meg. Prémakkal, kb 60-80 ezreket kaptam csatánként, ebből max 10-20 k jött le javításra, de elég sok 90-110k-s csatát is futottam vele. Fentebb betettem ha jól tudom ebbe a topikba az egyik legjobbat. Nagyon bejön. Én is szeretek aggresszívan TD-zni. Nem ülök hátul bokorban, megyek az árral, és arra tökéletes. Kellően mozgékony, meg amúgy sem egy párducos az ágyúja(pontosságra értem). Egyetlen hátránya a 0 gundepressön.
Töltés idő fullos legényekkel+rammer+venti 6,75 sec asszem. Átlagban 300 és 420 között sebez a legtöbb lövés kb 330-370 közé esik, de volt már vele egylövéses pz4-em fullrol rack nélkül.
Frontpáncél elégséges. Alkalom adtán pattint, bár ahogy észrevettem a 200-as pen körüli ágyuk általában átviszik, míg az ilyen 170 körüliek sokszor csusszannak meg rajta pl kv1-s, is, Tiger hosszú 88-asa nagyrészt viszi.
Átütés ugye ha jól emlékszem 170, meglepően sokmindent átvisz, talán többet is mint a SP 90mm-ese.
MM nem kegyetlen vele, nagyon sokszor voltam top, vagy csak egy két nyolcasos meccs is akadt dögivel. A legdúrvább körben talán volt 5 kilences top, pár nyolcassal, de ott sem kell beparázni. Kilences nehéz ellen ilyen ROF-al eleresztessz egy goldammos sort (2-3 lövés) minuszba nem mész vele, de ahogy észrevettem nincs az az agyatlan heavy ami továbbra is nyomulna rád ész nélkül, ha meg igen van egy killed.
Aktív témák
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest